Slechte service
super slechte service! voor dat je iets koopt zijn ze nog heel aardig en klantvriendelijk maar zodra je het geld hebt overgemaakt krijg je daar een heel andere service voor terug!
Vorige week een adapter voor een dakkoffer besteld. Duidelijk op hoogte gebracht dat het onderdeel later geleverd werd. Deze week keurig bezorgd.
Vandaag een set dakdragers gekocht voor een Suzuki Swift.
Kreeg er een set met slotjes bij.
1slotje werkt niet.
Mail gestuurd binnen 15min antwoord.
Wordt een nieuw set opgestuurd.
Dit noem ik nog eens service.
Zijn ook super vriendelijk.
Waardeloze zaak. Heb een bestelling geplaatst en betaald krijg ik 4 dagen later een verzoek of ik een hogere prijs wil betalen omdat het duurder geworden is. Dat kan toch niet nadat de hele deal al rond is,zelfs al betaald!
Een typische webshop, voorraad die niet klopt, levertijd, van alternatief, is ook langer dan aangegeven. Proberen je dus te ‘binden’ door de koop te laten betalen. Vervolgens te mailen dat product pas na 2 weken leverbaar is. Vervolgens een alternatief gevraagd, kun je zo ophalen. 3 uur rijden, dat dan wel. Versturen kan dan pas na 2/3 dagen. Kortom 1 grote leugen! Hopen dat ik m’n geld wel een beetje snel terug krijg…
Ik had dakdragers besteld voor een Toyota aygo op de foto konden ze goed uit elkaar in werkelijkheid was dat maar 10 cm je kan er dus niks fatsoenlijks opzetten dus heb het weer gelijk in de doos gedaan en terug gestuurs de doos is bij hun beschadigd aangekomen en ze geven mij de schuld ervan dat ik spullen achter heb gehouden het gaat hier over een afdek klepje en een rubbertje wat moet ik hier ubberhoud mee echt associaal gewoon 120 euro en ik kan fluiten
Op de website wordt bewust bij bepaalde artikelen aangegeven dat het op voorraad is terwijl deze artikelen niet op voorraad zijn. Achteraf wordt er dan gebeld dat het artikel toch niet op voorraad is en dat ze zelf ook verbaasd zijn door de verkeerde voorraad status. Op een later moment wordt er een email gestuurd dat er tweede artikel ook niet op voorraad is. Beide artikelen staan nu nog wel steeds als "op voorraad" op de website.
Bewust de voorraad verkeerd aangeven op de website is een manier om klanten te lokken. Het is echter wel een zeer trieste manier van verkopen. Vervolgens ook nog de schijn ophouden dat de incorrecte voorraad status een foutje is/was, past helemaal in deze verkoopaanpak.
Kortom, dubieuze verkooppraktijken en werknemers die niet vies zijn van een leugen!
Prima organisatie! snel geleverd en mooie spullen. Zie je niet veel meer!
T-track adapters besteld met de optie ophalen bij een ophaalpunt van hun. krijg je een telefoontje of je nog even wilt betalen omdat ze geen ophaalpunten meer doen. Als of dat mijn probleem is. Enige opties betalen of annuleren. geannuleerd dan maar.Wat een slecht en klantonvriendelijk bedrijf zeg.
Zeer slecht bedrijf, levert je spullen niet en als je er om vraagt is het opeens fout gegaan in het systeem😀.
Annuleren liever je bestelling dan dat ze hun best doen om het alsnog te leveren.
wat een slecht bedrijf, dure Thule fietsdrager gekocht, kapot afgeleverd, totaal geen service , je moet het maar bekijken, geen nieuwe gekregen, jouw probleem.
nee nooit meer iets kopen hier, leveren dus kapotte spullen en doen niets en jij kan fluiten naar alles.
Ik wilde een hondenrek voor onze Qashqai. Er worden 2 exact dezelfde aangeboden. Ik denk dat het verschil zit in een hondenrek voor een auto met en zonder panoramisch dak, maar dat is bij de omschrijving niet weergegeven. Dan maar de 'Klantenservice' bellen. Vrijdags om 14:15: alleen bereikbaar ma t/m vrij van 09:00-12:00, vanwege drukte. Huh? Dan investeer je toch ipv beperken? Helemaal als het aankomt op 'service'. Ik ben direct afgehaakt. Ronduit belachelijk.
Had dakdragers besteld voor opel agila 2008 2 dagen proberen maar paste niet natuurlijk de boel eens laten vallen dus was er klaar mee.
Mijn vrouw toch bellen en ik moest aan de telefoon komen.
Heb mijn ongenoegen geuit maar de man aan de telefoon bleef rustig en we besloten dat ik de boel zou terugsturen en dat ze de boel zouden bekjken en als het mee viel zouden ze de beschadigde boel als reserve gebruiken en me toch de goede dakdragers toesturen.Ben dud benieuwd en wacht af tot nu toe Prima geholpen.
Als ik eerlijk ben had ik mezelf allang opgehangen.
In principe ging alles goed, ik had even snel een set dakdragers nodig voor mijn Renault Trafic en heb deze in Den Bosch opgehaald, ze lagen op voorraad. Alleen om ze te monteren was lastig, op de site staat vermeld dat deze set van het merk Nordrive, een perfecte pasvorm heeft voor de auto alleen is dit helaas niet zo. Alle 8 kunststof voeten moest ik op maat slijpen om te passen. Ook waren de bijgeleverde montagebouten 5mm te kort, hiervoor heb ik in de winkel langere moeten halen. Na een boel werk uiteindelijk gelukt en verder tevreden over het product.
Vervolgens een mail gestuurd met de klacht, alleen wordt daar niet op gereageerd.... beetje jammer. Vandaar deze matige beoordeling voor het niet serieus nemen van een klacht en vervelende montage van product.
Super snel. In de ochtend dakdragers en dakkoffer besteld en deel 1 van de bestelling werd dezelfde middag nog geleverd via red je pakketje (aflevertijd binnen een periode van 30 minuten gespecificeerd). De volgende dag kwam deel 2 van de bestelling binnen. Alles via email perfect weergegeven.
Aanrader deze leverancier.
Ik heb in de ochtend een paar Farad dakdragers besteld bij Dakdragerspecialist.nl en aan het eind van de middag had ik ze al in huis.
Dakdragerspecialist werkt met "Red je Pakketje" die het bestelde de zelfde dag nog bezorgen.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt, een heel positieve ervaring.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.