Valutata 5 stelle su 5

Aanvankelijk zouden wij met een vrij grote stationwagen op wintersport gaan, maar door een technisch mankement moesten we redelijk ‘last-minute’ uitwijken naar een hatchback. Dus naarsti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

owner's kind advice help me choose the right koffer. He helped install it. It was a very smooth experience.

Valutata 4 stelle su 5

Het ontvangst persoonlijk en digitaal contact was vriendelijk en makkelijk. Komt zijn afspraken na en levert snel werk met goede afspraken. Ook de geleverde artikelen voldoen aan de geleverde info bij... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Self-storage

Scritti dall'azienda

Dakkofferverhuur.nl Uw vakantie begint bij ons! Geen plek meer in de kofferbak? Kinderen ingeklemd tussen de bagage? Geen zicht meer door de achteruitkijkspiegel? Herkenbaar? Bij Dakkofferverhuur.nl huurt u eenvoudig een dakkoffer waarmee u veilig, comfortabel en ontspannen op reis gaat. Wij verhuren hoogwaardige dakkoffers van het merk Hapro, in formaten van 300 tot 600 liter – voor elk type vakantie en voertuig. ✅ Altijd gratis hulp bij montage en demontage ✅ Ophaal- en retourdag samen als één dag gerekend ✅ Ruim aanbod, persoonlijke service Meer ruimte, meer gemak. Dakkofferverhuur.nl Zo begint de vakantie écht ontspannen.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

owner's kind advice help me choose the…

14 febbraio 2026

Hi Xin,

Thank you for this beautiful 5-star rating!

See you next time!

Regards,

Valutata 5 stelle su 5

Wij begrijpen het. Geen probleem.

Dus naarstig op zoek naar wat extra ruimte i.v.m ski’s en snowboard waren wij blij om een bedrijf te hebben gevonden dat o.a. bagage trekhaak boxen en zelfs sneeuwkettingen verhuurt. Het was dan wel 1,5 uur rijden vanaf mijn woonplaats, maar allez.

Na een prettig telefonisch onderhoud, de reservering in orde gemaakt.

Nog dezelfde avond kwam ik erachter dat er een bedrijf relatief om de hoek zat dat ook dit soort artikelen verhuurt, waarna ik werkelijk met het schaamrood op mijn kaken heb verzocht om de boeking te mogen annuleren.

_’Geen probleem, wij begrijpen het.’_ was de reactie.

Waar komt men dat anno 2026 nog tegen?
Wat een kanjers!

27 febbraio 2026

Beste Jorg,

Wat een fantastische review! Dank je wel voor deze mooie woorden!

Wat een stressvolle situatie voor je, zo vlak voor de wintersport. Dan zit je niet te wachten op extra gedoe rondom ruimtegebrek voor ski’s en snowboards. Fijn om te horen dat je ons hebben gevonden en dat je het contact als prettig is ervaren.

Dat er uiteindelijk een verhuurder dichterbij bleek te zitten, begrijpen wij helemaal. Want 1,5 uur rijden om een dakkoffer op te komen halen is echt wel ver. We denken liever met mensen mee dan dat we ergens moeilijk over doen. Dat je dat zo waardeert, maakt ons werk juist leuk.

Hopelijk hebben jullie een geweldige wintersport!

Toppie

Goede vriendelijke service. Prettige communicatie. Tot de volgende keer. Top geregeld!

22 febbraio 2026

Beste Roy,

Bedankt voor deze mooie review!

Daar doen we het voor.

Tot de volgende vakantie wanneer je weer extra bagageruimte nodig hebt.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben heel goed advies gekregen bij de keuze van de dakkoffer. We kregen steeds een snelle reactie en konden makkelijk afspraken maken. De dakkoffer werd snel en netjes geplaatst. Hele fijne ervaring en we komen zeker weer terug als we weer een dakkoffer nodig hebben.

29 gennaio 2026

Beste Lonneke,

Wat een mooie review, dank jullie wel!

Superfijn om te horen dat alles zo goed is bevallen. Daar doen we het voor!

We helpen jullie de volgende keer natuurlijk graag weer aan een dakkoffer voor een volgende vakantie.

Snelle en goede service

Een top plek om je dakkoffer en toebehoren te huren. Goede prijs en makkelijk een afspraak te maken. Ook word er goed met je meegedacht voor het op en afzetten van de dakkoffer. Ik vond het heel fijn dat ik ook in de avonduren terecht kon

8 gennaio 2026

Beste Michiel,

Wat leuk om te horen, dank je wel voor deze mooie review!

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat je onze flexibiliteit en het meedenken zo hebt gewaardeerd.

We doen ons uiterste best om het huren van een dakkoffer zo makkelijk mogelijk te maken en dus ook in de avonduren.

Hopelijk heeft de dakkoffer bijgedragen aan een geslaagde vakantie.

Je bent natuurlijk een volgende keer weer van harte welkom ons!

Dakkoffer

Voor ons was het de eerste keer met dakkoffer op vakantie en hebben goed advies gekregen, daarnaast ook vriendelijk en snel contact. Alles was strak geregeld.

4 gennaio 2026

Beste Martijn,

Wat leuk om te lezen, dank jullie wel!

Fijn dat de eerste ervaring met een dakkoffer zo goed is bevallen en dat het advies en contact als prettig zijn ervaren.

We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is, dus dit is een mooi compliment.

Veel dank en graag tot een volgende vakantie!

Valutata 5 stelle su 5

Fijn contact en goede service

Fijn contact en goede service, fatsoenlijk materiaal.

27 dicembre 2025

Beste Thomas,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat het contact prettig was en dat het materiaal goed bevallen is.

Graag tot een volgende keer! 🚗

Huur trekhaakbox

Op hele korte termijn een trekhaakbox gehuurd. Fijn dat dit snel geregeld was.
Contact is makkelijk en snel reactie.
Voor een fijne prijs. Wij komen hier zeker terug.

18 ottobre 2025

Risposta di Dakkofferverhuur.nl

Wat fijn om te horen dat het huren van de trekhaakbox zo soepel en snel is verlopen.

We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is leuk om te lezen dat je tevreden bent over het persoonlijk contact, de snelheid en de prijs.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Goede communicatie

Goede communicatie en service

1 settembre 2025

Beste Leoniek,

We zijn blij om te horen dat de communicatie en service goed bevallen zijn. Daar doen we het voor.

Wellicht tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Al meerdere keren een dakkoffer…

Al meerdere keren een dakkoffer gehuurd. Wij zijn heel tevreden met dakkofferverhuur.nl altijd volgens afspraak en goede vriendelijke service en communicatie.

11 agosto 2025

Risposta di Dakkofferverhuur.nl

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en ons steeds weer bij ons terugkomen!

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden.

Tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Opnieuw genoten van de dakkoffer

Wij hebben voor de tweede keer bij dakkofferverhuur.nl met nu de Hapro Traxer 6.6 met bijbehorende dakrails gehuurd.

Ook deze keer zeer prettig ervaren hoe het gemak van reserveren tot aan het monteren van de dakkoffer is gegaan.
- Het reserveren is helder en je wordt met duidelijke taal op de website als in de mails geïnformeerd.
- Er wordt via Whatsapp contact gehouden op welk moment je de dakkoffer kunt ophalen/monteren en ook weer terugbrengen.
- De tijd van het monteren gaat zeer vlot. Je krijgt ook tips en instructie hoe je de dakkoffer op een goede manier kunt gebruiken. De eigenaar zelf is degene die ons heeft geholpen. Hele vriendelijke sympatieke man.
- Het plaatsten ervan gaat ook geheel naar wens van de klant. Wij hebben gekozen om de dakkoffer in het midden van het dak te plaatsten, omdat deze dakkoffer aan beide zijde open gemaakt kan worden.

Het gebruik van de dakkoffer tijdens onze vakantie in Italië is ook zeer soepel verlopen. Doordat we nu een iets grotere dakkoffer hebben gebruikt, merk dat het inruimen veel soepeler ging en we nog ruimte over hadden. Het openen en sluiten t.o.v. van onze vorige keer ging veel beter. Geen moment problemen gehad met het slot aan beide zijde.

Tot slot bij het terugbrengen van de dakkoffer is er ook een paar dagen vooraf weer met ons contact gelegd om een tijd af te spreken. Ook het demonteren ging heel vlot.
Helaas zijn zie nu verhuisd naar Loosbroek en moeten we in de toekomst bekijken of we voor een andere dakkofferbedrijf gaan en toch voor deze (wat mijn voorkeur naar uitgaat), echter vanuit ons huisadres moet je dan wel meer dan één uur gaan rijden i.p.v. 15 min.

Bedankt dakkofferverhuur.nl om zo onze vakantie weer tot een succes te maken!

4 agosto 2025

Beste Alexander,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie opnieuw zo tevreden waren over onze service en de gehuurde dakkoffer. Bedankt voor deze uitgebreide en warme review – daar worden wij blij van!

Fijn dat het hele proces, van reserveren tot monteren weer soepel is verlopen. En dat de grotere dakkoffer tijdens jullie vakantie goed van pas kwam. Het is altijd ons doel om het voor onze klanten zo makkelijk en prettig mogelijk te maken, dus dit soort terugkoppelingen waarderen wij enorm.

Wij vinden het ook jammer dat wij nu veel (vaste) klanten moeten teleurstellen vanwege de verhuizing van ons bedrijf naar het Brabantse Loosbroek, maar wij hopen natuurlijk stiekem dat jullie toch de rit naar ons willen maken. Jullie zijn altijd van harte welkom en de koffie staat dan uiteraard klaar.

Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer!

Snelle en aardige service

Snelle en aardige service. Goede dakkoffer met mega veel extra ruimte waardoor onze vakantie nog leuker werd. Dank!

1 agosto 2025

Beste Hans,

Bedankt voor deze review. Gelukkig hebben wij je goed kunnen helpen.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk. Denkt mee met de keuze. Flexibel met haal en breng, in overleg. De service die iedereen wilt. Top!

18 luglio 2025

Beste mevrouw Jansen,

Bedankt voor deze mooie review.

Topverhuur met topservice

Een verhuurbedrijf waar servicegericht wordt gewerkt en de klant voor scherpe tarieven een goede dakkoffer kan huren.
Je wordt geheel ontzorgt doordat montage bij de huur zit onbegrepen. Top.

10 agosto 2025

Beste Ron,

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Wij hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen bij onze nieuwe locatie in Loosbroek (NB).

Valutata 5 stelle su 5

Snel geregeld en fijne communicatie

Snel geregeld en fijne communicatie. Kom zeker terug!

1 agosto 2025

Beste Steven,

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review. Graag zien wij je de volgende keer weer op onze nieuwe locatie in Loosbroek (NB).

Valutata 5 stelle su 5

IJsselmuiden: prima adres voor huren en installeren van dakdragers en dakkoffer.

Voor de derde keer in IJsselmuiden dakdragers en dakkoffer gehuurd. En weer fantastisch geholpen. Eigenaar is super sociaal en vakkundig. Afspraak makkelijk te regelen. Kom je te vroeg, geen probleem. Direct geholpen. Ik woon in een dorp bij Heerenveen en werk bij Hattem. Prima adres. Moeite waard om hier als klant te komen. En niet onbelangrijk: prijs is ook okay.

17 giugno 2025

Beste heer Boer,

Bedankt voor deze lovende woorden. Echter zijn wij niet gevestigd in IJsselmuiden en is deze review voor een andere firma bestemd die dakkoffers en dakdragers verhuurd.

Goede service, goed materiaal

5 marzo 2025

Beste Sander,

Bedankt!

Prima geregeld

Snel, flexibel, goede communicatie en goed materiaal

3 marzo 2025

Dank je wel Dennis!

Valutata 5 stelle su 5

Goed materiaal en goede service!

Goed materiaal en goede service!
Ruime keuze en en veel flexibiliteit in het maken van afspraken voor het ophalen en terugbrengen van de gehuurde materialen

8 febbraio 2025

Risposta di Dakkofferverhuur.nl

Bedankt voor de mooie review!

Dakkofferverhuur.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più