Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.
Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Leggi di più
I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Leggi di più
Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Leggi di più
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Danimarca
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Super hurtig levering af de fineste…
Super hurtig levering af de fineste betræk
Lækker kvalitet og farve. Vender helt klart tilbage 💙

Risposta di DAWN DESIGNS
Hele vejen igennem tilfreds og glad for…
Hele vejen igennem tilfreds og glad for det her sengetøj. Har slet ikke haft lyst at bruge andet siden jeg første gang købte fra jer - kan kun varmt anbefale det:-) og altid en service helt i top. Tak!

Risposta di DAWN DESIGNS
Jeg har længe gerne ville prøve…
Jeg har længe gerne ville prøve sengetøjet fra DAWN, og nu efter jeg har købt mig et sæt, så er det blevet mit nye yndlings. Farven er så smuk og kvaliteten er i top. Jeg har derfor allerede købt endnu et sæt i en anden farve. Leveringen gik også super hurtigt - ved begge mine ordrer blev det afsendt dagen efter. Alt i alt er jeg super tilfreds, og jeg ved nu hvad jeg skal give min familie i julegave :)

Risposta di DAWN DESIGNS
Skønt sengetøj har 3 sæt i 3 skønne…
Skønt sengetøj har 3 sæt i 3 skønne farver kommer ikke til at sove iandet

Risposta di DAWN DESIGNS
Det er simpelthen det bedste sengetøj…
Det er simpelthen det bedste sengetøj vi nogensinde har haft, det er bare så lækkert 👌👌

Risposta di DAWN DESIGNS
Meget glad for mit sengetøj
Meget glad for mit sengetøj, dejligt i brug.
Det er også derfor jeg har handlet sengetøj 3 gange. Nok heller ikke sidste.

Hurtig levering
Hurtig levering. Det lækreste sengetøj! Absolut ikke sidste gang vi har handlet her. 🌟🌟

Meget tilfreds kunde
Meget tilfreds kunde! Smukt design, lækker kvalitet, exceptionel kundeservice med hurtige svartider og en høflig og behjælpelig tilgang! Stor anbefaling herfra

Hurtig levering
Jeg nåede nærmest kun at blinke med øjnene, så kunne jeg hente en pakke med friskt sengetøj. Det er lækkert, at hvert item er pakket ind i en plastikpose med zip, så man kan genbruge posen til andet. Jeg havde dog helst undgået plastik, når nu I har fokus på bæredygtighed.

Risposta di DAWN DESIGNS
Det er det bedste sengetøj
Det er det bedste sengetøj, jeg har sovet i. Krøller ikke og er dejligt køligt.

Risposta di DAWN DESIGNS
Først og fremmest virkelig god…
Først og fremmest virkelig god hjemmeside, lavet med kærlighed og sved det er nemt at se, og ikke nok med det, så er der super hurtig levering.
Og et lækkert produkt giver prikken over i’et.
Super god virksomhed og godt produkt

Risposta di DAWN DESIGNS
Jeg har tålmodigt ventet på levering af…
Jeg har tålmodigt ventet på levering af sengetøj i bestemt farve.
Jeg er nu beriget med det.
Det har været værd at vente på.
Hilsen fra Kirsten Sofie

Super tilfreds :-)
Det er 2. gang jeg bestiller hos Jer. Er vild med Jeres produkter - lækre farver, gode detaljer som store knapper og info om "kort side" på faconlagen :-)

Risposta di DAWN DESIGNS
Dejligt sengetøj virker så let og…
Dejligt sengetøj virker så let og dejligt👍👍

Risposta di DAWN DESIGNS
Har 2 hvide sæt som vi er virkelig…
Har 2 hvide sæt som vi er virkelig glade for her i huset .👍
Så bestilte 2 hvide sæt mere på forudbestilling .
De er nu modtaget , men ærgerligt over at stropperne er væk og nu erstattet af knapper ....
Og savner også monogrammet Dawn design syet i betrækkets højre hjørne nederst ...

Risposta di DAWN DESIGNS
Altid dejligt at handle med Dawn
Altid dejligt at handle med Dawn. Det dejligste sengetøj og eminent kundeservice!