Dansk Bygningstjek Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft Jens Frimor med som vores byggesagkyndige under opførelsen af vores nye hus, og det har været alle pengene værd. Som førstegangs-nybyggere har det givet en enorm ro i maven at have Jens... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Vi havde en aftale med Jens i Randers og ringede 10 minutter efter aftalt tid. Jens havde glemt os, men kunne køre med det samme. Det ville sammenlagt have gjort ham 45 minutter forsinket, og så kun... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Geometra professionista

Scritti dall'azienda

Dansk bygningstjek er sat i verden for at løse byggerelaterede problemer for vore kunder. Det er vor vision at bidrage til, at vores kunder får den rigtige kvalitet. Altså den kvalitet, de har købt! Mange kunder orker ikke den tunge snak med håndværkerne, forsikringsselskabet eller byggelederen. Det ordner vi gerne og med et smil. Med mere end 30 års erfaring er der ikke mange bortforklaringer der virker på os. Med mere end 1500 byggeprojekter i bagagen er der ikke mange nye historier tilbage. Der skal ikke være tvivl om at kunden skal have det produkt, de har købt og har berettiget ønske om at få. Hertil kommer opståede skader og forskellige byggerelaterede opgaver.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Vores byggesagkyndige er uden tvivl…

Vores byggesagkyndige er uden tvivl meget kompetent og tilmed rigtigt rar. Specielt inden opstart med byggefirma oplevede vi, at få yderst god rådgivning og han var også god at have med undervejs. Desværre har vi undervejs erfaret, at mange fejl ikke blev opdaget til aflevering, hvilket vi havde sat vores lid til han ville opdage og da vi på ny hyrede ham til vores 1 års gennemgang - blev vi ret ærgerlige. Vi oplevede ganske enkelt ikke, at han var vores mand. Tonen mellem ham og byggefirma var alt for kollegial - hvilket er fint men ikke ift uoverenstemmelser, hvor vi ikke oplevede at blive bakket tilstrækkeligt op. Vi mener ikke, at vi fik, hvad det der på hjemmesiden står anført at vi får med i prisen. Herunder rådgivning om hvordan vi skal forholde os til tydelige fejl byggefirma havde lavet, men ikke ønsker at udbedre, ej gennemgang af procedure for afhjælpning af fejl og mangler, bygherres rettighed og pligter hvis der er uenighed om omfang og beskaffenhed. Vi føler ganske enkelt ikke, at vi har fået hvad vi har betalt for. Vi troede, at vi betalte os til en tryghed i professionelle øjne der så bedre end vores samt at vi havde en mand som var "vores mand". Det giver også en utryghed i, hvad der egentlig er rettet op på under processen idet vi ikke oplevede, at han holdt byggefirma op på fejl og mangler der var påpeget. eks. manglede fald på shampoohylde, revner i fuger langs væg og huller forskellige steder - eks. stort hul bag vaskemaskine ind mod kontor som to uafhængige fagfolk har pointeret ikke kan gå, hvis maskinen engang stopper. De beskriver faktisk at vand vil løbe over og ud i væg. Videre manglede der fuger både ved håndvask i bryggers og i vådrum. Dette var overset ved aflevering.
Vi havde forventet, at han var insisterende på vores vegne (indenfor rimelighedens grænser, eks. også ved at insistere på at bese loft, hvilket byggefirma gled let og elegant over). Desuden aftalte vi efter snak frem og tilbage, at han ville holde byggefirma op på noget af det og kontakte dem. Vi har sendt mail, men intet hørt.
Havde vi vidst, at vi købte os til den smule gennemgang og hjælp - havde vi aldrig brugt 3400 kr. på det og vi blev faktisk chokerede over, at modtage en regning (med aftalt pris), når ikke det er oplevelsen, at vi fik hvad hjemmesiden anfægter. Det synes vi ikke er rimeligt. De 3400 var super godt givet ud, hvis vi havde fået hjælp til ovenstående. Så havde vi med glæde betalt dem og på ny støttet virksomheden. Som vi siger herhjemme så blev det nogen af de sureste penge vi har betalt. Desværre.

29 gennaio 2022

Risposta di Dansk Bygningstjek

Vi er rigtig kede af jeres oplevelse.

Vi anstrenger os altid for at få alt med, det er beklageligt hvis noget er glippet ved den afsluttende gennemgang, men som jeg husker afleveringen var der en hel del ting der skulle rettes på. i mængden kan der være noget vi har overset eller ikke fået noteret i rapporten. det ville dog være skønt hvis vi var blevet orienteret om misseren. så ville vi straks rette på den. Til et års gennemgangen er det nogen gange lidt for sent. som jeg husker fejlen var det en fuge langs bordpladen i bruggerset, som byggefirmaet lovede at lave i forbindelse med et års gennemgangen.

Vi støder ofte på de forskellige byggeledere og tonen kan nogle gange være lidt fri, men der skal ikke være tvivl om hvem vi er der for. Generelt gør jeg det at jeg går til byggefirmaet, men nogle gange sker det at bygherrer har forventninger der overstiger hvad man kan forvente i forhold til branche standarder. i de tilfælde bliver jeg mere tilbageholdende. Der er beskrivelser på det meste og lever tingene op til gældende beskrivelser og tolerancekrav, er jeg ikke den der kræver ekstra som ligger udenfor kontrakt og håndværksmæssig praksis. Nok skal jeg holde byggefirmaet i snor, men forlange mere end bygherre har købt, kommer ikke til at ske.

Afslutningsvis var jeg flere gange i dialog med byggefirmaet efter gennemgangen, Jeg kan og vil lægge pres på, når det er rimeligt. Jeg kan ikke sende håndværkere ud på byggefirmaets regning. Skal der ske noget derudover er det den hårde vej med syn og skøn. Sker det at en skønssag bliver nødvendig ville jeg lave en registrering/dokumentation som advokaten skulle bruge. Det var ikke nødvendigt i denne sag.

Tak for hjælpen

Tak for hjælpen. Din erfaring og grundighed hjalp os i mål.

27 novembre 2021

Hej Katrine

Mange tak for de pæne ord. Dejligt I er tilfredse. som nævnt. bliver der problemer i forhold til mangeludbedringen, så giv lyd
Vh Jens F

Fuld tilfredshed

Vi har haft glæde af god rådgivning og tjek af byggeriets forskellige faser.
Hvert besøg er vel dokumenteret i tekst og billeder.
Der har været en god dialog mellem os, Dansk Bygningstjek og bygge firma.

16 novembre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Jeg anvendte Jens Frimor fra Dansk…

Jeg anvendte Jens Frimor fra Dansk Bygningstjek ifm. en foraflevering af vores nybyggede hus. Jeg blev mødt af en venlig, smilende og høflig mand, som var klar til at hjælpe. Jens gennemgik slavisk hele boligen fysisk, lavede bemærkninger til reparationer og forklarede kravende til fejl/mangler. Det var en god oplevelse, og jeg følte, at Jens var grundig og opfyldte den "kontrakt", som vi havde aftalt. Skulle jeg en anden gang stå og have behov for en uvildig byggesagkyndig, vil jeg igen ringe til Jens. Han har mine bedst anbefalinger.

19 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

En stjerne er en for meget

Nedenstående beskeder taler for sig selv.
Beskeder vi har sendt til Jens Frimor:

13. Nov: Hej Jens - jeg har forgæves forsøgt at få fat i dig i løbet af ugen for at høre hvad status var med din samtale med skønsmanden. Da jeg ikke kunne få fat på dig, kontaktede jeg ham selv. Han fortalte du slet ikke havde kontaktet ham som vi ellers aftalte du skulle sidste fredag? Jeg har derfor selv løst problemet. Men det er naturligvis ikke så godt vi laver aftaler som ikke bliver overholdt. Vh

1. Dec: Det er virkelig ikke så godt hvis det er dig Tømren venter på for at kunne komme i gang. Vi havde lidt en lignende situation med skønsmanden for 14 dage siden du heller ikke havde kontaktet. Ideen med at få dig på projektet var jo den at du kunne presse de forskellige håndværkere fremad så vi kunne komme igang - ikke omvendt.

8 feb: Okay - byggeriet står stille nu, fordi de mangler din rådgivning. Så der bliver ikke arbejdet mere før de kan få fat i dig. De er kørt for i dag. Hvad gør vi?

2 marts: Hej Jens - det er vores opfattelse at vores samarbejde ikke lever op til vores forventninger og det du lovede os da du fik opgaven, som var engagement og høj faglighed. Tværtimod så er både tilbud og projektet blevet forsinket grundet dit manglende svar, samtidig med at du ikke "har tid" til at lave de opgaver vi ønsker os fx tegningsmateriale. Det Det er dybt utilfredsstillende og vi føler os ærlig talt ladt i stikken. Nu har du igen valgt at ignorere vores henvendelser siden i fredags.

Tilgengæld har vi fået følgende fra Jens Frimor:

10. Feb (om en mail der aldrig er sendt)
“Sendte den i går aftes da jeg gik fra kontoret. Ca19.20. Ser lige efter når jeg er på kontoret igen”

22. Marts “ Bare vent. Du er langt uden for almindelig kendte regler og praksis. Det gælder byggeri, injurier, erstatningsret og meget andet. Det får vi nogen til at afgøre for os. Om det så koster 100.000 eller mere. Ingen går lov til at pisse på mig”

22. Marts “ Jo du forstår. Så svagt begavet tror jeg ikke du er. ”

En stjerne er en for meget. Styr langt uden om Jens Frimor. Han er aggressiv og ubehagelig. Hvis i hyrer Jens som rådgiver så husk at send ham en faktura på den tid i kommer til at bruge på ham. For i kommer til at bruge rigtig meget tid på ham og hans krav og trusler om retssager. Han tilfører absolut intet af værdi til projektet.
Jens Frimor lyver om opkald han burde have foretaget, rådgivning der viser han intet har undersøgt, påstår der er sendt mails han aldrig har sendt osv osv.

23 marzo 2021

Hej Thomas.

Som en anden skriver om et andet opslag af dine herinde, så er der altid to sider af en sag.

Jeg oplever det som en rigtig trist ting, at vores sag nu flyttes ind på trustpilot.
Vi har gennem noget tid forsøgt at nå til enighed om, hvilke ydelser du havde bestilt. Personligt oplever jeg det som om du vil prøve at ødelægge min forretning og skræmme mig til at stoppe den rets sag der er på vej mod dig.

I forbindelse med en syn og skønssag på dit byggeri (du var på vej i retten med tømrerfirmaet), skulle jeg bistå ved byggetekniske emner.
Jeg sendte nedenstående tilbud, der indeholder det vi talte om, og du accepterede efterfølgende. Oprindeligt blev byggetiden estimeret til 2-3 måneder inkl. sagsbehandlingstiden hos skønsmanden.

Jeg fremsendte nedenstående tilbud, som også er accepteret af dig:

Hermed den ønskede pris/overslag. De emner der pt er klarhed over, er sat som maksimalt forbrug.
Gennemgang af materiale og forberedelse til syn og skønsforretning maks. forbrug 2,5 timer
Nøje gennemgang af byggeriet forud for syn og skøn 3,0 timer
Deltagelse i syn og skøn maks. forbrug. 3,0 timer
3-4 tilsyn under udbedringsprocessen, maks. tidsforbrug pr. stk. 2,5 timer
Deltagelse i overdragelse/aflevering 3,0 timer
Estimeret maksimum forbrug på ovenstående ydelse 18,5 timer à 825 kr. inkl. moms
Samlet maksimal honorering: 21,5*825= 17.737,50 kr. inkl. moms.
Bliver der behov for yderligere udredning og koordinering vedr. indhentning af tilbud hos håndværkere, samt klarlægning af tidligere korrespondance i forhold til det allerede udførte arbejde i forhold til evt. retssag og færdigmelding af byggeriet, udføres dette efter medgået tid og forbrug. Samme takst som ovenstående 825 kr./time inkl. moms.

Ser frem til at høre, om ovenstående er acceptabelt.

Sagen handlede om en uoverensstemmelse med tømrerfirmaet, der havde fremsendt et overslag/tilbud på en tilbygning. Tømreren renoverede en del af den oprindelige bolig samtidig med opførelsen af en tilbygning.
Tvisten opstod, fordi der ikke var et klart og entydigt aftalegrundlag. Tømreren sender, efter eget udsagn, overslag på tilbygningen, men du mener det er et tilbud indeholder en delvis istandsættelse af din bolig. Det viser hvor vigtigt en god og klar aftale er når der aftales ydelser.

Efterhånden som processen skrider frem, beder du mig deltage i arbejdet med at finde håndværkere til færdiggørelsen, forhandling med håndværkere, opstartsmøder og senere også færdigprojektering af byggeriet.
Jeg henholder mig til at det ikke er hvad jeg har givet tilbud på, og vil dermed gerne have en skriftlig aftale med dig om arbejdets omfang og honorering. Hertil får jeg svaret at jeg har hvad jeg skal bruge, så det er bare at komme i gang……! det er vi ikke enige om og vi aftaler jeg skal sende et tilbud på de supplerende ydelser.

Jeg sendte tilbud med pris og betalingsbetingelser.
Det valgte du ikke at svare på. Jeg inviterede også til et møde her hos mig for at drøfte sagens videre gang. Jeg har hverken modtaget svar eller kritik af det reviderede tilbud. Du kom heller ikke til mødet.

Jeg har svært ved at forstå, at du ikke er interesseret i en klar og skriftlig aftale om ydelsernes omfang og pris. Jeg gør opmærksom på at det ligner den fremgangsmåde, der startede syn og skøns sagen i forhold til det første tømrerfirma du havde på pladsen. Jeg gjorde klart at den situation ville jeg ikke stå i. Derfor aftalte vi, at jeg skulle fremsende et forslag til hvad jeg mente der skulle til og prisen på dette.

Efter der var gået 6 måneder og tømrerarbejdet endnu ikke var færdigt, tillod jeg mig at fremsende en aconto faktura. Den afviste du at betale, hvorfor arbejdet standses. Efter fakturaen fremkom påstod du at jeg ikke havde været på pladsen. Jeg sendte et tilsynsnotat med registrering af tidspunkt og GPS-koordinater (det sker automatisk i den anvendte APP) samt billeder af dit byggeri. Dem er der flere af. Herefter påstår du at, jeg har fremstillet notatet hjemme på kontoret (inkl at tage billeder af dit byggeri?). Altså en beskyldning for falske dokumenter. Dette til trods for du kunne se stadiet på byggeriet på billederne.

Aconto fakturaen indeholdt alene de møder, der var afholdt og nævnt i tilbuddet. Efterfølgende ydelser såsom møde med håndværkere og forhandling med disse, ekstra møde ved opsamling af emner sammen med skønsmanden og lignende er ikke faktureret.

Herefter går jeg til en af dine advokatkollegaer for at starte en inkassosag mod dig og evt en efterfølgende retssag. Det er det jeg mener med det kan blive dyrt og jeg er villig til at betale for fuld retfærdighed.

Kommunikationen har bevæget sig ud på et niveau og omfang, der for første gang nogensinde, har betydet at jeg spærrer et telefonnummer. Jeg modtog grove sms-beskeder fredag aften, lørdag aften og søndag aften. Det må være i den sammenhæng du mener det tager meget tid?

Et eksempel er fredag eftermiddag omkring kl. 17.15 hvor du ringede tre gange inden for samme minut, og 5-10 min senere får jeg endnu en grov besked om at det er for dårligt jeg ikke tager telefonen.
Jeg har også modtaget mails sent søndag aften, om at jeg skulle møde på pladsen næste dag kl. 08.00. Dette, efter jeg havde konstateret, at du ikke ville betale aconto regningen og derfor ikke ville fortsætte. Som nævnt ville jeg ikke stå i samme situation, som det tømrerfirma der kom i klemme i første omgang.

Den manglende kommunikation og det at forholde sig til beskeder, spørgsmål og invitation til samarbejde kan også ses af andre anmeldelser og svar du har fået her på trustpilot.

Jeg fortsætter sagen idet det ikke er muligt at kommunikere med dig på anden måde, da du ikke reagerer på en udstrakt hånd.

Af hensyn til din familie håber jeg selvsagt I kommer godt gennem byggesagen og at dit samarbejde med Byggesagkyndig nr. 3 går bedre end de to første du har haft tilknyttet.

Tallet tre sager og to/tre sagkyndige på en tilbygning tror jeg er ny rekord.

Kommentarer til dit opslag:

13. november:
Skønsmanden er en uvildig instans udpeget af retten. Som advokat ved du at man ikke bør/må forsøge at manipulere noget igennem. Du ville heller ikke klart fortælle hvad indholdet af samtalen med skønsmanden skulle være.

1. december:
Som nævnt havde jeg ikke byggeledelsen og havde jf. tilbud og aftale ikke lovet at udføre dette. Du viste endvidere ikke vilje til at honorere ekstraydelsen.

8. februar:
Det endte med at du forkastede de indhentede tilbud som jeg havde hjulpet med at få frem. Du entrerer selv med et tømrerfirma efterfølgende (uden en skriftlig aftale) og jeg skulle tage ansvaret for det ikke blev for dyrt. Aftalen gik på timelønsarbejde og ingen skriftlig aftale. Den slags ansvar kan ingen tage.

2. marts:
Som andre mennesker tager jeg på arbejde for at klare dagen og vejen. Du vil ikke ind i dialog om honorering du synes det er ulækkert og klamt. Jeg har stadig ikke lovet at varetage byggeledelsen.

10. februar.
Du har adskillige gange henvist til den mail. Jeg har skrevet at jeg ikke har sendt nogen mail på det tidspunkt. Jeg har også skriftlig bedt dig oplyse hvad den skulle indeholde, så vi kunne ordne det. Intet svar, trods flere opfordringer til meddele hvad det skulle handle om.

22. marts
Ja, du vidste der er en sag på vej, og du vil på ingen måde respektere en skriftlig aftale og er ret ligeglad med gældende regler. Jeg undrer mig ekstra at du som Advokat ikke forholder dig til den slags.

22. marts.
Det er taget meget ud af kontekst. Jeg forsøgte at komme med mine argumenter, hvor til du svarer… det forstår jeg ikke noget af. eller lign… jeg påstår derefter at du IKKE er så svagt begavet at du ikke forstår nødvendigheden af en fast og SKRIFTLIG aftale. Du er jo Advokat.

Tja jeg kan blive vred hvis man træder på mig længe nok, men aggressiv… det har jeg aldrig hørt i mine 40 år i byggebranchen.

Skulle nogen være interesseret kan sagens agter gennemgås i fællesskab her på mit kontor.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været meget tilfredse med Dansk…

Vi har været meget tilfredse med Dansk Bygningstjek i fbm. gennemgang af vores nye hus. Jens Frimor er både dygtig og meget erfaren. Kan varmt anbefales.

8 settembre 2019

Risposta di Dansk Bygningstjek

Tak for de fine ord. den slags glæder en gammel byggenørd :-)

BRUG DANSK BYGNINGSTJEK

BRUG DANSK BYGNINGSTJEK! Vi kan på det varmeste anbefale Jens Frimor. Vi har fra opstart til afslutning af vores byggeri fået den bedste rådgivning. Jens har rådgivet, anbefalet, frarådet, udført kvalitetskontrol og ikke mindst kæmpet mod vores forsikringsselskab, og vundet ikke mindre end 100 pct. af de sager, vi har kørt mod dem! Vi er dybt taknemmelige for hans rådgivning! Vi bruger også Jens/Dansk Bygningstjek næste gang vi skal bygge!

7 settembre 2019
Valutata 5 stelle su 5

Vi er dybt taknemlig for at vi ikke…

Vi er dybt taknemlig for at vi ikke ender med et byggeri bygget op med sjusk og fejl.
Vi kunne ikke ønske os en bedre byggesagkyndig end Jens Frimor. Han er skyld i at vi ikke har knækket nakken på vores husbyggeri. Vi har simpelthen været hårdt ramt fra 1 dag og byggeriet har været forsinket i 7 uger. Ord er fattig når man ved hvor meget ekstra arbejde der har været i vores byggeri.
Vi har kunne få al det hjælp vi havde brug for.
Hvis vi skulle bygge igen er vi ikke et øjeblik i tvivl om at vi vil have Jens med fra start.
De bedste anbefalinger herfra.
Endnu engang tak for din måde at arbejde på.

26 giugno 2019

Hej Mariam.
Vi takker mange gange for din anmeldelse og har et smil der går op til begge ører :-)
Sjældent har jeg oplevet noget lignende og det har været en hård proces, især for jer som familie. Det må have været hårdt at opleve jeres store investering blev behandlet med så lidt lidt respekt for tid og absolut ikke mindst... kvalitet.
Selvom det har krævet sit og kampene med byggefirmaet har været hyppige, så har det været en stor fornøjelse at hjælpe jer i mål. De sidste ting, de mangler, skal nok komme i orden, vi slipper jer ikke før.

Jens

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più