Danske Bank Recensioni

TrustScore 1 su 5

1,2

Danske bank har den absolut sämsta kundvård man kan tänka sig. Dom tar inte ansvar för sina misstag. I det aktuella fallet satte DB in pengar på fel konto som har lett till att den lilla skogsägaren... Leggi di più

Der er så dårlig kunde service. Jeg skal adgang til min mors konti pga sygdom og har sendt fuldmagt ind og skrevet i min indbakke 3 gange nu og ringet ind 4 gange. Alligevel er der ingen der vil ta... Leggi di più

Har nu ventet i hhv. 30 minutter og 25 minutter på at telefonen skulle blive taget. Beskeden er konstant “alle medarbejdere er optagede” - se yderligere oplysninger på vores hjemmeside. Da jeg ikke er... Leggi di più

Helt värdelös bank. Har ett bosparkonto på danskebank men kan inte ta ut pengar från kontot. Helt värdelöst när man köpt en lägenhet och behöver pengarna som man BOSPARAT. Fick felmeddelandet att ja... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

87 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

6000.00 kr er væk

Der er blevet overført 6000.00 kr til mig, men der er sket en fejl. Hos mobilPay tager de ikke telefonen, så jeg ringer til danske bank og får 16 valgmulig-heder, men så er der ingen ledige medhjælper. Så møder jeg personligt op i banken Aalborg der har åben 4 timer 2 gange om ugen og bliver nr 15. Der to personer til at ekspeder og efter en halv time er de ved nr tre og jeg mødt til at gå skal arbejde. Der var ikke engang stole nok. Hvis jeg ikke kan få hjælp har jeg mistet 6000.00 kr.
De tænker kun på et stort overskud

19 agosto 2025

danske bank kund service sämsta varit med om

Tycker att danske bank skulle kunna lägga ner filialen
sverige samt endast verksamhet DK istället.
Ringer kund Service vänta lång tid en att få hjälp
hade endast kund max 10 minuter
Rakt på sak med säger upp mej som kund
Rakt i Telefon har ingen respekt respekt lösa bank tjänstemen kör över dom helt och hållet tid är pengar.
jobbar och affärsman .
folket finns got om banker ni kan ställa krav på banken istället.

13 agosto 2025

Hold nu op........Hvor er jeg træt af…

Hold nu op........Hvor er jeg træt af Danske Bank.
Hæveautomater i København er åbenbart et fremmedord ????.
Man skal land og rige rundt for at hæve sine penge.

Hallo Danske Bank. Kundeservice burde være det banken levede af....

17 luglio 2025

Odugliga

Odugliga. Dålig service, mycket krångel, usla på att kommunicera. Har varit kund hos många banker och Danske Bank är en helt oseriös bank man bör undvika.

2 luglio 2025

Danske bank er ligeglade med kunder i Hjørring ?

Jeg har været kunde i danske bank i over tyve år, ikke så meget som et lille hint kunne jeg få på at de ville lukke deres eneste afdeling i Hjørring det måtte jeg selv finde ud af da jeg stod ved banken, nu skal jeg så til en anden by med tog eller bus for feks at kunne indsætte et beløb på min konto, synes det er virkelig dårlig stil overfor kunden, jeg vil nu se mig om efter en anden bank og håber på bedre behandling der.

4 luglio 2025

VIKTIG VARNING

VIKTIG VARNING, jag skriver detta för att potentiellt rädda dig från exakt samma misstag jag gjorde. Jag har haft flera olika banker genom åren, men Danske Bank utmärker sig som den överlägset mest oprofessionella och oberäkneliga jag någonsin stött på.

När jag senare pratade med min revisor och en tidigare bankchef bekräftade de båda (oberoende av varandra) att Danske Bank länge haft rykte om sig att orsaka problem: interna missar, långa väntetider och oförklarliga beslut som direkt kan äventyra din ekonomi. Det här var inte något isolerat. Flera kunder har redan lämnat banken av exakt samma skäl.

Själv tvingades jag lägga över 20 timmar i telefon på en enda månad och skicka nära 30 mejl som bollades runt mellan handläggare som verkade helt oförberedda. Resultatet blev förseningar, betalningspåminnelser och extra avgifter från andra aktörer helt i onödan.
Tänk efter: Hur viktigt är det för dig att veta att dina pengar hanteras tryggt och korrekt? Hur mycket är din nattsömn och ditt lugn värt? När jag till sist bytte bank och möttes av snabb, tydlig och professionell hjälp kändes det som en enorm lättnad.

Det enda jag ångrar idag är att jag inte lämnade Danske Bank långt tidigare. Om du överväger att bli kund där, tänk om. Det kan bespara dig månader av onödiga problem och i värsta fall skydda din privatekonomi

25 giugno 2025

Kundeservice i verdensklasse™

I går havde jeg den store ære og udsøgte fornøjelse at besøge, hold nu fast – den ENESTE Danske Bank filial, der stadig eksisterer i hele Sjælland der er åben alle dage 10-16. Og den var selvfølgelig pakket til bristepunktet. To skønne timer i køen med rollatorer, kørestole og forvirrede pensionister i stegende varme, der bare ville hæve deres egne penge og betale regninger. Supermoderne, ik'?

Og hvorfor? Fordi Danske Bank åbenbart har besluttet sig for, at fysiske filialer er sååå 2010. Det er jo åbenbart meget smartere, at man nu skal køre land og rige rundt for at finde en filial, der måske – hvis stjernerne står rigtigt – har åbent én dag om ugen fra kl. 10 til 13. Hvilken dag det så er, forbliver en velbevaret hemmelighed. Deres hjemmeside sender dig rundt i en labyrint af ubrugelige klik og links til sider, der er lige så opdaterede som Netscape Navigator.

Jeg vil gerne sige tak til Danske Bank for at vise os, deres kunder, at de virkelig ikke gider os mere. Det er tydeligt: De bryder sig hverken om ældre, handikappede, kontanter eller almindelige mennesker. Kun digitale aktiver og konsulenter i jakkesæt fra McKinsey, der synes kunderejsen lyder bedre uden kunder.

Så ja, hvis du stadig har en konto i Danske Bank: Tillykke – du er den udvalgte, som får lov at spille filialbingo og jagte åbningstider som et reality-show.

Men husk: Det er ikke en service – det er en oplevelse™.

1 luglio 2025

Dålig service

Dålig service.
Ringt dem i tre veckor i väntat på ett besked. Får ingen återkoppling och blir bollad fram och tillbaka. Fick även skapa ett konto hos dem och bli kund för att påskynda processen. Har fortfarande inte fått besked. De har väldigt dålig och omodern hemsida också. Fick fylla i ansökan om ett litet privatlån på endast 100 000kr flera gånger pga tekniska fel. I skrivande stund har jag inte fått återkoppling.

27 giugno 2025

Hvidvask

Overført et stort beløb til min datter,samme bank,som hun skulle redegøre for.Banken fik konto udtog som bevisførelse,men nu gik banken pludselig ind og legede skat,beløb er inden for gavegrænsen,,så efter at være kunde ,20 år for min datter,og 40 år for mit vedkommende,er der pludselig tale om hvidvask.usmageligt,af damen i afdelingen,efter så mange år,misundelse kommer i mange former.

23 giugno 2025

Välj en annan bank.

Vi sökte ett lån på 2 miljoner med en obelånad fastighet värd 5 miljoner som säkerhet. Vi har inga anmärkningar och vår riskbedömning är 0,07 respektive 0,09.
Vår sammanlagda inkomst är drygt 800.000 per år.
Vi fick inget lån med motiveringen "skötselhistorik" och vi fattade ingenting. Vid närmare efterforskning visar det sig att en av oss är medtagare/borgenär till ett billån/kredit där det saknas en inbetalning på 400 kr. Inget som gått till inkasso, inget som signalerats till oss. Så en obetald räkning på 400 spänn fick Danske Bank att stoppa låneansökan. Det finns gott om andra banker som vill tjäna pengar så tack och adjö Danske Bank. Er värdering på 1,3 är alldeles för hög.

24 giugno 2025

Danske Bank

Oerhört svårt att hantera HSB:s bosparande på nätet hos Danske Bank. Jag minns inte någon så krånglig lösning hos andra banker ens i internets barndom.

24 giugno 2025

Fuldstændig grotesk opførsel fra dette…

Fuldstændig grotesk opførsel fra dette selskab. De har nu adskillige gange både lukket og blokeret mine konti UDEN AT MEDDELE MIG DETTE. Det er en pengemaskine og dybt kritisabel kundehåndtering. Jeg er cross-border kunde, og det kan de tilsyneladende slet ikke finde ud af at håndtere. Jeg står nu med en MEGET stor sum penge på min konto, som jeg ikke kan flytte til mit hjemland. I burde skamme jer!!! OG I har lukket på telefonen i dag, selvom der står på jeres hjemmeside, at jeres telefontid er til klokken 17.00.

19 giugno 2025

Oseriösa att ha att göra med

Beställde i mitten av maj ett betalkort till vår snart nioåring, sen dess har de med ojämna mellanrum svarat på mail och hänvisat till paketlösningar som inte finns beskrivna på hemsidan. Har vid upprepade tillfällen förklarat att vi vill ha enklast möjliga betalkort och bett att de ringer oss om något är oklart. Såhär fem veckor senare är vi dagen innan fritids ska på utflykt och han behöver betalkortet. Det är tre veckor sedan vi signerade avtal för produkten men har ännu inte fått något kort skickat. När jag frågade om status kommer ett AI-genererat (?) svar där de beklagar att det tagit tid och varit missförstånd men att de uppskattar verkligen mitt tålamod och förståelse. "Om du fortfarande funderar på att samarbeta med osserbjuder (sic!) vi ytterligare hjälp eller personlig service för att göra procesen smidigare."

Nu får det räcka - har bett att de återkommer snarast med amorteringsunderlag och annat som behövs för att byta till en seriös bank framöver.

17 giugno 2025

Danske Bank er den bedste Bank jeg har…

Danske Bank er den bedste Bank jeg har haft.

Da nogen prøve at svindle til det indestående beløb, var banken hurtig til at spærre kortet, og banken sørgede for at jeg ikke havde problemer med mine PBS regninger, da jeg fik nyt kort, hvor mine venner har en anden bank og var udsat for det samme svindel, skulle selv sørge for PBS regninger blev betalt.
Så stort tak for mig!!!

2 giugno 2025

0 stjerner!!

0 stjerner!!! Her er min situation, som ses ud fra en besked jeg har sendt dem:

Jeg har ventet forgæves en time for at komme igennem, så nu vælger jeg at skrive her for spørgsmål.

I forhold til kreditværdighed, er jeg en af jeres loyale kunder gennem mange år, som altid har betalt regninger. Jeg har ingen gæld hos jer, og ber aldrig om lån. Dermed sagt, jeg har gode betalings vaner.
Med hensyn til mine økonomiske forhold, har jeg stabil fast indkomst, og sløser ikke med pengene.
Jeg efterspørger et lån, men der bliver ikke engang spurgt ind til hvilket beløb jeg vil låne, blot et afslag.
Her kommer mit spørgsmål så:
Hvad skal der til for at man er god kunde i Danske Bank?
Vh Tine

2 giugno 2025

danske bank stängde av min bank konto…

danske bank stängde av min bank konto och påstått de har inte kundtjäne dom om mig trotts att jag har varit deras kund sedan 2003. De stängde av min konto för att jag skickade in en extra amortering på min lån. jag hade mina pengar på danske konto men de vill veta var pengarna kom ifrån. jag skickade kopia och allt de krävde av mig men de stängde av min konto ändå. jag blev verkligen ledsen och arg. de påstod den har gjort en någran utredning om mig, när jag ber om en kopia av det så förnekar de det och hänvisar till en sajt så jag kan överklaga det,

1 aprile 2025

Danske Bank ger extremt dålig service

Danske Bank tycker att mina besparingar är deras och att jag inte får göra investeringar utanför deras sfär.
De tar betalt för tjänster spm de inte utför, allt för att maximera sin egna förtjänst och de anställdas bonusar.
De återkommer inte när man skickar email.
Välj en seriös bank istället.

24 aprile 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito