Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tusind tak til Jens for en virkelig grundig og kompetent gennemgang. Du har et imponerende overblik og styr på alle detaljer – det var langt over mine forventninger. Jeg kunne ikke have ønsket mig b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

BRUG DANSK BYGNINGSTJEK! Vi kan på det varmeste anbefale Jens Frimor. Vi har fra opstart til afslutning af vores byggeri fået den bedste rådgivning. Jens har rådgivet, anbefalet, frarådet, udført kval... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Geometra professionista

Scritti dall'azienda

Dansk bygningstjek er sat i verden for at løse byggerelaterede problemer for vore kunder. Det er vor vision at bidrage til, at vores kunder får den rigtige kvalitet. Altså den kvalitet, de har købt! Mange kunder orker ikke den tunge snak med håndværkerne, forsikringsselskabet eller byggelederen. Det ordner vi gerne og med et smil. Med mere end 30 års erfaring er der ikke mange bortforklaringer der virker på os. Med mere end 1500 byggeprojekter i bagagen er der ikke mange nye historier tilbage. Der skal ikke være tvivl om at kunden skal have det produkt, de har købt og har berettiget ønske om at få. Hertil kommer opståede skader og forskellige byggerelaterede opgaver.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Mere end forventet

Tusind tak til Jens for en virkelig grundig og kompetent gennemgang. Du har et imponerende overblik og styr på alle detaljer – det var langt over mine forventninger. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre hjælp.”

Hilsen Martin fra Hammel. :)

28 aprile 2025

Hej Martin

Tak for den fine anmeldelse. Altid dejligt at kunne hjælpe. Bliver der problemer med det fremadrettet er du velkommen tilbage. Jeg håber byggefirmaet afhjælper problemet som aftalt. sker det ikke ringer du bare.

En uvurderlig support

At have Ole som Byggesagkyndig under vores nybyg har været alle pengene værd på trods af relativt uproblematisk byggeforløb. Han var super kompetent og fangede selv de mindste ting.

6 dicembre 2024

Risposta di Dansk Bygningstjek

Hej Mette. Tak for den gode anmeldelse. Det varmer altid. skulle I opleve problemer senere er i som altid velkommen til at henvende jer igen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft Jens fra Dansk Bygningstjek…

Vi har haft Jens fra Dansk Bygningstjek på vores byggeri. Jens er rolig og velovervejet. Byggeriet startede stille og roligt. På et af de besøg Jens lavede fandt han flere fejl på tømrerarbejdet. Fejl der kunne udvikle sig til mere alvorlige fejl. Han kontaktede Byggelederen som ikke var enig i alt, men Jens tog snakken og sendte dokumentation til byggelederen. Så blev tingene rettet. Igen på vores toilet og bad var tingene ikke lavet korrekt. Ham der skulle lave flisearbejdet blev sur, men Jens stod fast og fik fejlen rettet.
Efter vi har overtaget huset havde vi besøg af byggelederen som fortalte at de i hans firma har stor respekt for den byggetekniske viden Jens har.
Vi vil helt sikkert bruge Jens igen en anden gang

1 novembre 2024

Hej Jenny og Dan
Tak for anmeldelsen. Det lunede på denne kolde vinterdag.
Jeg håber ikke at de konstaterede fejl satte for store skår i glæden. De blev udbedret. Jeg er sikker på I har fået et hus der lever op til hvad man som bygherre kan forvente.
Jeg håber i bliver rigtig glade for at bo der.
Vi ses til 1 års gennemgangen

Jens

Spild af 30.000 kroner…

Vi kan desværre kun tilslutte os de ting folk skriver herinde. Jens var på i starten da vi underskrev kontrakten men så forsvandt den “gode service” også. Umulig at få fat på svarede nærmest aldrig. Vi fortalte enda Jens at vores mavefornemmelse med ham var dårlig, det skulle den selvfølgelig ikke være og han lovede at forbedre sig. Det skete ikke. Vi er af den klare overbevisning at der blev gjort minimal indsats på vores projekt. Dette ses også på fejler mangler som er her efter aflevering. Men vi har helt droppet at kontakte Jens da det simpelthen er spild af tid. Eneste tidspunkt Jens svarede hurtigt på var da vi ville tilbageholde penge fordi vi aldrig havde modtaget hans første tilsynsrapport. Vi svarede nærmest samme minut og spurgte hvornår vi kunne forvente at de mangler som var noteret ved aflevering var udbedret. Vi har stadigvæk aldrig modtaget et svar. Så søger du en byggerådgiver som yder en minimal indsats og giver dig konstant uro i maven så finder du ham her. Kan på ingen måder anbefales.

Som et lille eksempel havde vi et ujævnt undergulv fordi noget gik galt i støbeprocessen. Det blev forsøgt udbedret flere gange men aldrig tilfredsstillende. Da byggefirmaet fortalte at nu var det ok bad vi Jens om at tjekke det hvortil kommentaren var “jeg skriver jeg kommer forbi, så plejer de at gøre det ordentligt” han kom aldrig forbi og byggefirmaet smed undergulv på uden at vi havde set resultatet. Vi har problemer med et gulv der knirker den dag i dag. Og der er mange flere oversete ting. Og det er jo desværre kun de ting vi selv kan se. Hvad med alt det skjulte?

13 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Hold jer væk - sjusket, glemsom og utilgængelig

Hyrede Jens til at være byggesagkyndige på vores families byggeprojekt. Det startede umiddelbart rigtig fint, men Jens blev hurtig umulig at komme i kontakt med - han svarede ikke på henvendelser, selvom de var akutte, og han vendte aldrig tilbage på senere tidspunkter.

Derudover fulgte han på ingen måde op på de aftaler, som vi lavede med ham. Vi havde en klar idé om, at han ofte glemte os og aftalerne.

Vi skiftede byggesagkyndig inden, at byggeriet for alvor gik i gang. Vi turde simpelthen ikke stole på ham i den proces, og vores tillid var væk. Når man bygger og har mange penge i spil, så skal mavefornemmelsen være der.

Vi meddelte til Jens, at vi stoppede samarbejdet. Jens blev rasende, men vi aftalte, at han skulle sende en regning for det arbejde, som han havde udført.

Jens deltog i én enkelt samtale med vores advokat. Det er det. Han forholdte sig aldrig til tegninger, svarede på mails eller andet. Til trods for det, så fik vi en gigantisk regning for hans 'arbejde'. Han nægtede at ændre den - formentlig fordi han var fornærmet.

Jeg vil aldrig anbefale ham til nogen!

11 aprile 2024

Risposta di Dansk Bygningstjek

Først undrer jeg mig over at i sender meddelelse under en mail og et navn som vi ikke har i Vores system.
Jeg er dog ikke i tvivl om hvilken sag vi taler om idet Det er meget sjældent vi oplever noget sådan.
Forløbet var at jeg i påsken 2024, lørdag den 30. marts omkring middag modtager en SMS vedrørende fjernvarme og stik til jeres hus der viser sig at være fælles med naboen. Da jeg sidder i udlandet reageret er ikke på den idet der efter min bedste overbevisning ikke er noget der haster da jeg havde givet tilbud på tilsyn med nybyggeri og det der vedrører nedrivning af jeres eksisterende bolig. Tilmed handlede henvendelsen om et fjernvarmestik på jeres grund der viste sig at være fælles med naboen. Jeg forstår ikke tidspresset idet der ved jeres eksisterende bolig end ikke var påbegyndt med nedrivning på daværende tidspunkt. Der vil dermed gå adskillige uger inden problemstillingen blev er aktuelt at handle på.
Løber bygherre i en udfordring så svarer jeg selvfølgelig, hvis jeg bliver spurgt i forhold til håndtering af udfordringen, selvom det er egentlig ikke er noget vi har givet tilbud på.
I dette tilfælde starter jeg arbejdet efter påskeferien, tirsdag den 2. april med en gennemgang af henvendelser der er modtaget i påsken.
Tirsdag den 2. april kort før middag ringer I og opsiger aftalen på grund af jeg ikke har reageret på jeres henvendelse. Dels havde jeg vurderet der er intet var der hastede og dernæst så havde jeg ferie. Jeg blev noget overrasket over I havde en forventning om håndtringen i ferien og opsiger aftalen 3-4 timer efter det var blevet almindelig arbejdsdag igen.
Normalt er vi berettiget til at opkræve den fulde dækning i det tilfælde at der er en uretmæssig opsigelse af aftalen. Sådan vil vi nødigt starte en ny sag, så aftalen hvad blev at jeg skulle fremsende en faktura på få brugt tid. Jeg har udarbejdet fakturaen og sender denne til jer. Kort efter blev jeg ringet op og i mener at i alene skal betale for de 5 kvarterer som jeg havde brugt på kontrakt mødet sammen med juristen, jeg forklarer at der ligger en del arbejde ud over kontraktmødet, idet et møde, naturligvis kræver en grundig gennemgang af det forhåndenværende materiale inden vi, i fællesskab holder møde med juristen.
Dertil kommer at jeg på tidspunktet havde påbegyndt en tilsynsplan og opsætning af vores app, så vi var klar til det fysiske arbejde på pladsen.

Den fremsendte faktura bliver ikke honoreret hvorfor vi fremsender en påmindelse og anmoder om betaling. Reaktion bliver så denne meddelelse som jeg egentlig finder dybt urimeligt. Det er helt almindeligt at folk holder fri fra arbejde i påsken. At opsige aftalen inden for de første 4-5 timer efter det igen er hverdag er temmelig kort varsel og normalt helt umuligt for os at imødekommende.

Valutata 1 stelle su 5

Overholder ikke aftaler, og er umulig at komme i kontakt med

Hyrede Jens fra dansk bygningstjek til hjælp med lovliggørelse af bygninger nov. 2023.
Det startede godt, men pludselig kan jeg ikke få kontakt til firmaet. Får en mail 4. januar 2024, og har ikke kunnet få kontakt til dem siden da. Har ringet +25 gange, og sendt utallige mails - intet svar.
Nu skal vi til at starte helt forfra med et nyt firma, og tidsfristen med kommunen er i mellemtiden udløbet.

EDIT 2024.08.22
Kan endnu engang kun komme med en advarsel mod dette firma!
Det er direkte løgn de udsagn han skriver i svar hertil! Der er aldrig blevet lavet noget arbejde i denne sag, da Jens ikke formåede at udføre det.
I stedet blev jeg gang på gang fyldt med løgne om at i morgen, om 2 dage, måske næste uge, og herefter utallige mails og telefonopkald der aldrig nogensinde er blevet besvaret.
Vi har aldrig modtaget nogen form for faktura, og at Jens pludselig her mange måneder senere tror han skal bytte med en pizzaovn, har jeg ingen anelse om hvor han får den idé om.
Aftalen var Kr. 900,- pr. time. Og Jens mente det ville tage 12-14 timer. Vi accepterede (desværre) tilbuddet, men det skulle vise sig at koste os dyrt.
Jens har IKKE haft noget materiale klar til afsendelse, det er endnu en stor løgn.
Jens var ikke "syg" men skrev han var faldet ned af en stige og slået sig, så han ikke kunne besvare nogle af de +25 emails vi sendte over flere måneder.
Har d.d. igen forsøgt at ringe Jens op for en snak, men det er som sædvanligt - Ingen kontakt til mobiltelefonen.
Jeg syntes Jens skulle skamme sig, og min advokat som har tjekket op på sagen, læst alle mails, fået udskrift af de utallige opkald uden respons mener vi skal anlægge injurie sag mod Jens og han tvivlsomme firma.
Såfremt Trustpilot har behov for yderlige dokumentation, er i meget velkomne til at kontakte mig. Vi kan dokumentere alt er som vi skriver, og at Jens er fyldt med løgn.
Skam dig Jens! Det er ikke måden at drive et firma på!

5 aprile 2024

Risposta di Dansk Bygningstjek

I forbindelse med dit projekt har jeg lavet en gennemgang af det eksisterende byggeri og et materiale til kommunen vedrørende lovliggørelse af dit byggeri. På et tidspunkt i forløbet bliver desværre syg hvilket jeg også har skrevet til dig.
I forbindelse med gennemgangen af de eksisterende forhold gik snakken meget på en form for bytteøkonomi hvilket jeg dog ikke gik længere ind i da det må ikke og jeg ikke var interesseret i at bytte med pizzaovne . At snakken så fik jeg en fornemmelse af der måske kunne være et problem i forhold til honoreringen og antog at honoreringen derfor i form af bytteøkonomi kunne være vigtig.

Da materialet var klar til afsendelse, fremsendte jeg får en god ordens skyld en aconto på det udførte. Denne blev ikke honoreret hvorfor jeg af gode grunde ikke fremsendte materiale til kommunen. derfor blev arbejdet indstillet. Når faktura er betalt sender jeg materialet til kommunen.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god gennemgang af tagprojekt

Rigtig god gennemgang af tagprojekt. Var ærlig kyndig, omhyggelig i en svær situation.
Tak Jens. Kan varmt anbefales.
Mvh. Casper Thygesen

3 ottobre 2023

Risposta di Dansk Bygningstjek

Ja, det var en lidt svær/anderledes byggesag, men jeg håber og tror vi er kommet godt i mål med sagen, selvom det var lidt op ad bakke i nogle situationer. Tak for samarbejdet.

Tilsyn af nybyggeri

Vi havde Jens som byggesagkyndig på vores nybyggeri med Hybel. Jens er en utrolig rar mand og lavede egentlig et fornuftigt stykke arbejde i første omgang. Dog viser det sig her til 1 års gennemgangen hvor vi ville have et sæt friske øjne på i form af en anden byggesagkyndig at der har været nogle alvorlige ting som Jens ikke har opdaget. Måske fordi han havde lidt for travlt på det tidspunkt vi byggede. Så nu står vi i en rigtig skidt situation med at få dem til at udbedre fejlene vedr murværket som først er meldt her ved 1 års gennemgangen. Det kan desværre kun blive til en middel karakter.

16-10-2023: oplysninger sendt og mail sendt til Jens. Har ikke hørt yderligere tilbage fra ham desværre.

1-11-2023: endnu en mail sendt med oplysninger i sagen og Jens vender ikke tilbage.

6-11-2023: Jeg har dags dato haft en god snak med Jens og vi har lagt en plan for at komme videre med de udfordringer der er overfor byggefirmaet. Takker Jens for opringningen og snakken!

11 agosto 2023

Hej Mads
Vi er rigtig kede af hvis I har oplevet problemer i forbindelse med vores arbejde. Planen er at vi hjælper og sikrer jer en glat og smidig byggeproces. Vi har ledt alle tænkelige steder i vort system, men vi kan ikke finde jer eller jeres sag ud fra de oplysninger vi har. Vi har flere kunder der hedder Mads, men kan ikke finde en der hedder Mads og har fået hus overdraget i perioden ultimo august og frem til december 2022. Det må være perioden vi evt. har overset noget.
Vi har ikke hørt fra jer vedr. jeres sag eller de ting vi evt. har overset. Vi er mennesker og kan fejle, men har vi lavet fejl eller overset noget, vil vi gøre alt der er i vores magt for at rette fejlen. Det skal I ikke stå alene med eller have besvær. Det skal vi nok tage os af.
Vi sætter en ære i at lave et godt job og ærgrer os hvis der sker fejl. Derfor er det vigtigt at vide hvad og hvor. Dels vil vi gerne bidrage til at rette den, men også sikre os det ikke sker igen.
Vi håber at høre fra jer.
Vh Dansk Bygningstjek

Vi blev glemt

Vi havde en aftale med Jens i Randers og ringede 10 minutter efter aftalt tid. Jens havde glemt os, men kunne køre med det samme. Det ville sammenlagt have gjort ham 45 minutter forsinket, og så kunne mægler ikke garantere, at vi nåede at blive færdige. Vi måtte derfor køre hjem (90 kilometer uden grund) og komme igen fire dage senere.
Der har hverken været rabat eller en lille ting for besværet.
Jens service var til gengæld rigtig fin, så havde han ikke glemt os, havde det bestemt været 5 stjerner.

20 febbraio 2023

Undskyld
Ja, erkender der skete en planlægningsfejl. Den var smuttet ind på en forkert dato. klart en fejl fra vores side som vi beklager og fik rettet op på.

Yderst kompetent byggesagkyndig

Vi har været særdeles tilfredse med samarbejdet med vores yderst kompetente og erfarne byggesagkyndige fra Dansk Bygningstjek. Især var vores byggesagkyndige altid tilgængelig omkring udfordringer i byggeriet og gennemførte de ekstra tilsyn, der var nødvendige for at sikre kvaliteten undervejs. De ekstra tilsyn var som anført inklusive i prisen, hvilket vi er meget glade for. Tak for hjælpen.

6 dicembre 2022

Hej Hanne

Dejligt at høre.
Jeres byggesag havde en del udfordringer, men resultatet blev som det burde være. Det er det vi er her for. :-) håber i vil nyde huset mange år fremover.

Rigtig godt samarbejde

Vi har haft Jens Frimor fra Dansk Bygningstjek koblet på vores byggeri, og det har vi absolut ikke fortrudt! Jens har fundet flere ting, som skulle udbedres undervejs, hvilket har sikret, at vores hus er lavet helt korrekt. Derudover har han hjulpet med gode råd undervejs, hvilket har været guld værd. Både Jens og hans koordinator Mette er meget løsningsorienterede, imødekommende og tilgængelige, hvilket er rart i et byggeri, hvor datoer kan ændre sig.
Vi kan kun anbefale Dansk Bygningstjek!

4 novembre 2022

Hej Sofie.

Tusind tak for de meget fine ord.

Professionelt og behageligt samarbejde

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Ole fra Dansk Bygningstjek i forbindelse med vores nybyggeri. Professionel tilgang, gode råd og en grundig gennemgang både under byggeriet og ved føraflevering og den endelige aflevering.

8 settembre 2022

Hej Preben.

Mange tak for de pæne ord. De er videregivet til Ole.
Rigtig god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har brugt Ole fra Dansk Bygningstjek…

Vi har brugt Ole fra Dansk Bygningstjek i forbindelse med vores byggeri.

Han har gjort en fantastisk indsats og sikret at vi kom trygt igennem processen.

29 giugno 2022

Hej Brian.

Tak for de fine ord, de er sendt videre til Ole.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft et rigtig godt samarbejde…

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Ole, og heldigvis har der ikke været de helt store ting som han skulle tage sig af. Dog har han reageret på de få ting der var. Det har givet en god ro at have en sagkyndig med på sidelinjen. Tak og anbefaling her fra :)

23 giugno 2022

Hej Tobias.

Tak for dine fine ord, de er sendt videre til Ole.

Valutata 2 stelle su 5

Ikke imponerende

Vi oplevede at blive mødt af en arrogance, dårlig kommunikation og at måtte rykke efter tilsynsnotaterne. Generelt var tonen i dialogen ikke god og vi oplevede at vores byggeleder havde bedre styr på huset, end den byggesagkyndig vi havde betalt. Vi gjorde senere i forløbet brug af anden byggesagkyndig, som opdagede fejl og mangler, som dansk bygningstjek ikke fangede. Vi oplevede at blive mødt af en hård tone, hvis vi stillede spørgsmål eller krav til den byggesagkyndige. Fx blev der ikke opdaget at der mangler undertagsstrammere over hele taget, hvilket ikke er opdaget under byggeriet eller gennemgang. Vi vil vælge en anden byggesagkyndig, hvis vi skal bygge igen.

21 giugno 2022

Hej L.

Jeg er ked af at høre at du har haft sådan en oplevelse med jeres proces hos os. Jeg vil gerne kigge nærmere på jeres sag, og håber derfor at du vil sende en mail til kontakt@danskbygningstjek.dk med jeres byggeadresse?

Vi har desværre ikke hørt fra jer og vil gerne vide hvem afsender er. og hvem der var arrogant over for vore kunder. Vores holdning er at kunder skal behandles med respekt, uanset hvad der måtte ligge til grund, det gælder alle, også jer. uden at vide hvem I er, så er det svært at komme videre med dette. Har vi lavet fejl, så går vi langt for at rette den.
Vh
Jens Frimor

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk forløb med Byggesagkyndige…

Fantastisk forløb med Byggesagkyndige Jens frimor, rigtig god og professionel samt grundig gennemgang!

Vi er yderst tilfredse, og vil helt sikkert anbefale firmaet, samt Jens Frimor.

31 maggio 2022

Hej Adam.

Mange tak for de fine ord.

Valutata 3 stelle su 5

Vores byggesagkyndige er uden tvivl…

Vores byggesagkyndige er uden tvivl meget kompetent og tilmed rigtigt rar. Specielt inden opstart med byggefirma oplevede vi, at få yderst god rådgivning og han var også god at have med undervejs. Desværre har vi undervejs erfaret, at mange fejl ikke blev opdaget til aflevering, hvilket vi havde sat vores lid til han ville opdage og da vi på ny hyrede ham til vores 1 års gennemgang - blev vi ret ærgerlige. Vi oplevede ganske enkelt ikke, at han var vores mand. Tonen mellem ham og byggefirma var alt for kollegial - hvilket er fint men ikke ift uoverenstemmelser, hvor vi ikke oplevede at blive bakket tilstrækkeligt op. Vi mener ikke, at vi fik, hvad det der på hjemmesiden står anført at vi får med i prisen. Herunder rådgivning om hvordan vi skal forholde os til tydelige fejl byggefirma havde lavet, men ikke ønsker at udbedre, ej gennemgang af procedure for afhjælpning af fejl og mangler, bygherres rettighed og pligter hvis der er uenighed om omfang og beskaffenhed. Vi føler ganske enkelt ikke, at vi har fået hvad vi har betalt for. Vi troede, at vi betalte os til en tryghed i professionelle øjne der så bedre end vores samt at vi havde en mand som var "vores mand". Det giver også en utryghed i, hvad der egentlig er rettet op på under processen idet vi ikke oplevede, at han holdt byggefirma op på fejl og mangler der var påpeget. eks. manglede fald på shampoohylde, revner i fuger langs væg og huller forskellige steder - eks. stort hul bag vaskemaskine ind mod kontor som to uafhængige fagfolk har pointeret ikke kan gå, hvis maskinen engang stopper. De beskriver faktisk at vand vil løbe over og ud i væg. Videre manglede der fuger både ved håndvask i bryggers og i vådrum. Dette var overset ved aflevering.
Vi havde forventet, at han var insisterende på vores vegne (indenfor rimelighedens grænser, eks. også ved at insistere på at bese loft, hvilket byggefirma gled let og elegant over). Desuden aftalte vi efter snak frem og tilbage, at han ville holde byggefirma op på noget af det og kontakte dem. Vi har sendt mail, men intet hørt.
Havde vi vidst, at vi købte os til den smule gennemgang og hjælp - havde vi aldrig brugt 3400 kr. på det og vi blev faktisk chokerede over, at modtage en regning (med aftalt pris), når ikke det er oplevelsen, at vi fik hvad hjemmesiden anfægter. Det synes vi ikke er rimeligt. De 3400 var super godt givet ud, hvis vi havde fået hjælp til ovenstående. Så havde vi med glæde betalt dem og på ny støttet virksomheden. Som vi siger herhjemme så blev det nogen af de sureste penge vi har betalt. Desværre.

29 gennaio 2022

Risposta di Dansk Bygningstjek

Vi er rigtig kede af jeres oplevelse.

Vi anstrenger os altid for at få alt med, det er beklageligt hvis noget er glippet ved den afsluttende gennemgang, men som jeg husker afleveringen var der en hel del ting der skulle rettes på. i mængden kan der være noget vi har overset eller ikke fået noteret i rapporten. det ville dog være skønt hvis vi var blevet orienteret om misseren. så ville vi straks rette på den. Til et års gennemgangen er det nogen gange lidt for sent. som jeg husker fejlen var det en fuge langs bordpladen i bruggerset, som byggefirmaet lovede at lave i forbindelse med et års gennemgangen.

Vi støder ofte på de forskellige byggeledere og tonen kan nogle gange være lidt fri, men der skal ikke være tvivl om hvem vi er der for. Generelt gør jeg det at jeg går til byggefirmaet, men nogle gange sker det at bygherrer har forventninger der overstiger hvad man kan forvente i forhold til branche standarder. i de tilfælde bliver jeg mere tilbageholdende. Der er beskrivelser på det meste og lever tingene op til gældende beskrivelser og tolerancekrav, er jeg ikke den der kræver ekstra som ligger udenfor kontrakt og håndværksmæssig praksis. Nok skal jeg holde byggefirmaet i snor, men forlange mere end bygherre har købt, kommer ikke til at ske.

Afslutningsvis var jeg flere gange i dialog med byggefirmaet efter gennemgangen, Jeg kan og vil lægge pres på, når det er rimeligt. Jeg kan ikke sende håndværkere ud på byggefirmaets regning. Skal der ske noget derudover er det den hårde vej med syn og skøn. Sker det at en skønssag bliver nødvendig ville jeg lave en registrering/dokumentation som advokaten skulle bruge. Det var ikke nødvendigt i denne sag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più