Købte en hue igennem deres hjemmeside, den blev leveret hurtigt. Dagen jeg fik huen, ville jeg vaske den inden brug ifølge vaskenvisningerne. Den lignede slet ikke en hue da den kom ud af... Leggi di più
Bestilte et ur til min datter, som hun ikke var tilfreds, hvorfor hun gerne ville returnere uret tilbage. Amalie guidede os igennem returnerings-delen og min datter fik sine penge uden bøvl. To... Leggi di più
skulle bestille en gave for min kusine, er tideligt ude og køber den 2 uger før. Jeg får ingen faktura eller noget efter at have gennemført betaling 3 gange. derefter får jeg pludselig en besked om at... Leggi di più
Købte i første omgang kaffeglas, som viste sig ikke at være på lager til hurtig levering. Jeg blev tilbudt, at handlen kunne annulleres, da jeg skulle bruge glassene til en gave få dage efter. Andre g... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Helt igennem en god og professionel oplevelse
Top professionel kundeservice. Har kun pæne ord at sige om Dealicious
Super flot og hurtig service
Super flot service.
Jeg havde en reklamation over en vare. Min henvendelse blev besvaret med det samme - selvom det var weekend, og servicen var helt usædvanlig god og imødekommende.
Meget meget positiv oplevelse - tak for det :)
Fantastisk kundeservice!
Jeg bestilte en halskæde, og fandt et par timer senere ud af, at jeg måske ikke var sikker på, det var den, jeg skulle have. Derfor skrev jeg en besked på deres hjemmeside, hvor jeg spurgte om returnerings retningerne.
En halv dag senere fik jeg en mail fra Amalie, hvor hun tilbød at annullere min ordre, og hvis ikke den skulle annulleres og jeg fik den hjem, men ikke var tilfreds, kunne jeg kontakte hende igen, og så ville hun hjælpe mig med at returnere den.
Jeg kom sidenhen frem til, at jeg ikke skulle have den, da kæden var kortere end først antaget. Derfor sendte jeg en mail samme dag, hvor jeg sagde, at hun gerne måtte returnere ordren. I mellemtiden har der blot stået et reserveret beløb, de har ikke trukket nogen som helst penge.
2 dage senere svarer Amalie, at hun nu kunne bekræfte, at ordren var annulleret, og at det reserverede beløb var blevet slettet.
Jeg kan KUN anbefale at handle her. Hjemmesiden er nem at navigere i, deres kundeservice er fuldstændig i top, og man får generelt en rigtig god oplevelse, når man handler her.
Super god kundeservice!
Utrolig god kundeservice og vejledning hele vejen igennem. Både køb og returnering forløb uden problemer og Amalie fra kundeservice var super hjælpsom under hele processen!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Her kan man tale om second to none.
Fint sted at handle
Super god service
Super god service. Købte et ur der desværre ikke gik korrekt. Jeg kunne returnere det gratis, og fik med det samme mail om at uret var modtaget retur og ville blive undersøgt. Dagen efter kom der svar om at uret var defekt. Jeg foreslog en anden model der var lidt dyrere, hvilket blev godkendt og nyt ur fremsendt, alt uden ekstra betaling. Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg skal købe mit næste ur. Godt gået, i fortjener ros.
Varen kom frem som den skulle
Varen kom frem som den skulle. Godt pakket ind med ekstra beskyttelse. Svarer hurtigt på spørgsmål
Super service
Super service. Fik hjælp og svar på mine spørgsmål angående både en del Seiko modeller men også modeller fra Orient. Leveringen var hurtigt og varen var godt pakket ind. Overordnet en rigtig god oplevelse.
Sikker handel
Perfekt. Alt som det skal være. Fik mit køb leveret hurtigt og med en god og sikker indpakning. Inde i kassen var der endda en sød hilsen.
Bestilte et Orient Ray 2 med blå…
Bestilte et Orient Ray 2 med blå urskive. Det billigste sted jeg kunne finde i DK. Der gik 7 dage før jeg kunne hente uret i pakkeshop, men god indpakning af uret hvilket er rart at se, således risikoen for skader på uret er minimal. En lille sød hilsen fulgte med i kassen. Alt i alt et godt køb uden problemer. Kunne sagtens finde på at handle der igen.
Super service
Købte en hue igennem deres hjemmeside, den blev leveret hurtigt.
Dagen jeg fik huen, ville jeg vaske den inden brug ifølge vaskenvisningerne.
Den lignede slet ikke en hue da den kom ud af maskinen igen.
Skrev til kundeservice omkring ved 18 tiden.
Dagen efter svarede Michael Jensen fra Dealicious, at det måtte være en fabrikationsfejl og en ny hue var sendt afsted.
Super tak for en god handel.
Fup firma!
Fup firma!
Bestilte øreringe i slutningen af november.
Samme aften stod der på hjemmesiden, at de nu var midlertidig udsolgt. Har intet hørt fra dem.
Hold Jer langt væk fra dem!!

Risposta di Dealicious
God og venlig kundeservice
God og venlig kundeservice som lige gør lidt ekstra ud over det sædvanlige for at hjælpe.
Super service
Hej Matt, giver dig og dit firma den bedste anbefaling herfra.
Du løste vores julegaveønske fra vores søn til UG.
Jeg anbefaler alle at benytte Dealicious.dk, det fungerer.
De bedste ønsker
Dorte Christiansen
God kundeservice og priser - lang leveringstid
God kundeservice og priser, men lang leveringstid. 2-6 dages levering, blev nærmere til 8-9 dage.
God oplevelse og god indpakning
God oplevelse og god indpakning. Er glad for den ekstra indpakning så varen er beskyttet mere.
Super udvalg og god kundeservice
Super udvalg og god kundeservice. Fik mit smykke hurtigt som annonceret.