Daan - Amersfoort Recensioni 5

TrustScore 4 su 5

4,1

Koningin Wilhelminalaan 15, 3818 HN Amersfoort, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Daan Amersfoort Wat een fijn team bij Daan Amersfoort! Vanaf het eerste contact voelde het goed — ze nemen echt de tijd om je te leren kennen en zoeken naar opdrachten die écht bij je... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizi di reclutamento del personale

Scritti dall'azienda

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

• Koningin Wilhelminalaan 15, 3818 HN, Amersfoort, Zuid-Holland, Paesi Bassi

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Lieve Amber je krijgt van mij 5 sterren…

Lieve Amber je krijgt van mij 5 sterren omdat je altijd een luisterd oor voor me hebt . Als ik.je vraag om iets uit te zoeken voor mij is dat nooit teveel gevraagd. Ik zou je zo aan anderen kunnen voirstellen. Wat ik fijn vind is dat je je altijd aan je woord houd. Ik vind de samenwerking erg goed. Weing op te merken. Hoop dat dit zo blijft

15 aprile 2026

Risposta di Daan - Amersfoort

Wat een mooie woorden, dankjewel! 🧡
Super om te horen dat Amber er altijd voor je is en dat jullie samenwerking zo goed voelt. Dat is precies hoe we het graag zien. Op naar nog veel meer fijne momenten samen!

Fijne samenwerking

Goed geholpen door Ebru van detachering Amersfoort. Leuk contact en een fijne kennismaking gehad. Contact wordt goed onderhouden. Ik heb een fijne samenwerking! Thanks Ebru!!

27 ottobre 2025

Risposta di Daan - Amersfoort

Wat leuk om te lezen! Op naar nog meer fijne samenwerkingen! 💪

Een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️fijne organisatie!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Daan Amersfoort

Wat een fijn team bij Daan Amersfoort! Vanaf het eerste contact voelde het goed — ze nemen echt de tijd om je te leren kennen en zoeken naar opdrachten die écht bij je passen. Via Daan heb ik de leukste en meest leerzame opdrachten gehad. Wat ik vooral waardeer, is hun oprechte interesse in wie je bent en waar je naartoe wilt. Er is veel persoonlijke aandacht en ze denken actief mee over je persoonlijke ontwikkeling. Je voelt je geen nummertje, maar echt gezien en gewaardeerd. Kortom: een betrokken en fijne werkgever die het verschil maakt! Dank Ocal en Murat voor jullie inzet!!

16 ottobre 2025

Risposta di Daan - Amersfoort

Wat een geweldige review, dankjewel! 🧡 Wat fijn om te lezen dat je je zo gezien en gewaardeerd voelt, dit is precies waar we het voor doen!

Valutata 5 stelle su 5

Een werkgever met een warm hart!

Werken bij DAAN is écht een feestje. Het is een goed en gezellig bedrijf waar je je vanaf dag 1 welkom voelt. Het team bestaat uit enthousiaste en betrokken collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. Er heerst een positieve werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar hard werken hand in hand gaat met plezier maken.
Wat DAAN voor mij bijzonder maakt, is het warme hart dat ze hebben voor hun medewerkers. Je wordt gezien, gehoord en gewaardeerd en dat motiveert enorm. De balans tussen werk en privé wordt goed bewaakt, en er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Kortom: een fantastische werkgever waar ik met trots werk en waar ik nog jaren met plezier wil blijven!

14 ottobre 2025

Risposta di Daan - Amersfoort

Wat een fantastische review, dankjewel! 🧡 We worden hier helemaal blij van. Zo mooi om te lezen dat je je vanaf dag één welkom voelt en dat onze mix van hard werken én plezier maken zo goed overkomt. Op nog heel veel leuke jaren samen! 🙌

Valutata 5 stelle su 5

Milou Smellink heeft mij ontzettend…

Milou Smellink heeft mij ontzettend goed geholpen tijdens mijn zoektocht naar werk. Ze is niet alleen professioneel en deskundig, maar ook zó lief en oprecht betrokken. Ze luisterde echt naar mijn wensen, gaf me eerlijke en bruikbare feedback op mijn CV en sollicitatiebrieven, en ze reageerde altijd snel als ik vragen had. Wat ik extra waardeer, is dat ze ook na het vinden van een baan regelmatig appt om te vragen hoe het gaat op het werk. Dat laat zien hoe begaan ze is en dat het voor haar niet stopt bij het tekenen van een contract. Dankzij Milou heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en een baan gevonden waar ik blij mee ben. Ze maakt echt het verschil — een aanrader voor iedereen die persoonlijke en oprechte hulp zoekt bij het vinden van werk! 💛💛💛💛💛💛

16 luglio 2025

Risposta di Daan - Amersfoort

Wat een mooie en warme woorden over Milou! Zo fijn om te lezen hoe professioneel én oprecht betrokken ze is geweest tijdens jouw zoektocht. Ze klinkt als een topper die écht het verschil maakt. Dankjewel voor het delen!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più