Daylighttrading Recensioni 5

3 stelle
2 stelle
1 stella

🔥 ROBIN

🔥 ROBIN – DEFINITIEVE REVIEW (Trustpilot – Daylight Trading)

Te plaatsen op: Daylight Trading (Trustpilot)
Titel: Chaotische webshop met meerdere gezichten – wij bestellen hier nooit meer
Datum ervaring: 15 september 2025

Reviewtekst:
“Ik schrijf dit omdat ik samen met mijn vader een afdak heb gebouwd bij mijn schoonmoeder.
Daarvoor had zij specifieke schroeven nodig.
Die bestelde ze bij DeGoedkoopsteLichtkoepel.nl, een webshop die – zoals we later ontdekten – onderdeel is van Daylight Trading B.V. en verbonden aan o.a. Twente Living en De Schroevenfabriek.

Omdat zij bang was dat de levering niet op tijd zou komen, bestelde ze twee dagen later óók schroeven via bol.com bij Twente Living. Die levering klopte wel – maar dat moet ook, want bol.com controleert streng.

Bij de eerste bestelling ging het volledig mis:
ze kreeg verkeerde grote dozen met handgeschreven aantallen, totaal niet overeenkomend met wat ze besteld had. Toen ze deze netjes en aangetekend retourneerde, beweerde Daylight Trading dat er minder was teruggestuurd dan ontvangen.
Dat klopt gewoon niet.

De manier waarop er daarna met haar is omgegaan was onprofessioneel en respectloos.
Ook het keurmerk WebwinkelKeur deed weinig moeite om het eerlijk te bekijken, terwijl de bewijzen glashelder waren en Klarna haar volledig gelijk heeft gegeven.

Gelukkig konden wij het afdak alsnog voor haar afmaken met de juiste schroeven via bol.com, maar ik raad iedereen aan erg voorzichtig te zijn met bestellingen bij deze groep webshops.”

Datum ervaring:
15 september 2025

Valutata 1 stelle su 5

Als ik dit zie bij mijn moeder, vertrouw ik het zelf ook niet meer.

Ik plaats deze review omdat ik heb gezien hoe mijn moeder is behandeld door Daylight Trading.

Zij bestelde 7 zakjes Van Boven schroeven (25 stuks per zakje), maar kreeg twee grote dozen met verkeerde aantallen. Toen ze dit netjes en volledig retourneerde, beweerde de webshop dat ze te weinig had teruggestuurd. Dat klopt gewoon niet — de aantallen die zij noemden (75 + 50) hebben niks te maken met de originele bestelling.

De toon richting mijn moeder was onprofessioneel en respectloos.
Daarbij nam WebwinkelKeur zonder hoor en wederhoor de kant van de verkoper, terwijl Klarna later mijn moeder volledig gelijk gaf.

Na alles wat ik heb gezien, zou ik hier zelf nooit iets bestellen.
Deze webshop werkt niet transparant en zeker niet klantvriendelijk

15 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Onprofessionele webshop – fout geleverd én slecht behandeld

“Ik schrijf dit omdat ik van dichtbij heb gezien wat er bij mijn moeder is gebeurd met Daylight Trading.
Zij bestelde op 15 september 7 zakjes Van Boven schroeven (6×110 mm, 25 stuks per zakje), maar ontving twee grote merkloze dozen met verkeerde aantallen.

Toen zij dit netjes en aangetekend retourneerde, beweerde het bedrijf vervolgens dat ze te weinig had teruggestuurd.
Dat kan niet: de aantallen die zij noemden (75 + 50) komen totaal niet overeen met de bestelling (7×25 Van Boven schroeven).

Daarbovenop was de toon van Daylight Trading onbeschoft en totaal niet professioneel.
WebwinkelKeur nam hun kant zonder hoor en wederhoor, terwijl later bleek dat het juridische team van Klarna mijn moeder volledig gelijk heeft gegeven.

Ik raad deze webshop niemand aan.
De werkwijze, communicatie en omgang met klanten zijn simpelweg niet betrouwbaar.”

Valutata 1 stelle su 5

Onjuiste levering en zeker geen nette afhandeling

Bij ons liep de bestelling hier helemaal verkeerd. Er werd iets anders geleverd dan wat er op de website stond. In plaats van de bestelde verpakkingen kregen we dozen met andere aantallen, die ook nog eens handmatig waren aangepast.

Alles is direct volledig retour gestuurd, maar daarna kregen we te horen dat er te weinig was teruggestuurd, wat niet klopt. De communicatie voelde onprofessioneel en we kregen geen duidelijke uitleg of oplossing.

Klarna heeft uiteindelijk bevestigd dat de fout niet bij ons lag. Voor mij genoeg reden om hier niet meer te bestellen.

Valutata 1 stelle su 5

Schokkende ervaring: misleiding, verkeerde producten, gerommel met aantallen en onbeschofte klantbehandeling

Mijn ervaring met Daylight Trading B.V. is ronduit schokkend en toont een patroon van misleiding en onprofessionaliteit.

Op 15 september 2025 bestelde ik via hun webshop 7 zakjes Van Boven schroeven (25 stuks per zakje).
Wat ik ontving had daar niets mee te maken: twee merkloze dozen, één met 100 stuks en één met 75 stuks – dus totaal iets anders dan besteld.

Ik heb beide dozen direct en volledig geretourneerd.
Maar in plaats van de fout netjes op te lossen, beweerde Daylight Trading ineens dat ik te weinig had teruggestuurd – iets wat feitelijk onmogelijk is, want ik heb exact teruggestuurd wat ze zelf foutief hadden geleverd.

Er wordt aantoonbaar met aantallen gerommeld:
WebwinkelKeur ontving zelfs namens de webshop een foto van een nog gesealde doos, waarop het originele aantal 100 handmatig was doorgestreept en vervangen door 50.
Dat zegt eigenlijk alles.

Daarbovenop:
– ik moest allerlei extra stappen nemen voor retour (formulier downloaden, printen, ondertekenen)
– ik moest de retourkosten zelf betalen, terwijl dit juridisch niet mag bij foutieve levering
– ik werd telefonisch onbeschoft behandeld
– en er werd zelfs gedreigd met advocaten

Het juridische team van Klarna heeft mij inmiddels volledig in het gelijk gesteld.

Een ander zorgwekkend punt: meerdere handelsnamen (degoedkoopstelichtkoepel, Twente Living, DaglichtTotaal, SchaduwdoekenOutlet) blijken allemaal terug te leiden naar hetzelfde bedrijf, maar worden verdeeld over verschillende platforms gepresenteerd alsof het losse winkels zijn.
Een ondoorzichtige constructie waar consumenten snel intrappen.

En dan is er nog WebwinkelKeur:
hetzelfde keurmerk dat Daylight Trading voert en dat moet toezien op eerlijk handelen, maar waar sprake is van belangenverstrengeling met DigiDispuut – de “onafhankelijke” geschilbeslechter die op hetzelfde adres zit en zelfs personeel deelt.
Ook daar liep ik vast.

Mijn dossier ligt inmiddels bij onder andere ACM en consumentenprogramma’s.
Deze ervaring is voor mij nog lang niet afgelopen.

Ik raad iedereen aan om ver weg te blijven van dit bedrijf.

Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più