DAHL Skincare Recensioni 897

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

DAHLs produkter räddade min hy. Efter år av dålig hy så provade jag deras produkter och jag är väldigt nöjd! Har en mycket känslig hy och aldrig upplevt problem sedan jag började använda deras produkt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har använt Dahls produkter i över 15 år. När jag började hade jag rosacea, svår akne och mycket torr hud. Min hud var känslig och svår att balansera, och jag hade testat det mesta. Idag, 15 år... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt nöjd med produkterna. Köper de åter och åter igen. Det är inte bara produkten som är bra utan själva schemat man följer, tydligt och enkelt.

Valutata 5 stelle su 5

Supersnabb leverans och jättebra produkter! Handlat dessa i flera år, testat andra under tiden av nyfikenhet - men blir alltid att återkomma till Dahl. Använder enbart detta märke för alla mina hudv... Leggi di più

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Tyvärr en av varorna levererades trasig

31 gennaio 2025
Non scritta su invito
Logo di DAHL Skincare

Risposta di DAHL Skincare

Hej Saodatgardelach,

Tack för att du hörde av dig och för att du har varit en trogen kund hos oss i över två år. Vi är verkligen ledsna att höra att din produkt kom fram med en trasig kork – det är ingenting som ska hända och vi beklagar det inträffade.

Vi uppskattar att du först kontaktade oss via mejl när du upptäckte problemet. Vi ser att vår kundtjänst redan har hanterat ärendet och skickat en ersättningsprodukt till dig, då vi självklart vill att du ska få ta del av en hel och fungerande förpackning.

Vi hoppas att alla dina tidigare beställningar och produkter har motsvarat dina förväntningar och att du är nöjd med din hudvårdsrutin från DAHL. Om du har fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig igen – vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt.

DAHL Skincare

Valutata 1 stelle su 5

Det står att den motverkar perioral…

Det står att den motverkar perioral dermatitis och rosacea men så är inte fallet eftersom när jag fick hem den så använde jag den 4 dagar och då huden blev värre och när jag kollade noga på produktens ingredienser så står det (fragrance) och detta skadar huden och gör perioral dermatitis värre. Hur kan man ha det ämnet på något som ska vara reparerande? Helt missnöjd.

7 gennaio 2025
Logo di DAHL Skincare

Risposta di DAHL Skincare

Hej Nisrin,

Först vill vi börja med att tacka dig för att du har varit kund hos oss i fem år – det betyder mycket för oss, och vi hoppas att du har varit nöjd med produkterna du beställt tidigare!

Vi beklagar att din hud inte har reagerat som förväntat. Vi kan se att det är vår dagkräm du syftar på, och vi vill förtydliga att denna produkt är en del av en hel hudvårdsrutin som är framtagen för att hjälpa till att balansera och stärka huden. Den fungerar som en återfuktande och reparerande komponent men är inte ensam en lösning för rosacea eller perioral dermatit.

När det gäller din oro över ingredienser: Våra produkter innehåller inte parfym. Däremot används en mycket liten mängd (ca 0,01%) naturlig doftessens för att neutralisera lukten av de aktiva ingredienserna. Denna mängd är så pass låg att den inte påverkar huden negativt, utan endast bidrar till en mildare doftupplevelse.

Vi rekommenderar varmt att du bokar en ny hudkonsultation hos oss. Där kan vi gå igenom din huds tillstånd och skapa en skräddarsydd hudvårdsrutin som hjälper dig att få balans och kontroll över de problem du upplever. Enbart dagkrämen kan tyvärr inte lösa alla hudproblem, men den är en viktig del av en helhetslösning – och en produkt som vi sett att du beställt tidigare utan några anmärkningar. Vi vill även försäkra dig om att det är exakt samma produkt som du tidigare köpt genom åren.

Vi hoppas att detta ger lite klarhet och att vi får fortsätta hjälpa dig på din hudvårdsresa. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

DAHL Skincare

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più