Maak A.U.B een melding bij de arbeidsinspectie. Met mijn verhaal alleen konden ze geen stappen ondernemen. Via onderstaand nummer kan je een anonieme melding doen. 0800 51 51 Ik werd gewoon ge... Leggi di più
Ging diverse dingen mis. 1: ik ging 2 weken 36 uur ipv 32 uur werken in opdracht van mijn leidinggevende mocht niet stond niet in contract ik kon naar die 8 uur fluiten. Uit eindelijk gekregen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs en de gezondheidszorg. Wil je je mening of ervaringen direct aan ons kwijt? Graag! Mail je verhaal naar dingenbeterdoen@maandag.nl. We horen graag van je.
Transformatorweg 94, 1014 AK, Amsterdam, Paesi Bassi
- +31 (0)88-6227000
- dingenbeterdoen@maandag.nl
- maandag.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Persoonlijk contact en een sterke onboarding
Vanaf het eerste contact voelde het sollicitatieproces bij Maandag prettig en persoonlijk. De communicatie was duidelijk en de opvolging snel. Daarnaast merk je dat ze bereid zijn om snel te schakelen en dat ook echt kunnen, zeker als je daar zelf flexibel in bent. Dat gaf direct vertrouwen.
Ook de onboarding heb ik als erg prettig ervaren. Je start samen met een nieuwe lichting collega’s, wat zorgt voor een fijne en gezamenlijke start. De mensen zijn toegankelijk en betrokken en de cultuur voelt open, energiek en echt can‑do. Kortom: een prettige ervaring en een warme ontvangst.
Maandag geeft energie!
Ik werk bij Maandag binnen de Digital & Tech afdeling en kan zeggen dat het een omgeving is die echt energie geeft. We zetten met z'n allen de schouders eronder, maar het is ook gewoon een leuke groep mensen om mee samen te werken.
Bij Maandag geldt echt work hard, play hard. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook volop ruimte voor gezelligheid. Denk aan games op kantoor, en regelmatig georganiseerde feestjes en borrels. Die combinatie maakt het verschil.
Wat ik waardeer is dat Maandag verder kijkt dan alleen je cv. Ze zien wat je kunt en wat je nog kunt worden, en dat merk je in de manier waarop ze je begeleiden. De persoonlijke aandacht van je leidinggevende is geen loze belofte maar iets wat je dagelijks terugziet.
Voor mensen die uitdaging zoeken én graag ergens bij willen horen, is Maandag een aanrader.
Super werkgever en leuke opdrachten!
Super werkgever, goede en persoonlijke begeleiding en hebben ook erg leuke opdrachten!
Tot Maandag®!
Ik werk hier inmiddels bijna 9 jaar en nog steeds met veel plezier. Wat Maandag® voor mij bijzonder maakt, is de ruimte die je krijgt om te groeien en om te ondernemen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en je krijgt echt de kans om ideeën uit te werken en jezelf verder te ontwikkelen.
Daarnaast zijn de collega’s een grote plus. Het team is betrokken, behulpzaam en de sfeer is goed. We werken hard met elkaar, maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning en plezier – een echte work hard, play hard mentaliteit.
Al met al een plek waar je je kunt blijven ontwikkelen en waar samenwerken centraal staat.
Tot Maandag®!
Al ruim vier jaar werk ik bij maandag…
Al ruim vier jaar werk ik bij maandag en zit hier nog steeds goed op m’n plek. Je krijgt veel vrijheid, flexibiliteit en vooral vertrouwen om je werk op jouw manier te doen. Er zijn genoeg kansen om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Fijne club mensen en gewoon een goede plek om te werken!
Fijne werkplek
Ondertussen ben ik al een jaar werkzaam bij Maandag en ik heb het erg naar mijn zin. Fijne werksfeer, genoeg doorgroeimogelijkheden en ik heb fijne collega’s. Ik zit hier goed op m’n plek!
Leuke werkgever:)
Ik werk nu bijna een jaar bij Maandag. Onwijs leuke werksfeer op kantoor, er wordt goed gekeken naar je kwaliteiten en in welke rol je deze het beste kunt inzetten. Naast mijn werkzaamheden werk ik veel aan losse projecten. Zo blijft het voor mij dynamisch en uitdagend.
Zie ik je snel als mijn collega?;)
Ze las mijn motivatiebrief niet eens en…
Ze las mijn motivatiebrief niet eens en nam mijn CV verkeerd over. Ook werd ik steeds dubbel gebeld.
Oef wat scoort Maandag slecht.
Oef wat scoort Maandag slecht!
Ik zelf heb er ook vervelende ervaringen mee.
Niet zo zeer met de contactpersonen, maar het barslechte werk wat Maandag levert en hun incompetentie waar ik als hardwerkende professional enorme druk en hinder aan ondervind.
Ik raad Maandag af.
Maar dat is puur gebaseerd op mijn ervaringen en ik hoop oprecht dat er nog wel positieve ervaringen van andere werknemers zijn.
Ik durf oprecht te beweren dat ik als professional het werk van de contactpersonen en van de recruiter bij Maandag beter weet uit te voeren dan dat er nu gebeurt, met meer integriteit.
Is dit bewust schimmig beleid? Of gewoon de onkunde van een groot bedrijf m.b.t. managen tot microniveau? Maandag, doe hier iets aan want dit is echt heel slecht voor de zaak.
Voor de zelfstandigen: pas op!
Voor de zelfstandigen die nog maar overwegen om met hun te werken, opgelet!!!!
Als ze zeggen dat ze oprecht zijn, zijn ze dat niet.
Ze eisen contractueel alle intellectuele eigendomsrechten op de documenten, software,
methodes, formules, technieken, procedures, gegevensbestanden en producten van de zelfstandige
onderaannemer bij de uitvoering van het project, zoals auteursrechten,
rechten van brevet of merk, exclusieve rechten op gegevensbestanden, enz.
Je moet ze nog verder helpen voor brevetten etc.
Ze benoemen je onderaannemer terwijl je misschien consultant bent wat een juridisch verschil is.
Ze sluiten een contract met de klant af terwijl je zelf als zelfstandige nog geen contract hebt gezien.
Maak een anonieme melding bij arbeidsinspectie
0800 51 51
Ik werd gewoon gepest. Onwaarheden werden verteld. Door samenzwering van verschillende billenlikkers lig ik eruit.
Drammers
Drammers
Ik was op gesprek gegaan via hen en werd door de werkgever goed bevonden. Helaas vond ik zelf dat het toch niet matchde ivm de afstand (3 uur+ reizen per dag). Ik heb werkelijk 4 collega's moeten spreken voordat ik het echt af kon zeggen. Dan was het akkoord en belde de volgende collega een kwartier later terug.
Volgens mij is mijn telefoonnummer of naam in hun platform verbannen, contact in een regio/team of inloggen is niet meer mogelijk
Dit bedrijf plaatst zonder schaamte…
Dit bedrijf plaatst zonder schaamte vacatures van posities die helemaal niet beschikbaar zijn of niet bestaan.
Geen gehoor
Na gesolliciteerd te hebben op een vacature werd ik uitgenodigd bij hun op kantoor voor een gesprek. Hier besproken wat mijn wensen waren en wat ik graag zou willen op gebied van zorg. Na dit besproken te hebben niks meer van maandag gehoord. Geen belletje en geen mail of appje. Terwijl ik ook bij andere bureaus aangemeld stond en die mij minstens wekelijks en anders om de week belde om te laten weten of ze iets gevonden hadden.
Maandag is een bedrijf dat draait op…
Maandag is een bedrijf dat draait op bonussen, voor zichzelf! Ze manipuleren en gebruiken je om zelf zoveel mogelijk geld te krijgen! als het niet goed met je gaat dan staat geld nog steeds voorop. Ze zijn heel pusherig daarin en doen alsof ze met je meedenken maar in werkelijkheid denken ze alleen aan zichzelf en ben je een nummertje zodat zij bonussen krijgen!
Gelijk
Ik vind het niet eerlijk of gelijkwaardig. Ze accepteren geen kritiek.
Absurd slecht bedrijf
Absurd bedrijf. Ik lees nu ook hier op Trustpilot wat voor een slecht bedrijf dit is. Ik zou hier absoluut niet mee in zee gaan. Al helemaal niet, omdat er zo veel andere bedrijven zijn die wel goed zijn en die er wél voor jou als medewerker zijn...
Verschikkelijk bureau!! (Noord-Nederland)
Verschikkelijk bureau! In de afgelopen 2 jaren meerdere keren contact gehad met Maandag voor verschillende dingen. De eerste keer ben ik naar het kantoor gereist voor een gesprek. Er werd mij vooral gewezen op wat ik nog niet zou kunnen doen en er werd gekeken naar andere vacatures dan mijn wensen. Aan het einde werd gezegd dat ze mij op de hoogte zouden houden... nooit meer wat gehoord. Een jaar later opnieuw een kans gegeven na benadering via Linkedin. Weer gereist naar het bureau, opnieuw geen open opties besproken. Hierna werd mij weer verteld dat ik op de hoogte gehouden zou worden, zelfs na het benoemen van mijn eerste ervaring. Nooit meer wat gehoord.
Daarnaast werd ik continu benaderd door recruiters via Linkedin. Toen ik aangaf dit vervelend te vinden, aangezien ik al gesprekken had gehad en de tip gaf om elkaar op de hoogte te houden... je raad het al... nooit meer wat gehoord. Uiteindelijk nog één recent gesolliciteerd op een vacature. Na lang wachten kreeg ik één zin terug: 'We kunnen je niet op gesprek vragen.’ Wat een slechte communicatie. Ik heb hier achteraan gemaild voor feedback... en jawel... nooit meer wat gehoord.
Dit bureau is echt een grap. Ze gaan niet goed met mensen om, terwijl ze wel verwachten dat je er energie in steekt. De communicatie is echt heel slecht en niet netjes. Er worden dingen gezegd die ze niet nakomen. Ik zou dit bureau zeker skippen!!
Beleid van tot Maandag
Ging diverse dingen mis.
1: ik ging 2 weken 36 uur ipv 32 uur werken in opdracht van mijn leidinggevende mocht niet stond niet in contract ik kon naar die 8 uur fluiten. Uit eindelijk gekregen maar veel te weinig.
2: Geen thuiswerkvergoeding gekregen.
3: Mijn contract is afgelopen 31 oktober. Ik krijg pas over 6 weken bonus/vakantiegeld/alle thuiswerkvergoeding en reiskosten terwijl ik in november nodig heb.
4: Ik ben begonnen op 25 febr en krijg pas over februari op 21 maart uitbetaald
Absoluut waardeloos bedrijf
Zeer slecht bedrijf! Er heerst binnen Maandag veel ongelijkheid en vriendjespolitiek. Ik ben zelf een oud medewerker en ben enorm blij dat ik er weg ben. Beloftes worden niet nagekomen en beslissingen worden vaak op persoonlijke in plaats van zakelijke gronden genomen. De uitstroom van personeel is extreem hoog, de meeste medewerkers blijven er nog geen jaar.
Wanneer ze je niet meer nodig hebben, bieden ze je een VSO aan die niet eens voldoet aan de wettelijke eisen. Medewerkers die goed liggen bij iemand in een hogere functie krijgen kansen en doorgroeimogelijkheden, terwijl hardwerkende collega’s over het hoofd worden gezien.
Een walgelijk bedrijf dat dringend blootgelegd moet worden. Ik ga contact opnemen met het programma BOOS van Tim Hofman, zodat heel Nederland te horen krijgt wat er hier werkelijk speelt en waarom je beter geen zaken met ze kunt doen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.