Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.
Scopri cosa dicono le persone
Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Leggi di più
I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Informazioni di contatto
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Danimarca
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Smukt og enkelt sengetøj og fremragende kundeservice
Smukt sengetøj i en fantastisk grøn farve ("olive"), som jeg har ventet på LÆNGE, men det var værd at vente på. Det er en lækker kvalitet og rart og køligt at ligge i, om det så kan holde til at være i brug så længe, som der loves, før det skal det vaskes - det må komme an på en prøve. Da jeg lige har modtaget det, kan jeg ikke udtale mig om den side af sagen! Men jeg har, trods et par svipsere med længden på det første sæt, jeg bestilte, kun haft gode oplevelser med DAWN, og kan de holde dampen oppe med deres suveræne kundeservice, som har været hjælpsom, forstående og imødekommende hele vejen igennem, ja, så har de et gennemført godt koncept, for god kundeservice er lige så vigtig som produktet, - de lever fuldt ud op til de 5 stjerner set fra mit synspunkt!

Risposta di DAWN DESIGNS
Super service, og skønt sengetøj, kan varmt anbefales 😊
Bettina Bergemann

Rigtig Fint produkt
Lang leveringstid, Men produktet er rigtig fint jeg glad for endelig at få det leveret

Risposta di DAWN DESIGNS
Jeg har købt det sølvimprægnerede…
Jeg har købt det sølvimprægnerede sengetøj og det holder hvad det lover. Fornemmelsen af friskhed holder et godt stykke ud over den første nat.
Jeg troede derudover - fejlagtigt - at mit dynebetræk var syet forkert sammen. I den forbindelse havde jeg en fin og venlig udveksling på mail med firmaet. Hurtig levering.

Virkelig dejlig kvalitet
Virkelig dejlig kvalitet, føles crisp og køligt. Rigtig god kundeoplevelse iforb. med ordre og levering

Risposta di DAWN DESIGNS
Trods en lang leveringstid pga
Trods en lang leveringstid pga. emballage vælger jeg at give 5 stjerner da sengetøjet er så lækkert og let. Farven er flot og kvaliteten er god. Ikke sidste gang jeg handler hos Dawn

Risposta di DAWN DESIGNS
Super lækkert sengetøj til den store…
Super lækkert sengetøj til den store forkælelse

Risposta di DAWN DESIGNS
God service. Hurtig betjening. Opfølgning på mail. Fantastisk produkt.

Risposta di DAWN DESIGNS
Fantastisk sengetøj det beste jeg har…
Fantastisk sengetøj det beste jeg har prøvet alle penge værd

Risposta di DAWN DESIGNS
Der var desværre al forlang leveringstid
Der var desværre al forlang leveringstid på det bestilte sengesæt, levering blev rykket flere gange, øv
Kvaliteten må vi se på når vi får det brugt.
NB. Havde håbet på en mere lækker indpakning og ikke "bare" i en plastic pose, finish betyder også noget når det leveres.

Risposta di DAWN DESIGNS
Dejligt at kunne forud bestille.
Har været skrevet op til levering af varer, når de igen kom på lager. Fik en mail, da varerne endelig var på vej og få dage efter modtog jeg dem. Super dejligt og god service. Tak.

Fuldstændig fantastisk sengetøj
Fuldstændig fantastisk sengetøj!
Perfekt blødt og bare rart at sove i.
Hurtig og nem levering (1 dag)
Dejlig nem hjemmeside som er nem at finde rundt i.
Ikke sidste gang jeg køber sengetøj fra dawn!

Leveringstid
Sengetøjet er super lækkert og flot, hvorfor får de så kun 3 stjerner?
Jo for det første bliver man skuffet over hjemmesiden, hvor der er en masse pæne billeder af sengetøj men ingenting på lager….du kan i stedet skrive dig på venteliste…
Så det gjorde jeg med forventningen om at der nok ikke ville gå særlig længe.
Et 1/2 år senere modtog jeg mit sengetøj…
Jeg synes det er super ærgerligt, for kunne egentlig godt tænke mig mere sengetøj fra Dawn, men at skulle vente så længe det synes jeg ikke er rimelig.

Top kvalitet
Top kvalitet, og super kundeservice! Mit første køb, men absolut ikke det sidste. Virkelig lækre produkter, som kan farvemixes på kryds og tværs og stadig fremstår eksklusivt.

Risposta di DAWN DESIGNS
Bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet
Hver gang jeg har talt med Thomas, har jeg oplevet et utrolig nærvær og et ønske om, at jeg som kunde, bliver glad og tilfreds.
DET ER LYKKEDES HVER GANG.
De gange jeg har talt med Thomas har været i forbindelse med nogle spørgsmål, som jeg havde.
Tak for hjælpen, Thomas

Risposta di DAWN DESIGNS
Greateste customer service to date!
I was in the situation were the sizes for my order somehow wasn't as expected, "fejl 40" or just change in the cart. - But when I reached out to the Dawn team, I was meet with the most satisfactory service ever, and the handling of placing a new order to get it packed and shipped was handled quicker than 30 min!
Both packages received next day, and first order already processed refund.
Therefore, a big thanks to Thomas and the whole Dawn team!! - Keep up the proffessional and healthy service:)

Risposta di DAWN DESIGNS
Endnu en gang en stor ros til jer
Endnu en gang en stor ros til jer. Forud bestilte mit sengetøj, og da i fik det på lager tirsdag, blev det sendt med samme så jeg havde det dagen efter, det må man sige er service. Så nu skal det bare vaskes og ligges på, det bedste sengetøj vi har haft. Og det kan varmt anbefales 😊

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.