DAHL Skincare Recensioni 896

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

DAHLs produkter räddade min hy. Efter år av dålig hy så provade jag deras produkter och jag är väldigt nöjd! Har en mycket känslig hy och aldrig upplevt problem sedan jag började använda deras produkt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har använt Dahls produkter i över 15 år. När jag började hade jag rosacea, svår akne och mycket torr hud. Min hud var känslig och svår att balansera, och jag hade testat det mesta. Idag, 15 år... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt nöjd med produkterna. Köper de åter och åter igen. Det är inte bara produkten som är bra utan själva schemat man följer, tydligt och enkelt.

Valutata 5 stelle su 5

Supersnabb leverans och jättebra produkter! Handlat dessa i flera år, testat andra under tiden av nyfikenhet - men blir alltid att återkomma till Dahl. Använder enbart detta märke för alla mina hudv... Leggi di più

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Löst min problemhy

Använder enbart detta märke för alla mina hudvårds-steg och min rosacea och tidigare finnar hålls i konsekvent schack.

10 dicembre 2025

Mycket bra effekt

DAHL är en kräm med mycket bra effekt. Jag hade tidigare finnar i hela ansiktet, men efter att jag började använda den här krämen minskade finnarna och huden blev klarare. Jag har använt den här krämen i 5 år nu och kommer att fortsätta använda den.

12 novembre 2025

Great customer support!

My bad! Of course its me being an idiot and not seeing the response I got on the support ticket 🤦🏽‍♂️

Which is really nice; it made me a bit sad when I thought DAHL did not respond. Very happy to be proven wrong. Love the products and have been using them for over 10y. Thank you ❤️

30 ottobre 2025

Hi Johan,

We can see that you reached out to us at 3:35 PM regarding that you forgot to add your discount code on your order. Our team replied at 3:40 PM, exactly 5 minutes and 15 seconds later letting you know that of course we could apply the discount afterward if you could send us the code or a screenshot of it.

However, it seems that our reply has not been opened yet, which might explain the misunderstanding.

We’d still be happy to help you with this just send us the discount code you intended to use, and we’ll make sure it’s applied retroactively.

Best regards,
DAHL Skincare Customer Support

Valutata 1 stelle su 5

Jag fick ett mail där Dahl Skincare…

Jag fick ett mail där Dahl Skincare påstår att de ser att ”jag inte kommit igång med” deras produkter ännu. Det stämmer ju eftersom jag inte köpt något från dem och inte heller är intresserad av det. Respektera min privacy!

30 agosto 2025
Non scritta su invito

Risposta di DAHL Skincare

Hej Anna! Tack för din feedback.

Vi återkopplar alltid till våra kunder som har varit hos oss på en kostnadsfri konsultation för hudproblem. Efter konsultationen får man en personlig behandlingsplan, en utvärdering och en hudterapeut som följer upp. Detta gör vi för att säkerställa att du har kommit igång med din plan och för att kunna justera om det behövs.

I det här fallet såg vi att din plan inte hade påbörjats ännu och därför hörde vi av oss för att höra hur det kändes och om vi kan hjälpa dig vidare. Det är en del av vår service, vi vill att alla som vänder sig till oss ska känna sig trygga och få bästa möjliga resultat.

Med vänlig hälsning,
DAHL Skincare

Valutata 2 stelle su 5

Förut levererades varorna inom max 36h.

Förut levererades varorna inom max 36h.
Nu beräknas de levereras inom 5 dagar plus att frakten blivit dyrare.

19 agosto 2025

Hej Freshta,

Stort tack för att du har varit en trogen kund hos oss i över 6 år, det betyder verkligen mycket för oss. Och tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Du har helt rätt i att leveranstiden ibland kan upplevas något längre. Vi har vuxit ur samarbetet med vår tidigare logistikpartner och gått över till en större aktör, vilket är fantastiskt roligt eftersom det visar att så många uppskattar våra produkter! Detta innebär dock ungefär en extra arbetsdag i hantering. Fördelen är att vi nu kan erbjuda fler leveransalternativ, som Instabox, DHL och Early Bird, så att du kan välja ombud, hemleverans eller paketbox.

Vår målsättning är fortsatt att leverera inom 2–4 arbetsdagar, beroende på fraktsätt och var i världen man befinner sig. I ditt fall ser vi att beställningen lades på söndagen, packades och skickades på måndagen och levererades tidigt på torsdagen, vilket innebar tre arbetsdagar.

När det gäller frakten vill vi också förtydliga att vi inte har höjt våra priser. Tvärtom visar din senaste order att du betalade mindre än tidigare. Kostnaden beror helt på vilket fraktalternativ man väljer, och vi erbjuder fortfarande gratis frakt över 500 kr precis som tidigare.

Än en gång stort tack för att du varit kund hos oss sedan 2019. Vi hoppas att du fortsatt trivs med produkterna och att de nya leveransalternativen gör det ännu smidigare för dig.

DAHL Skincare

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più