Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet, hurtig o venlig service. Bestilte på en søndag en sovemaske og den ankom tirsdag. Den e-mail jeg skrev samme dag for at spørge efter silke dynebetræk blev besvaret mandag tideligt-f... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Lækker vare og lækker indpakning Ren luksus at modtage Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderlede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt mine elastikker fra daniasilk.com i et par uger efterhånden og jeg er meget begejstret for dem. De er af virkelig høj kvalitet - de er meget bløde og glatte på overfladen, og elastikken... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Bestilte OG betalte for 3 masker. Jeg fik kun leveret 2 og har ikke kunnet komme i kontakt med jer. Jeg har heller ikke fået de resterende penge tilbage! Det er totalt dårlig stil

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

Hos Dania-silk laver vi scrunchies, sovemasker og pudebetræk, som er lavet af den bedste og fineste silkekvalitet, der findes, Mulberry silke. På dansk kaldes det morbærsilke. Det er et eksklusivt og luksuriøst materiale helt uden brug af kemikalier og er kendetegnet ved at være glat, let, blødt, blankt og meget holdbar.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Lækker vare og lækker indpakning

Lækker vare og lækker indpakning
Ren luksus at modtage
Kunne måske godt have tænkt mig, at der var vedhæftet vaskeanvisning, for jeg kan google mig frem til, at silke skal behandles ganske anderledes end andre tekstiler.

7 aprile 2025

Dejligt produkt

Dejligt produkt, der svarer til beskrivelsen og mine forventninger

14 marzo 2025

Kære Renate,

Tak for din positive tilbagemelding!
Det glæder os meget at høre, at produktet levede op til både beskrivelsen og dine forventninger. Netop dét er vores mål hos Dania Silk - at skabe ærlige produkter, der holder, hvad de lover. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber, du fortsat vil være en del af Dania Silk, og er altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for råd eller inspiration til dit næste køb.

Med venlig hilsen,

Lækkert produkt

Varene har været lige lovlig længe undervejs, men til gengæld er de virkelig lækre!

18 marzo 2025

Kære Maja,

Mange tak for din ærlige feedback – og især for din tålmodighed! Vi beklager selvfølgelig, at leveringen tog længere tid end normalt. Som du nok har set på vores hjemmeside, skyldtes det en stor efterspørgsel med forudbestillinger, hvor vi ville sikre, at hvert enkelt produkt var perfekt, før det blev sendt.

Men hvor er vi glade for, at det alligevel var ventetiden værd! At høre, at du er så tilfreds med kvaliteten af dine silkevarer, gør os virkelig glade – for netop dét er vores største mål. Tusind tak for din forståelse og for at dele din oplevelse.

Vi håber, du vil nyde dine nye skatte og glæder os til at se dig igen hos Dania Silk.

Valutata 2 stelle su 5

For lan leverings tid, men værd at vente på

For lan leverings tid

Det var ventetiden værd. Jeg er så tilfredshed "hårelastikkerne" Jeg har foræret en til en veninde.
De er nemme at anvende - håret hverken filter eller knækket.

19 marzo 2025

Hej Marianne,

Vi beklager virkelig, at leveringen tog længere tid end forventet. På dette tidspunkt havde vi nemlig en række forudbestillingsvarer, hvilket desværre påvirkede vores normale leveringstid, og da du havde lagt en ordrer på vores Mini Scrunchies som var en forudsbestillingsvarer, så tog det længere tid, at kunne levere og vi informererede også om dette på hjemmesiden, samt sendt mail til dig :)

Tak fordi du gav os en chance - vi håber, du er tilfreds med produktet, på trods af ventetiden.

Fine produkter

Fine produkter, men måtte vente 20 dage fra bestilling til levering (skulle bruges til fødselsdagsgave)
Har dog fået en lille refusion som et plaster på såret og ventetiden.
Rigtig fine produkter😊

18 marzo 2025

Kære Bo,

Tusind tak for din feedback og for din tålmodighed – vi ved, at ventetiden på 20 dage var langt over vores sædvanlige leveringstid på 1-2 hverdage, og vi beklager virkelig, at det kom i vejen for din fødselsdagsgave.

Som du måske har set på vores hjemmeside, skyldtes forsinkelsen en uventet stor efterspørgsel via forudbestillinger, hvor vi prioriterede at sikre, at hvert produkt leverede vores høje kvalitetsstandard. Vi er dog kede af, at vi ikke kunne kommunikere dette tydeligere i din bestillingsproces.

Den lille refusion var vores måde at sige "tak for din forståelse" – men allerhelst havde vi selvfølgelig ønsket, at alt var gået gnidningsfrit fra start. Vi er så glade for, at du alligevel er tilfreds med de fine produkter, og vi håber, modtageren af gaven blev lige så begejstret som dig!

På baggrund af din oplevelse arbejder vi på at gøre vores forudbestillingsprocesser og kommunikation endnu tydeligere. Tak fordi du hjælper os med at blive bedre.

Lækre produkter

Lækre produkter og smuk indpakning så man får lyst til mere..

19 marzo 2025

Hej Sussi,

Tak for din søde besked - det gør os rigtig glade at høre, at du er så tilfreds! 😊

Ja, vi går virkelig meget op i, at både produkterne og indpakningen skal give en god oplevelse, så det er dejligt at vide, at det blev bemærket.

Vi håber du bliver glad for dine nye silkevarer i lang tid - og du er altid velkommen til at kigge forbi igen, når du får lyst til mere.

Hilsen,

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet.
Hurtig levering.

17 marzo 2025

Hej Inge,

Tusinde tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og den hurtige levering. Vi sætter pris på din tilbagemelding og håber, du fortsat vil vælge Dania Silk til dine fremtidige indkøb.

Super fine pudevår

Super fine pudevår! Dejlige at sove med. Lidt langsom levering/ventetid på en måneds tid. Men fik en fin silke hårelastik med som kompensation. Det var et smukt træk! Kan anbefale firmaet!

16 marzo 2025

Hej Lisbeth,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores silke-pudebetræk og at de giver dig en god nattesøvn. 🌙
Vi beklager selvfølgelig den længere ventetid – som du nævner, skyldtes det, at vi havde mange forudbestillinger, og vi ønsker altid at sikre, at hvert produkt er af højeste kvalitet, når det når ud til vores kunder. Vi er glade for, at du satte pris på den ekstra silke-hårelastik som en lille kompensation – det var vores måde at sige tak for din tålmodighed.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, du fortsat vil vælge Dania Silk til dine fremtidige indkøb.
Tak fordi du deler din oplevelse!

Hej Mimi,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! 🤗 Vi er så glade for, at du er tilfreds med materialet og den hurtige levering. Hos Dania Silk går vi nemlig op i at levere både kvalitet og service, så det gør os rigtig glade, at du har lagt mærke til det. Vi håber, du fortsætter med at nyde dine silkevarer og ser frem til at se dig igen snart!

Gode for håret

Jeg har købt hår elastikker. De føles gode for håret, som produktet lover. Jeg er godt tilfreds

11 febbraio 2025

Hej Malene,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores silke-hårelastikker og at de lever op til dine forventninger. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores produkt. Vi håber, du vil besøge os igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

De skønneste hovedpude betræk af silke

De skønneste hovedpude betræk af silke. Glæder mig til at bruge dem

17 febbraio 2025

Hej Susanne,

Åh, hvor gør din besked os glade! 🥰 At høre, at du er begejstret for vores silke-pudebetræk og glæder dig til at bruge dem, er lige præcis, hvorfor vi elsker det, vi gør. Vi håber, de bringer dig lige så meget glæde og komfort, som du forventer – og måske endda lidt ekstra! Tusind tak fordi du valgte Dania Silk. Vi kan ikke vente med at høre, hvordan du har det med dem, når du har prøvet dem af.

Valutata 5 stelle su 5

Super lækre pudebetræk i flot kvalitet

Super lækre pudebetræk i flot kvalitet, fine hårelastikker der passer på mit hår.

30 gennaio 2025

Hej Lena,

Wow, tak for din skønne anmeldelse! 🌟 Det gør os så glade at høre, at du er tilfreds med både pudebetrækkene og hårelastikkerne – og at du kan mærke kvaliteten og omsorgsfuldheden i vores produkter. Vi elsker at vide, at vi bidrager til at pleje både dit hår og din hverdag på den rigtige måde. Tusind tak fordi du valgte Dania Silk – vi håber, du fortsætter med at nyde luksusoplevelsen!

Hurtig tilbagemelding

Hurtig levering. Ved henvendelse på mail fik jeg tilbagemelding på tlf samme dag.

11 febbraio 2025

Hej Sysser,

Det gør os utrolig glade at høre, at du havde en god oplevelse med både leveringen og vores kundeservice! 🚀 Hos Dania Silk stræber vi altid efter at levere hurtigt og effektivt, og det betyder meget for os, at du lagde mærke til det. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du fortsat vil vælge os, når du søger efter silkevarer i høj kvalitet. Tusind tak for din tillid!

Utroligt

Utroligt - fantastisk - blød silkeagtig på din hud. Jeg skal klart have et par stykker mere.

Håret filter ikke ...

4 febbraio 2025

Hej Jette,

Wow – sådan en anmeldelse gør os helt målløse (på den allerbedste måde)! 🥰 Vi er så glade for, at du kan mærke kvaliteten og blødheden af vores silke, og at det har overgået dine forventninger. Det er netop sådan en oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder. Vi glæder os allerede til at sende dig flere af vores luksusprodukter – du fortjener det! Tusind tak for din fantastiske feedback.

Den anden dag gav jeg 1 stjerne

Den anden dag gav jeg 1 stjerne . Da min pakke var fejlafleveret. Det var GLS fandt jeg ud af . Har talt med Oliver efterfølgende, han sendte nye silke hår elastikker og en lille gave . Så alt godt . Han ringede også og fulgte op på, at alt er blevet godt 💪

5 febbraio 2025

Hej Susanne,

Tusind tak for din ærlige og konstruktive feedback – og for at give os chancen for at rette op på situationen! 🌟 Vi beklager virkelig, at din pakke blev fejlafleveret af GLS, men vi er så glade for, at Oliver kunne hjælpe dig og sikre, at alt endte godt. Vi sætter stor pris på din forståelse og tillid, og vi håber, du er tilfreds med de nye silke-hårelastikker og den lille ekstra glæde. Tak fordi du lod os løse det – vi er her altid, hvis du har brug for os igen! 💪

Valutata 3 stelle su 5

Jeg købte en sovemaske i december 2024

Jeg købte en sovemaske i december 2024. Jeg bruger den næsten dagligt og er behagelig at sove med. Dog oplever jeg at sovemasken falder af flere gange om natten, hvilket jeg vågner af. Det har ikke været et problem med andre slags sovemasker jeg har brugt.

Derudover oplever jeg at sovemasken ikke lukker til for lys, især omkring ved næsen. Så hvis jeg sover i et rum der er lyst. Så er der ikke så mørkt som man kunne tænke sig med en sovemaske

28 gennaio 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più