Danhostelaarhuscity Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

Kære hr. og fru Danmark Jeg var nødsaget til at overnatte på Danhostel i Aarhus og var på forhånd usikker på forholdene. Dette viste sig dog at være en fejlvurdering fra min side, da mine tre... Leggi di più

Min søster og jeg overnattede på Danhostel Aarhus City, 8/9-9/9-2025. Vi ankom lidt tidligere, men da vores værelse var klar, kunne vi sagtens indtage værelset. Vi havde givet 200 kr. ekstra... Leggi di più

Min søn kom hjem fra studietur efter at have boet 4 dage på værelse 444 fuldstændig ædt op af væggelus. Der er bare kommet flere bid og de er blevet større siden hjemkomsten. Heldigvis var vi gjort op... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fy for h…….

Fy for h….., ja undskyld mig meget. Har lige booket overnatning, på dette klamme hostel. Hjemme tømret og beskidte senge, beskidte gulve, vindue der ikke kunne lukke, madrester under sengen, kloak stank i badeværelse og et stort druksted, for unge mennesker der smider affald og dåser I gangene. Vi forlod stedet kl 3 om natten og kommer aldrig igen. Desuden havde de købt rema vand til 3,5 krone og solgte dem til 20 kr. Svineri.bliv væk please.

2 agosto 2024

Har lige været på forlænget weekend…

Har lige været på forlænget weekend ophold .
Værelset var ikke rent.
Sengene var meget bløde.

Rengøringen af badeværelset ikke tilfreds stillende.

Morgenmaden var meget sparsomt.
Der manglede grønsager og frugt.
Marmelade.

Personalet kan kun tale engelsk .
Forstod overhovedet ikke dansk.

Der manglede tv på vores værelse.
Eller en tv stue med sofa.

Der er tv i spise rummet ingen fjernbetjening til.

Ingen service fra personalet.

Der er meget larm og uro på hotellet.
Larm fra gaden.

18 luglio 2024

Ringe hostel og ringe personale

Vi ankommer om tirsdag aften på Danhostel det første vi bliver mødt af er en stank fra gangene af indelukket og prut. Dagen efter skulle vi I bad der var mug op af væggene, kan ikke gøre op med mig selv, om jeg bliver ren af at gå i bad her? Når man går ned til personalet og informere dem, siger de at de gøre rent 2 gang dagligt? Sjovt der stadig er mug de samme steder. Senere hen på aften kigger jeg ned på gulvet hvor der ligger en tånegl på gulvet, den anden jeg bor sammen finder en vingummi i hendes seng. Da vi så igen går ned og informere personalet kom en sur dame frem og siger: "det skulle i have sagt da i kom" måden hun siger det på for det til at lyde at det er normalt at man lige finder en gammel tånegl. Der var ingen "det var vi sgu kede af" det var bare et uhøfligt kvindemenneske der kom frem. Ovenpå alt det kan man høre alt larmen ude fra gangen og de andre etager i bygningen. Alt i alt er det et ringe sted at bor, selvom det er billigt er det ikke i orden at der skimmelsvamp alle steder, hvilket også er sundhedsskadeligt og forkorter ens levetid!!

Ps da deres rengøringsdame kom (som vitterlig bare ligner en fra gaden) og skulle gøre rent på toiletterne åbner hun lige dørene og kigger rundt og går videre. I hvilket optik er det rengøring?

Der står vitterlig på deres rengøringtjekliste at de har gjort rent 18/01-24 kl 19. Sjovt den dato ikke har været her endnu. Ved ikke helt med jer men mystik de kan rejse i tiden🧐

9 gennaio 2024

Tånegl, skimmelsvamp og sur numse

Der lå en tånegl på gulvet, da vi fortalte det til det til personalet, blev vi mødt af en sur kvinde. Der var skimmelsvamp på badeværelset, og da vi igen fortalte det til personalet, var de ligeglade, og sagde bare at der bliver rengjort 2 gange om dagen. Madrasserne er som en korkprop og sengene knirker ved mindste bevægelse. En af os fandt en gammel vingummi i sengen også. Mærkelige pletter rundt omkring på vægge, loft og døre. Bestikket har madrester på sig, og maden er slet ikke som billedet på hjemmesiden. Her lugter af sur numse og kloak, vil faktisk bare ikke anbefale det her sted, medmindre du gerne vil gå herfra med eksplosiv diarre og skimmelsvamps forgiftning.

9 gennaio 2024

Mega dårlig rengøring!

Mega dårlig rengøring!! Der lå snus og tygget tyggegummi under sengen da vi kom ind på værelset. Mega meget støj fra gaden med høj musik og fulde mennesker! Sengene var mega hårde og dynerne var mega tunge. Der var mange klamme dyr der gik rundt på værelset og der lugtede af sur numse da vi kom ind. Pletter på lagnerne og maden var dårlig.
Der var kun et værelse der var ok!

22 settembre 2023

Ringet til dem flere gange

Ringet til dem flere gange, er godt klar over tidspunktet var ikke i min favør.. men lagde beskeder .. der var ingen der vendte tilbage. Det kan ikke give 1 stjerne her fra, da jeg intet fik ud af pengene.

7 agosto 2023

Kan IKKE anbefales. Ringe kundeservice.

Vi betaler 199kr for en p-plads. Ekspedienten peger ud på pladsen og giver meget specifik anvisning om hvor vi skal holde (hvilken bil vi skal holde ved siden af). Dette resulterer i en p-bøde, som hotellet IKKE vil dække på trods af ekspedientens meget specifikke anvisning om hvilken bil vi skulle holde ved siden af. Så parkering løb op i 800kr for under 18 timer. SIMPELTHEN for dårligt. Det høres og ses på hotellets overvågning at der peges og fortælles ved siden af hvilken bil vi skal holde, alligevel vil de ikke påtage sig ansvaret for forkert/fejlagtig/misvisende anvisning af pladsen vi skulle holde på.

Derudover kommer en MEGET lille spisesal til morgenmaden hvor folk stod op og indtog morgenmad da der ikke var borde og stole nok til de der havde bestilt morgenmad.

Heldigvis kunne vores bestilling refunderes og vi måtte ud og finde morgenmad i byen, men med 3 sultne børn havde vi håbet og regnet med morgenmad på stedet.

Der var halv beskidt på værelset og køleskabet var der efterladt mad i fra tidl. gæster.

Generelt et meget slidt hotel og meget billigt indrettet.

11 luglio 2023

BEDBUGS!!!

BEDBUGS!!!! Don’t book a stay here. We are a group of four who all have gotten bedbugs after our stay there!!! I wrote to the hostel but they don’t reply!!! 🪳🪳🪳

4 giugno 2023

Tyveri fra børn

Min 12 årige søn har lige været på lejrtur i Aarhus og boede på danhostellet her... Han anbefaler det på ingen måde, han kunne ikke få sig selv til at gå i bad, da der stank af urin og da han ville købe sodavand havde han glemt at få pengene med og ville gå op efter dem, da han så ud til at gå uden at betale kostede det ham pludselig 100 kr for 2 x 1,5 liters - altså 25 kr ekstra pr flaske. Han ville så ikke have sodavandene - men hende fra Danhostellet sagde at det skulle han... Tyveri fra et barn, hvor dybt kan man falde!

1 giugno 2023

En god og hyggelig oplevelse

Dejligt personale, venligt og imødekommende.
Man sover virkelig godt I de senge. Det er et hyggeligt sted generelt. Jeg har ikke noget at sætte en finger på. Kan klart anbefales herfra.

22 dicembre 2022

dårligste hostel

sidste uge var jeg på klassetur onsdag til fredag. Da vi ankommer begynder vi og lave vores seng klar inden vi skulle videre igen. Jeg boede på et 6. mands-værelse men vi var kun fire. Inden vi ligger lagen på opdager vi i den ene seng ligger der en larve som er levende... klamt. Min veninde vågner op om natten hvor det dunker i hendes hånd og da hun kigger sidder der en nål inde i hendes hånd, og vi har altså ikke nåle på værelset på min efterskole så det må være hostlets. Næste dag kl ca 16.30 kommer vi hjem til hostlet fra en shoppetur i byen, vi havde det varmt så vi åbner vinduet helt op som normale mennesker gør. Da vi skal lukke det igen kan det ikke lukkes, flere forskellige kommer og kigger på det som arbjeder der men ingen kan lukke det. Vi skulle ud og spise 17.20 og da vi kommer tilbage lidt i 21 står vores vindue helt åbent, efter 15 min kommer der en håndværker. Efter 1 time kan han ikke lave det og bliver nød til og skrue nogle træplader i men det lukkede ikke ordenligt så vi alle fire vågnede op syge næste dag. Fed oplevelse

14 settembre 2022

Jeg bookede via Coop Partnerfordele en…

Jeg bookede via Coop Partnerfordele en overnatning i et værelse til 3 personer med eget badeværelse i maj 2022 og betalte kr. 1214,- og dermed havde en forhåbning om at få 10% bonus. Nu næsten 3 mdr. senere efter en henvendelse til til får jeg denne formaning
"Jeg kan se i vores system at du ikke har brugt et COOP kort ved online booking og er derfor ikke berettiget til en COOP bonus.
Det er vigtigt at indtaste sit medlemsnummer i booking flowet, da udbetaling af COOP point er en automatisk proces"
Jeg brugte selvfølgelig mit COOP kort, og det er Danhostels opgave at følge dette til dørs og ikke bare spise mig af med en formaning.
Og værelset var absolut heller ikke til kr. 1214,-
Det er jo hotel priser.

12 agosto 2022

Avoid at all costs

Avoid at all costs. I am the leader of a school. Our students went there and were eaten alive by bed bugs. It totally ruined their vacation. I have written a complaint, and they did not even bother to answer it. I am now proceeding with legal action.

16 giugno 2022

HUSK DET ER ET HOSTEL !!

Rigtig fint hostel til prisen. Vi bestilte et dobbeltværelse (til to personer) onsdag til fredag i forbindelse med en studietur til Århus. Vi fik et værelse med to enkelt senge og en køjeseng i et stort rum med massere plads og god udluftning. Fine og rene toiletter og badefaciliteter på gangen!

Man skal huske, det er et hostel og ikke et firestjernet luksus hotel. Vi var godt tilfredse og havde en god oplevelse!

Personalet var hjælpsomme og Danhostel Århus City ligger centralt i Århus med kun få minutters gang til gågade og diverse seværdigheder.

20 maggio 2022

Snotpapir under hovedpuden

Vi havde bestilt et budget dobbelt værelse d 9-10 april
Vi følte ikke vi fik nogen særlig god service fra personalet.
Ved indtjening fik vi vores nøglekort og måtte derfra selv finde ud af hvor vores værelse lå, ingen forklaring fra personalet om hvor wc og badeværelse lå.
Vi fandt dog wc-et men fandt aldrig ud af hvor badeværelset lå.
Vi havde medbragt eget sengelinned og da vi skulle rede seng lå der en ulækker snotklud under hovedpuden… hvordan kan rengøringen lige overse det. 🤔🤔
Vi fik dog tilbudt en nyt værelse på en anden etage
men pga alle vores ting så skulle pakkes igen og flyttes 1 etage, oveni at vi var sent på den.
valgte vi at beholde værelset.

Da vi kom tilbage kl ca 1.00 opdagede vi der lå små glasskår, på gulvtæppet ved siden at sengen.
Aircondition i loftet larmede rigtig meget.

I løbet af natten var der rigtig meget støj fra værelset overfor os, som var meget højlydte.

Vi fik en kompensation på 100 kr

Mvh

Sonja B

10 aprile 2022

klammeste oplevelse

klammeste sted jeg har været
jeg vil ikke anbefalde dette til nogle
vi var en klasse på tur hvor vi overnattede på dette hotel
alle fra klassen lå og brækede sig alle var syge og alle ville hjem efter 1. dag der
såååå nej tak til at komme igen

8 aprile 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito