3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Breakfast review

Ordered a toast with egg and tomato came with a sasuage but the tomato’ was a grilled one not chopped (recommend to change) it was a basic breakfast toast was nice tea was good but what let it down was the tomato wish I had beans to make it more saucey

I think going for breakfasts a no next time but thank you anyway

16 aprile 2026

Super god service

Super god service.

Bestilte til sønnen, hans første par fra Keepers. Desværre passede modellen og med en opringning til Keepers, fik vi super god vejledning så vi kunne finde den rette handske til ham...super service.

4 giugno 2025

I purchased an Audi A1 sport from…

I purchased an Audi A1 sport from Keepers Cars and have had excellent sales/after sales service,any query I have had (never having had an Audi before) has been asnwered and taken care of professionally and with due care and attention to the Customer. I would recommend Keepers and their staff to anyone thinking of changing ther car,excellent service,and great care taken to follow up any questions,a purchaser has,which is valuable to any one investing time,money in a veihicle. Being a local family firm counts for a lot. Would not hesitate to highly recommend this Co to any one.

16 marzo 2024

Hanskerne gik desværre i stykker, hvor det højst sansygenlig har været en produktions fejl. De var meget forstålige, og har derfor fået sendt nogle nye hansker. Venter stadig på hanskerne kommer men alt i alt var det virkelig god service.

14 marzo 2024

De bedste handsker og service

Jeg har købt flere målmands handsker ved dem nu. Det er noget af det bedste jeg har haft, hvis ikke de bedste jeg har haft. Kvaliteten og følelsen i dem er bare i top. Jeg har fundet mit ynglings mærke af handsker.

Men det der er lige så vigtigt i det her, det er at man kan mærke at det er folk som brænder for det og virkelig vil gå efter at deres handsker er de bedste og at deres service er i top.
Prøv deres handsker, du/i vil ikke fortryde.

De bedste anbefalinger herfra

9 febbraio 2024

Virkelig god service

Min søn fik bestilt en størrelse for lille, men Keepers havde glemt at sende en returlabel med. En enkelt mail til shoppen, og så sendte de et par nye handsker i den rigtige størrelse inkl. returlabel - uden at have fået de første handsker retur... Dét er virkelig god service og alle 5 stjerner værd. Handler gerne igen hos jer ⭐⭐⭐⭐⭐

22 novembre 2023

Super god service

Super god service! Modtog et par handsker, som var en smule beskadiget, ikke noget af betydning. Skrev til Keepers, og de beklagede mange gange og tøvede ikke et sekund med at sende et nyt par afsted.
Handskerne har jeg ikke prøvet endnu, men de føles gode og af god kvalitet!

5 novembre 2023

Keepers camp.

Min søn var med på én af deres camps.. super dygtige trænere som både var professionelle men der var stadig plads til fis og ballade.
Oveni det så er deres handsker mega go kvalitet og virker meget holdbare!
Alt i alt en meget glad og tilfreds kunde her 💪👍
Kan klart anbefales

17 febbraio 2023

Fremragende oplevelse

Bestilte handsker derfra, og har aldrig oplevet bedre service!
Jeg manglede en ordrebekræftelse, men de tog sig af det med det samme, da jeg ringede, og fandt frem til fejlen på under 10 minutter.
Leveringen var dag-til-dag, og handskerne kunne få deres debut allerede lørdag, selvom de først blev bestilt søndag - i øvrigt med et clean sheet!
Fremragende kundeservice, god kvalitet, fornuftig pris og hurtig levering.
Kan kun anbefales!

2 ottobre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito