Et af de mest fuldendte og luksuriøse butiks universer set nogensinde. Altid stort udvalg af ekstraordinære vare som er nøje udvalgt ud fra markedet trends. Servicen og kundekontakten er helt i to... Leggi di più

Jeg har haft den absolut værste oplevelse med Dekarl og deres kundeservice. Jeg købte en dyr jakke, som efter kort tid viste sig at have en fejl. Da jeg forsøgte at reklamere over dette, blev je... Leggi di più

Virkelig god oplevelse at komme i butikken. Lokalerne er særdeles indbydende og betjeningen er i høj kvalitet. De har stor viden om deres produkter og brands generelt. Er flere gange kommet fra b... Leggi di più

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,4

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kanon service og smuk vare!

Jeg købte sidste jul en smuk plante i glasmontre fra green factory i gave til min mor - da der var corona og vi ikke fysisk kunne komme i butikken, sendte Karl Martin mig billeder af en masse af planterne, så jeg kunne vælge den rette. Herefter leverede han den på min adresse i Støvring uden ekstra beregning.. endda med omtanke for at det var op imod den dag vi skulle give den til min mor, så den ikke var pakket ind for længe. Det er da service der vil noget!

Planten er stadig helt vidunderlig smuk her et år efter, og jeg handler til hver en tid hos DeKarl igen! De skønne planter er i sig selv en kæmpe anbefaling værd.

18 dicembre 2021

Hej Ida Marie :-)

TUSIND tak for din flotte anmeldelse! Ja det var en glat aften, men det gik :-) Vi er glade for at hun blev glad for planten.

Igen, tak for din anmeldelse! :-)

Bedste butik i Aalborg🔥

Helt klart min foretrukne herretøjsbutik i Aalborg-omegn.

Service og kvalitet er helt i top🏆🚀

27 novembre 2021

Hej Rasmus :-)

TUSIND tak for din anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for :-)

Karl og Mikkel

Super god service

Købte en Parajumper vinter jakke hos DeKarl sidste år, super god service, jeg måtte prøve alle de jakker jeg ville og skulle ikke købe nogen hvis jeg ikke var helt sikker på modellen :)

Sælgeren kunne fortælle en del omkring jakkerne og hvordan de er lavet, hvilket bare gjorde oplevelsen endnu bedre!

Jeg endte med at købe en rigtig lækker og varm jakke, jeg handler helt sikkert hos Dekarl næste gang jeg mangler en jakke.

2 novembre 2021

Hej Mick :-)

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi meget taknemmelige for!
Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang :-)

Mvh. Karl og Mikkel

God oplevelse

Jeg bestilte to trøjer fra dem. Senere samme dag ringede de for at fortælle at den ene var udsolgt ved en fejl og ville derfor høre om jeg stadig ville have den anden trøje.

Modtog så trøjen to dage efter med et håndskrevet kort og lidt chokolade.

På alle måder en rigtig god service!

17 settembre 2021

Bestilte en søndag eftermiddag og kom ved en fejl ved at vælge afhentning i butikken. Et par minutter efter ordren var gennemført, fik jeg en sms om, om det var med vilje, da de kunne se, at jeg ikke boede i nærheden af Aalborg. De ændrede det derefter til levering og 2 dage senere var pakken leveret - virkelig god service!

7 settembre 2021

Hej Andrea :-)
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi håber fleecen passede som den skulle.

Karl Martin

Rigtig flinke danske gutter...

Rigtig flinke danske gutter...
Hurtig levering med et sødt lille kort😊

20 aprile 2021

Risposta di Dekarl

Tak for de pæne ord Thore :-)

Vi håber du, trods alt, kunne læse vores kragetæer ;-)

Karl Martin

Et af de mest fuldendte og luksuriøse…

Et af de mest fuldendte og luksuriøse butiks universer set nogensinde. Altid stort udvalg af ekstraordinære vare som er nøje udvalgt ud fra markedet trends. Servicen og kundekontakten er helt i top.

Eneste sted at købe tøj både i butikken og på webben, for Herren der gerne vil have ekstra!

10 kæmpe stjerner.

19 marzo 2021

Risposta di Dekarl

Tusind tusind tak for de pæne ord! De varmer! :-)

Karl Martin

Returnering af misfarvet T-shirt.

Købte T-Shirt og et par shorts, hvorfra der desværre var misfarvning på T-shirten.

Skrev mail og fik hurtigt svar om de ville sende en ny til mig.

Må sige top professionel team Karl og Mikkel.

Var første gange jeg handlede der, men ikke sidste gang ovenpå den gode service, så kæmpe anbefaling herfra.

Mvh Joakim

4 marzo 2021

Hej Joakim :-)
Tusind tak for de pæne ord - vi håber den nye t-shirt var som ønsket :-)

Karl Martin

Jeg havde bestilt en jakke og fik den…

Jeg havde bestilt en jakke og fik den leveret den samme dag jeg købte den, fordi deKARL havde lavet en rabat kode, for de første 50 der køber fra deres website og hurtig levering.
God service!

26 febbraio 2021