Formidabel service! Jeg købte en cykel hos perform sport og skulle bruge den relativt kort tid efter bestilling. Jeg ringede og fik en fantastisk service af Claus, som fik sendt cyklen afsted så hu... Leggi di più

Fik lavet en cykeltilpasning af Anne, rigtig god service og vejledning, jeg følte hun tog sig god tid til opgaven blev udført til mål. Endvidere fiksede hun og hendes kollegaer en mekanisk fejl på m... Leggi di più

Konstruktiv dialog med Danny vedr. cykelkøb. God vejledning og instruktion i forhold til min nye cykel. Man bliver mødt på det niveau man er ift. ens cykelerfaring. ingen fancy pancy nørderi ift. fagt... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Den mest kompetente cykelforretning i Aalborg

Performsport er klart den mest kompetente cykelforretning i Aalborg - grundet deres store netværk indenfor cykelsporten, er de altid up to date med de nyeste trends og udviklingen på udstyrsfronten, en viden som de gerne deler ud af så man kan træffe sit købsvalg på det bedste grundlag👍

15 aprile 2026

Bikefit hos Anne

Anne er stille og rolig, meget vidende og mega saglig, godt humør krydret med en masse erfaring :-) hun går sagligt til værks og her en 3 uger efter justeringerne begynder de at virke som de skal, den gamle krop skulle lige være med på justeringerne, kan kun anbefale Anne og generelt Perform Sport som værende en seriøs butik og samarbejdspartner :-)

7 aprile 2026

Super service.

Bestilte på nettet, hurtig levering, og fik det ombyttet i forretning bagefter. Super service og super lækre mærker.

15 dicembre 2025

Bike fit - grundig gennemgang / justering af cykel

Jeg har kørt cykling på motionsplan i 20 år, og fik lavet min første bike fit for ca. 10 år siden (ikke hos Performsport), men havde i den seneste tid oplevet smerter og ømhed ifm. cykling og styrketræning. Jeg bestemte mig derfor til at få udført et bike fit, og fandt Performsport i Aalborg på nettet, og som havde fået gode anmeldelser, dog hovedsageligt på deres salg af cykler, udstyr og tøj.
Jeg var så heldig, at der var en ledig tid hos Danny indenfor den kommende uge, og fik booket denne med det samme, inden jeg fik kolde fødder.
Jeg mødte op i butikken, som indeholder alt fra cykler, udstyr og tøj i alle afskygninger. Til selv bike fittet har de et didekeret rum, således man i ro og mag kan afvikle dette.
Danny udførte en grundig gennemgang af min historie med cykling, hvorfor jeg ønskede et bikefit og hvilke gener / skader jeg havde oplevet.
Derefter blev jeg undersøgt for mobilitet, smidighed og styrke.
Herefter blev min egen cykel sat på en hometrainer og "målt" op i forhold til computer set-up, således vi kunne følge målepunkter på skærm.
Efter at have fået monteret sensorer fra fod og hele vejen op til skulder, var jeg klar til den aktive del af bike fittet, hvor alt blev grundigt gennemgået for optimal position, således den passer til den ønskede køre stil (komfort og fart).
Bike fit resultat: sadlen blev sat 10mm op og 10mm længere frem – desuden blev mine siddeknogler målt, hvor det viste sig, at jeg kørte med en for bred saddel (Fizik Antares – 150mm). Ud over at denne saddel var for bred til mig, er den også meget flad i sædet, hvilket får den til at virke bredere. Danny fandt en Fizik Antares Vento adaptive 140mm i butikken (denne saddel er mere rund i sædet), som jeg fik lov til at afprøve, og som med det samme føltes bedre, og hvor jeg ikke følte noget klemme. Det endte med, at jeg købte sadlen til en fornuftig pris.
Inden jeg kørte hjem, blev jeg bedt om feedback, omkring mine oplevelser, når jeg havde fået testet set up på hjemme bane, således vi eventuelt kunne lave remote fin justering.
Jeg har nu fået testet det nye set up, og det eneste jeg kan beklage, er at jeg ikke fik mig taget sammen til at få udført dette tidligere.
Sluttelig vil jeg gerne sige tak til Danny for den grundige og professionelle gennemgang og de gode råd jeg har fået med på vejen, samt tilslutte mig de fine anmeldelser, som butikken har fået.

17 dicembre 2025

Fantastisk service

Handler i butikken i Holstebro og får altid en fantastisk service og personlig vejledning. Har de det ikke så skaffes det hurtigt så kun anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 dicembre 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito