Danske bank har den absolut sämsta kundvård man kan tänka sig. Dom tar inte ansvar för sina misstag. I det aktuella fallet satte DB in pengar på fel konto som har lett till att den lilla skogsägaren... Leggi di più
Der er så dårlig kunde service. Jeg skal adgang til min mors konti pga sygdom og har sendt fuldmagt ind og skrevet i min indbakke 3 gange nu og ringet ind 4 gange. Alligevel er der ingen der vil ta... Leggi di più
Har nu ventet i hhv. 30 minutter og 25 minutter på at telefonen skulle blive taget. Beskeden er konstant “alle medarbejdere er optagede” - se yderligere oplysninger på vores hjemmeside. Da jeg ikke er... Leggi di più
Helt värdelös bank. Har ett bosparkonto på danskebank men kan inte ta ut pengar från kontot. Helt värdelöst när man köpt en lägenhet och behöver pengarna som man BOSPARAT. Fick felmeddelandet att ja... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ventetid i telefon på 45 min
Ventetid i telefon på 45 min. Jeg kunne sikkert have ventet mere, men så var min tålmodighed brugt op. Jeg skal bare have en konto så jeg kan få adgang til June. June blev en del af Danske Banks Netbank, men jeg har jo ikke en konto, så jeg kan ikke logge på. Det kan være der sidder en venlig robot jeg kan tale med hvis jeg møder op i banken.
Der kan man virkelig snakke om en bank…
Der kan man virkelig snakke om en bank der giver dårlig service, de til gengæld gode til at give gebyrer
värsta som jag haft
värsta som jag haft. strular internet köp. kan inte hämta mer än 5000kr när du är utomlands. värsta appen
Så dålig
Så dålig. Ansökte flytt av bolån. Dom hörde aldrig av sig. Varken för att säga det ena eller det andra. Sämst!
Sämsta banken
Sämsta banken. Är tvungen att ha den pga HSB Bospar. Helt usel, precis uselt på allt och lite till.
Ladda nytt bankid.
Min telefon var lite gammal och slutade fungera.
Skaffade ny mobil och började ladda ner appar och kom till bankid, Danske Bank meddelade att kodbox behövdes, tar två veckor att få, om ni önskar snabb leverans så betala 395kr
Kodbox?
Ytterligare en digital produkt, bra för miljön?
Danske Bank 0% miljötänk, men idioterna är ju från Danmark.
Vi lever snart i 2026 och fortfarande kör denna skitbank kodbox. Man kan ha skanning av körkort och återställningsfrågor m.m.
Nu blir det förseningsavgifter och kanske inkasso kostnader för sena betalningar.
VÄLJ ALDRIG DENNA SKITBANK!
Danskebank app och deras IT tekninker…
Danskebank app och deras IT tekninker är under all kritik. Bara fel hela tiden efter uppdateringar.
Byt bank
Appen ligger en decennium bak i funktionalitet och deras hemsida på datorn (internetbanken) är ännu värre. Jag lovar att samtliga storbankers egna hemsidor 2005 var bättre än Danske Bank är idag. Krånglig eller fungerar inte alls stundtals
De er slet ikke til at få fat på
De er slet ikke til at få fat på. Virkelig ringe. De har heller ikke nr ordning så man aner ikke en skid om hvor man er i tlf køen...
Ekstrem lang ventetid når man ringer
Lang og ubrugelig tlf betjening
Umuligt at få personlig betjening via mobil. Chat funktion ubrugelig
Ventetiden er forfærdelig lang
Ventetiden er forfærdelig lang. Ligegyldigt hvad tidspunkt man ringer på.
Meget svær at komme igennem pr
Meget svær at komme igennem pr. Tlf
Har prøvet 2 dage i træk hvor jeg måtte opgive grundet mega lang ventetid 🥸
En bank som inte värdesätter sina kunder
Jag har varit kund hos Danske Bank i mer än ett år.
Jag öppnade ett företagskonto för mitt bilhandelsbolag och trodde först att banken var professionell. Men med tiden blev det tydligt att banken inte ens kan tolka sina egna elektroniska frågor på ett korrekt sätt.
Till exempel: inom bilhandeln i Sverige registreras alla köp och försäljningar officiellt via Transportstyrelsen på respektive ägare. Trots detta fick jag frågor som: ”Varför registreras bilen först på en annan firma och sedan på er?” Jag förklarade flera gånger: detta är inte potatis eller gurkor – det är bilar, och varje steg måste registreras officiellt. Ändå fick jag gång på gång samma frågor från personer som uppenbart inte förstod branschen.
Ett annat exempel: vid en export till en polsk bilfirma, som har varit verksam i över tio år och har giltigt VAT-nummer, ifrågasattes betalningen med motiveringen att pengarna ”kom från Bryssel”. I själva verket visade betalningsinformationen bara bankens huvudkontor – precis som när Swedbank eller andra banker visar ”Stockholm SE” i slutet. Detta är helt normalt och inget konstigt.
Jag försökte upprepade gånger kontakta banken för att få prata med en företagsrådgivare, men ingen var villig att lyssna. Istället blev jag bemött av personer utan kunskap om bilhandel, och till slut stängdes mitt konto på ett rent godtyckligt sätt, trots att jag lämnat in alla underlag och förklaringar.
Jag skickade dessutom två gånger e-post till mer än 15 högt uppsatta personer inom banken (AML, KYC, Ombudsman m.fl.), men fick inte ett enda svar tillbaka. Jag har aldrig tidigare upplevt en bank som visar så lite ansvar och transparens.
Alla betalningar från mitt företag är fullt dokumenterade – inte en enda transaktion saknar faktura eller underlag. Om Danske Bank verkligen agerar enligt lag och demokratiska principer borde de kunna förklara öppet: vilken av mina betalningar var olaglig?
Att stänga ett konto med ”kundkännedom” som svepskäl i stället för att peka på en konkret felaktighet visar bara på brist på professionalism.
Min tillit till Danske Bank är nu helt förlorad. Jag kan varken rekommendera deras professionalism eller deras kundhantering.
Es kann doch nicht sein
Es kann doch nicht sein, wenn man die Danske Bank anruft keinen erreicht und man in die Warteschleife gesetzt wird. Ich warte nun schon 17 Minuten. Das ist kein guter Kunderservice
Så kan det ikke blive dårliger..
Så kan det ikke blive dårliger..
Det burde være muligt at give 0 stjerner.
Børneopsparing
Børneopsparing
Jeg Har i dag og i går forsøgt at overføre 1000 kr. til mit barnebarn som børneopsparing. Både det nye og det gamle system for overførsel stoppede med fejl selvom jeg med det beløb er langt under tilladt maksimum.
Oluf Danielsen
Hemsidan funkar aldrig
Hemsidan har inte funkat på över ett halvår. Helt värdelös. Fick massa brev om att jag måste uppdatera min information men det är ganska svårt när man inte ens kan logga in. "Något gick fel" "Något gick fel" "Något gick fel" "Något gick fel"
Lang ventetid og manglende respons
Jeg har desværre oplevet, at telefonkøerne bliver længere og længere, og det virker som om, at kunder prioriteres ud fra størrelsen på deres bankarrangement. Jeg har skrevet til dem– senest for over to måneder siden – uden at få noget svar. Det er skuffende, når man forsøger at få hjælp og ikke engang får en bekræftelse på, at ens henvendelse er modtaget.
Jeg håber, virksomheden vil tage kundeservice mere seriøst og sikre, at alle kunder – uanset størrelse – får den nødvendige opmærksomhed.
Skulle i januar 2025 låne til bil
Skulle i januar 2025 låne til bil. På hjemmesiden fremgik det at der ville komme hurtigt svar. Hvilket absolut ikke var tilfældet. Jeg havde en udbetaling på 30% og sendte låneansøgning afsted. Blev dagen efter kontaktet af min rådgiver, som oplyste at hun havde ret travlt, så hun ville ligge sagen over til en kollega, som nok først kunne svare mig 5 dage senere.
Denne kollega kontaktede mig så og oplyste mig, at der måtte være sket en misforståelse mellem ham og min rådgiver for han havde først tid ugen efter.
Det betød at jeg skulle vente 14 dage på svar på billån. Jeg havde udset mig 4 alternativer på køb af bil og i de 3 alternativer blev så solgt.
I stedet tog jeg kontakt til AL Finans som gav mig et lånetilsagn inden for 2 timer.
Valgte dog istedet forhandleren, da dette var billigst.
Jeg skal til orientering oplyse at jeg ingen gæld har til banken, men tværtimod indestående og sparer op hver måned.
Simpelthen for ringe service efter mere end 40 år som kunde.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.