Danish Goalkeeping Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi har benyttet os af både keeper camp i Værløse, keeper akademi i Smørum og 1:1 træning til vores datter på 11 år. Alt sammen en fantastisk oplevelse. Når man er pige på 11 år og samtidig brænder tot... Leggi di più

Min søn havde en super oplevelse og blev udfordret super godt samtidig med at have haft det sjovt.

Vores søn på 9 år har været afsted på sin første Camp. Efter eget udsagn er det ikke sidste gang! Fik øvet en masse målmandsteknikker, som ikke bliver prioriteret i hans vanlige klub til træningerne.... Leggi di più

1. Personal trainer

Danish Goalkeeper startede i 2022 med at træne målmænd på tværs af alder og køn. Vi har mange tilfredse kunder, der har søgt alt fra lidt træning i ferien og lidt ekstra sparing til gentagende forløb som deres primære form for målmandstræning.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

34 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mine to drenge på 11 og 9 år synes

Mine to drenge på 11 og 9 år synes, det var en rigtig god oplevelse. De synes, de lærte en masse, og havde det sjovt samtidig. De var virkelig glade for trænerne, som de følte sig trygge ved, og som passede på dem og motiverede dem til at yde deres bedste.
Tak for et godt efterårsprogram. Vi glæder os allerede til der er Camp igen😊

16 ottobre 2025

Min søn Oskar har deltaget på…

Min søn Oskar har deltaget på efterårscamoen i Værløse i år, og han var meget spændt på hvordan niveauet var på alle deltagere og hvordan de forskellige niveauer ville blive håndteret. Og efter to dages intens træning med Jeppe og 2 andre gutter, så vendte Oskar hjem med en masse nye øvelser og en følelse af at være blevet presset helt tilpas!
Stor anbefaling herfra 👍

13 ottobre 2025

Super udvikling for en ung keeper med drømme

Altid rigtig høj faglighed, en masse sjov og fokus på den enkelte keeper - det er hvad med får når man deltager hos Danishgoalkeeping, hvad enten det er på camp- eller et 1v1 forløb.

Som forældre til en ung dreng med drømme og ambitioner, er det bare fantastisk at følge udviklingen fra sidelinien.

28 luglio 2025

Kan varmt anbefales

Min søn på 8 år og som er autist var med på 2 dags camp i Næstved. Super søde og dygtige trænere, gode til at vise og forklarer, og gøre det sjovt at deltage. En meget træt men glad dreng der kom hjem😊
Han ønsker også at komme afsted igen på et andet tidspunkt😁⚽️

Så kan varmt anbefales også til de lidt mindre børn eller børn med særlige behov eller udfordringer😊

2 luglio 2025