Dealerleasing Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Omdat mijn contract afliep werd er contact opgenomen via de whatsapp en heb een nieuw contract afgesloten er ging wat fout met het nieuwe maand bedrag en het werd gelijk opgelost, rij al bijna 3 jaar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zijn wij de enigen of herkennen meer ondernemers dit? Wij zijn op zoek naar ondernemers die ervaring hebben met Dealerleasing. Na de inlevering van onze leasebus ontvingen wij een schade... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di leasing di auto

Scritti dall'azienda

Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

453 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

54 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snel en meedenkend

Dealer leasing denk goed mee en handelt snel. Plezierig om zaken mee te doen.

7 gennaio 2025

Beste R. Groenewegen,

Hartelijk dank voor deze positieve review! We zijn blij te horen dat je de snelheid van onze service waardeert. Het is fijn om te weten dat het een plezier was om zaken met ons te doen.

Valutata 5 stelle su 5

ik had snel een oplossing nodig en…

ik had snel een oplossing nodig en binnen 2 dagen heeft Henry er voor gezorgd dat er een auto bij mij op de stoep stond, zonder hassle. Snelle service en happy gebruiker

24 gennaio 2025

Beste Jacob,

Dankjewel voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat Henry snel een oplossing heeft kunnen bieden en dat je de service als snel en zonder gedoe hebt ervaren. Jouw tevredenheid is voor ons het belangrijkste, en we zijn blij dat alles naar wens is verlopen.

Snel en goed

Snel en goed

21 gennaio 2025

Beste Mlj,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Valutata 5 stelle su 5

Dit bedrijf staat garant voor snelle oplossingen en goede communicatie

Ik had voor korte tijd (en op korte termijn!) een vervangende auto nodig. Ik had al eens eerder geleased bij Dealerleasing en dat was een erg goede ervaring vandaar dat ik opnieuw op internet een aanvraag deed.
Adviseur Sjoerd belde me 2 minuten na de aanvraag op. Hij was op de hoogte dat ik eerder zaken met hen deed en na wat noodzakelijke informatie kreeg ik direct 2 passende offertes toegestuurd. De volgende dag kon ik weer rijden. Ze konden de auto thuis afleveren. Snel reageren en snel voor oplossingen zorgen; dat is service. Bedankt Sjoerd!

22 gennaio 2025

Beste E.M.,

Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te horen dat je ons opnieuw hebt gevonden en fijn dat we je snel weer de weg op hebben kunnen helpen! We wensen je veel veilige kilometers.

Top Service

Service, snelheid en vakkundigheid van begin proces tot nazorg

14 gennaio 2025

Beste Frank,

Bedankt voor de positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over ons volledige proces!

Goede Service.

Goede Service.

Snel beantwoorden van vragen en binnen een week een auto voor de deur.

8 gennaio 2025

Beste Rachid,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Fijne en goeie service

Fijne en goeie service. Direct en snel in communicatie. Erg tevreden

15 gennaio 2025

Beste Marcus,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat onze service en communicatie naar wens zijn geweest!

vw id buzz opgehaald…

Vorige week m'n vw id buzz opgehaald super tevreden met hoe de lease geregeld was het ging zo snel dat ik mezelf verbaasde dat het zo rap kan! Zeker een aanrader als u op zoek bent naar een lease auto! bedankt voor alles sjoerd:)

11 gennaio 2025

Beste Maurice,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent en wensen je veel veilige kilometers in de Volkswagen ID. Buzz!

Uitstekende klantbenadering

Prima communicatie. Heldere en duidelijke afspraken. Goed meedenken met de klant, oplossing, timing.

14 gennaio 2025

Beste Hans,

Bedankt voor de review! Wij waarderen jouw positieve feedback enorm. Fijn om te horen dat je onze communicatie, heldere afspraken, en het meedenken in oplossingen en timing als prettig heeft ervaren. We blijven ons inzetten om deze standaard te behouden en onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Veel veilige kilometers gewenst!

Snel en correct geregeld

Snel en correct geregeld. Denken met je mee. En auto voor de deur afgeleverd. Als je belt voor een vraag heb je binnen enkele minuten iemand aan de lijn.Wat wil als ondernemer nog meer.

20 dicembre 2024

Beste Michael,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn blij om te horen dat je onze service als snel en correct hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar.

Best ervaring met deze dealer

Best ervaring met deze dealer

31 dicembre 2024

Beste L,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb ik een zeer goede en super…

Ik heb ik een zeer goede en super ervaring met Dealer Leasing, en kan
ik iedereen aanraden in 2014 had ik het heel moeilijk met mijn bedrijf en wat schulden opgelopen en BKR notities op mijn naam en had per direct een nieuwe bedrijfsbus nodig maar kon nergens terecht door mijn BKR notities, toen vond ik Dealer leasing op het internet en die ook gebeld en uitgelegd wat het probleem was en Dhr. Henry van Dealer Leasing begreep gelijk wat mijn situatie was en zei dat gaan wij voor u regelen en nog de zelfde dag had ik een offerte en een paar dagen later werd er een nieuwe Mercedes bus bij mij thuis voor de deur geleverd (moest ik wel een kleine vergoeding voor betalen) maar dat vond ik geen probleem.
Ik heb ook diverse collega’s geadviseerd om een bus te leasen bij Dealer Leasing wat ze ook hebben gedaan.
Nu naar 10 jaar en de 5e bus ben ik nog steeds super tevreden en kan ik iedereen adviseren lease bij Dealer Leasing begin met ze te bellen en vraag naar Henry van de lease afdeling of per whatsapp voor informatie zoals ik deed en daarbij hebben ze ook zeer concurrerende prijzen.

Alles loopt correct als ik wat heb met de bus kan ik onderweg naar een Bosch car service wat stuk is word gerepareerd en de factuur gaat naar Dealer Leasing de service is zo goed bij Dealer Leasing dat ik er zolang mijn bedrijf bestaat ik altijd alleen blijf leasen bij hun.

Bedankt Dealer Leasing en vooral Henry die altijd alles goed voor me regelt en die gisteren alweer alles correct voor me regelde met de nieuwe bus doe ik gisteren heb besteld en binnen 14 dagen weer thuis bij me word geleverd en de oude bus weer mee neemt naar hun bedrijf.

Ik lease altijd dat ik alleen maar zelf hoef te tanken en elke 2 jaar een nieuwe bus neem ideaal voor een kleine ondernemer zoals ik en het voordeel lease is compleet aftrekbaar van de belasting.

Ik wens iedereen bij Dealer Leasing een goed en gezond 2025 en bedankt weer voor de goede service over de jaren.

De Voordelige Vakman

Hans

31 dicembre 2024

Beste Hans,

Dankjewel voor deze mooie review! Wat leuk om te lezen dat je al sinds 2014 klant bij ons bent en dat alles altijd naar wens is verlopen. We wensen jou ook een gelukkig 2025 en veel veilige kilometers!

Valutata 5 stelle su 5

Super fijn bedrijf wat in alles…

Super fijn bedrijf wat in alles meedenkt ook de mensen zijn super aardig

20 dicembre 2024

Beste Erwin,

Bedankt voor de review. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en zijn blij om te horen dat alles naar wens is geweest!

Wat een bagger bedrijf

Wat een bagger bedrijf!
In 1 maand krijg je factuur, herinnering, aanmaning, ingebrekestelling, en ontbinding van het contract. Uiteraard met alle kosten van dien van rond de 250 euro. Ik loop 1 maand achter en paar losse facturen en maar lopen dreigen en mails sturen . Let op, dit bedrijf handelt onder diverse namen. Het is een grote oplichters bende. Doe geen zaken met ze! Als je negatieve recensie plaatst gaan ze je bellen en benaderen met de vraag of je die aub wilt aanpassen of verwijderen. Het bedrijf doet nooit wat fout, het is altijd de schuld van de klant. Borg kan niet verrekend worden want dat kost teveel moeite. Betalingsregeling is bijna onmogelijk. Al vanaf het begin betaal ik mij scheel voor een simpele hyundai. Ik heb al bijna 10.000 euro betaald in nog geen half jaar tijd.

24 dicembre 2024

Beste meneer Arends,

Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is geweest.
Het probleem is echter wel dat u structureel te laat of niet betaalt, waardoor we ook weinig voor u kunnen betekenen.
Daarnaast hebben we u eerder toch een oplossing aangeboden, meer konden we helaas niet doen.

Prima dat u een review schrijft, wel zouden we het fijn vinden als u bij de waarheid blijft.

Toppers 5*

Erg prettige samenwerking.
Snel, correct en vriendelijk in hun communicatie. Geen addertjes onder het gras maar transparant en eerlijk zaken doen met dealerleasing

24 dicembre 2024

Beste Vince,

Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en wensen je veel veilige kilometers!

Snelle service

Snelle service
Direct rijden
Goed contact met de verkoop adviseur.

18 dicembre 2024

Beste Maurice,

Bedankt voor de review! We zijn een dynamisch bedrijf. Hierdoor kunnen we snel schakelen om aan jouw wens te voldoen. Ook kan je hierdoor snel de weg op waardoor je weer mobiel bent. Veel veilige kilometers gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Niet aanbevolen om zaken te doen met dit bedrijf

Dealerleasing, helaas zijn jullie in mijn ogen een onderneming dat rust in de open wonden van de hardwerkende ondernemers die al dikke lagen aan levenservaringen hebben opgespaard. Dealerleasing SCHAAM JULLIE DIEP!! Ik raad eenieder af om zaken te doen met dit bedrijf! Wij zijn geschrokken door de ontdekkingen die zijn gedaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

13 dicembre 2024

Dikke pluim voor Henry vd Ven

Dikke pluim voor Henry vd Ven, alles was snel duidelijk eerlijk uitleg gegaan. Super blij met de super snelle service. Dag 1 geschikte bedrijfsbus gevonden, dag 2 geleverd en op naar de mooie projectjes.
Geweldig! Dankjewel..

29 novembre 2024

Beste C|E Flowers & Wall,

Bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat Henry je goed heeft kunnen helpen en je snel de weg op kan. Veel succes met je projecten en veel veilige kilometers gewenst!

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen en goede service

29 novembre 2024

Beste Brahim,

Bedankt voor de review! We proberen onze prijzen zo scherp mogelijk te houden. Daarnaast staat de klant hoog bij ons in het vaandel en willen we jou een zo goed mogelijke service aanbieden. Veel veilige kilometers gewenst!

Team Dealerleasing

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più