De Fitte Medewerker gaf een workshop cognitieve fitness. Hele fijne en leerzame workshop. Tessa Geerling is een fijne presentator met een prettige stem. De workshop was interactief, dat maakte dat je... Leggi di più
Een ontzettend leuke, leerzame en smaakvolle workshop. Veel geleerd over gezond en smaakvol eten.
De workshop was interessant en naar mijn mening goed oogebouwd. Chaemi was erg vlot, stelde vragen en toonde belangstelling. Ik heb een aantal tips mee kunnen nemen (en een aantal dingen die ik stieke... Leggi di più
Hele fijne duidelijk uitleg, realistisch met een dosis nuchterheid en humor. Bewustzijn creëeren voor je gedachtes en je handelingen. Dank je wel!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zorgen voor de mooiste glimlach op jouw werkvloer. Op de werkvloer organiseren wij vitaliteitactiviteiten rondom de thema's: mentale gezondheid, werkdruk/stress verlagen en teambuilding. Zodat je organisatie een aantrekkelijke werkgever bent én blijft.
Paesi Bassi
- defittemedewerker.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Nuttig en gezond
Ze heeft veel informatie gegeven wat erg nuttig is om zelf mee aan de slag te gaan.
En leuke recepten.
Veel geleerd en duidelijke uitleg.
Juiste verhouding tussen informatie en…
Juiste verhouding tussen informatie en het maken van gerechten.
Superleuke en leerzame presentatie…
Superleuke en leerzame presentatie gehad van Brenda! Uitermate verrast hoe lekker en verzadigd biologische producten kunnen zijn! Dank je wel Brenda, jij hebt mij weten te overtuigen dat je in en met kleine stappen gezonder voor je lijf kan zorgen.
Goed geholpen en mee gedacht met…
Goed geholpen en mee gedacht met oplossingen.
Great communication and service (stoelmassage)
My overall experience with de fitte medewerker was just great. I requested their stoelmassage service for a wellness day in the office and they executed amazingly. The communication leading up to the day was also great. They patiently waited for me to provide a finalized date and once I did everything went smooth sailing.
Leuke leerzame workshop
Er werd op een duidelijke manier verteld over voeding en gezondheid en we werden enthousiast gemaakt door het maken van een aantal smaakvolle en gezonde gerechtjes.
Marlies was rustig in haar stemgeluid
Marlies heeft een rustige uitstalling met een aangenaam stemvolume.
De sessie werkgeluk was kort, krachtig en interactief.
Dank hiervoor 🙏🏽
Gezonde groet,
Anja Wammes-Quartel
Projectleider Nazorg COG
Duidelijke heldere uitleg.
Duidelijke heldere uitleg.
Veel bewustwording
Bewustwordig
Goed advies gekregen van iemand die…
Goed advies gekregen van iemand die kundig is in zijn vak!
Gezondheidstest
Nieuwe tips gekregen waardoor ik mijn gezondheid nog meer kan verbeteren. Eerlijk en duidelijke antwoorden gekregen over mijn gezondheid.
Fijne meneer met duidelijk en kundig…
Fijne meneer met duidelijk en kundig advies!
Maak van je (werk)dag een feestdag
Goed, duidelijk, enthousiast en zet je aan het denken.