Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super god service fra start til slut. De er meget fleksible, utrolig hjælpsomme og guidende. Resultatet er virkelig flot og man kunne slet ikke se de havde været her. Den varmeste anbefaling her... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

D2V ankom 2 mand kl. 7:00 og forlod os 13:00 efter at have installeret og indreguleret Genvex 360R på 120m2 og rengjort arbejdsområderne. Vi fik også en gennemgang af betjening af anlægget via App o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har fået nyt ventilationsanlæg gennem D2V, og det spiller bare. Vi købte et saml selv projekt, og Henrik har været meget hjælpsom gennem hele processen. Anlægget kører og virker bare. Tak!

Valutata 5 stelle su 5

Det har været en sand fornøjelse at se Henrik og hans makker installere vores nye genvex anlæg på under 7 timer. Allerede samme dag er der en mærkbar forskel i huset. Henrik har været top professio... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di apparecchiature per la ventilazione

Scritti dall'azienda

Ventilationsfirma, som har speciale i komfort ventilation, til enfamilieshuse, nye som gamle. Vi er omhyggelige og påpasselige i opgaven, så opgaven udføres til kundes fulde tilfredshed. Vi forsøger at lave opgaven inde i huset, så nænsomt som muligt, selvom vi skal ind i stort set alle rum, kan man sagtens være hjemme, mens opgaven foregår.! Alle ventilationsanlæg bliver indreguleret så de passer helt til huset, og familien der bor der.! Alt dette forgår i dialog med kunden, så vi ved den passer 100% til kundens behov. Ventiler bliver monteret i loftet, i alle beboelsesrum, så de sider med mindst gene for huset og dens beboer. Vi placere ventilerne, så de fungere bedst muligt for huset.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Super god service

Det var virkelig en god oplevelse af få installeret Genvex ved D2V. Henrik var rigtig sød og svarede på alle spørgsmål. Service og kommunikation har været i top fra start til slut. Derudover kom de præcis til tiden de to dage det tog med installeringen. Så vi kan kun anbefale dem ☺️

30 aprile 2024

Risposta di D2V

Vi er taknemlige for den positive tilbagemelding.! 🤩

En fantastisk oplevelse

Vi har fået sat et Genvex ECO300 anlæg op. En fantastisk oplevelse fra tilbudsgivning til overdragelse af det installerede anlæg. En god pris, alle aftaler er overholdt, rigtig fin rådgivning og der er svaret på alle de mange spørgsmål der blevet stillet undervejs. En helt igennem god oplevelse.

13 maggio 2024

Risposta di D2V

Tak for de dejlige ord.! 😎🙏

Anlæg installeret på 2 dage

Anlæg installeret på 2 dage. Det virker perfekt. Radon er gået fra 300 til 75 på 1 dag. Super tilfreds. Skulle have gjort det for lang tid siden.

9 maggio 2024

Risposta di D2V

Dejligt det virker efter hensigten.! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Installering af Genvex Eco 300.

Installering af Genvex Eco 300.
Dejligt at entrere med et så professionelt firma. Alt forløb planmæssigt fra start til slut.
Anlægget blev installeret i løbet af 2 dage, og det var ikke nødvendigt at foretage ekstra rengøring.
Henrik gav en fyldestgørende vejledning og besvarede en lang række spørgsmål. Virkede meget kompetent.
Michael udførte effektivt og professionelt rørarbejdet på loftet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse af et firma, som vi giver vore bedste anbefalinger.

15 aprile 2024

Risposta di D2V

Tak for de varme ord.! 😊🙏

Valutata 5 stelle su 5

De var lidt langsomme om at svare op til jul, men derefter kom der fart på opgaven og hele processen gik hurtigt og professionelt.

De kom ud og snakkede hele processen igennem, og kom med anbefalinger, samt koordinerede selv med efterisolering.

Alt i alt en god oplevelse og vi er meget tilfredse med vores ventilation :)

13 febbraio 2024

Tak for anmeldelsen.! 😊

Super service fra D2V

Super service fra D2V! 👏
Vi fik i november installeret et genvexanlæg i vores 60’er-hus grundet for høj luftfugtighed og højt radonniveau. Allerede efter et par dage holdt vores døre op med at binde, duggen forsvandt fra vores ruder og radonnivauet faldt til et perfekt niveau 👏 Vores anlæg larmede dog fra et par af ventilatorerne, så Henrik fra D2V lavede straks en reklamationsag på det, hvor genvex kom og udskiftede ventilatorerne. Dette afhjalp dog ikke problemet helt, så D2V har efterfølgende været ude og rette til, til vi er nu 100% tilfredse. Vores anlæg kører nu lydløst og vores luft er meget friskere. Jeg kan kun anbefale folk at få et ventilationsanlæg gennem D2V, som fortsætter den gode service længe efter fakturaen er betalt 👍

11 aprile 2024

Risposta di D2V

Tusind tak for den dejlige anmeldelse.! 😉

Opsætning af Genvex Eco 300

Vi indhentede tilbud fra to firmaer, og pris- og dialogmæssigt var D2V det bedste.
Før vi lavede en aftale, kom Henrik og Michael og så på huset og forklarede proceduren for opsætning af anlægget (Genvex Eco 300).
Derefter kom de til aftalt dag og tidspunkt for opsætning, og det tog kun ca. 4 timer for dem at sætte anlægget op. Michael knoklede på loftet, og Henrik borede huller - mens han sørgede for at opsamle borestøv mm undervejs, så der var mindst muligt snavs at rydde op efterfølgende. Arbejdet foregik meget stille og roligt - jeg kunne faktisk sidde og arbejde imens.
Da anlægget var installeret, blev jeg vejledt i skift af filter og evt. styring via app, og Henrik forsikrede om, at vi altid kan ringe, hvis der er noget, vi bliver i tvivl om.
Vi har nu haft anlægget i en uge. Jeg er meget lydfølsom, og jeg var nervøs for, om jeg ville kunne høre anlægget. Det kan jeg ikke. Selvfølgelig kan man høre en ganske let susen, når man står lige under ventilen, men når man bevæger sig en meter væk, kan det ikke høres. Og Henrik og Michael tager hensyn til at placere rørene, så ventilerne ikke er lige over de steder, hvor man naturligt opholder sig.
Førhen gennemluftede jeg huset tre gange dagligt på alle årstider pga. indeklimaet, men det har jeg ikke været nødt til at gøre den sidste uge.
Tak for en god og tryg dialog samt et effektivt og stilfærdigt udført monteringsarbejde.

3 aprile 2024

Risposta di D2V

Tak for den dejlige anmeldelse.! 😊

Valutata 5 stelle su 5

God rådgivning og de gør, hvad de siger

Vi har fået installeret ventilationsanlæg D2V. Det har været en rigtig god proces hele vejen igennem. Jeg har haft mange spørgsmål undervejs i processen, og Henrik har med grundighed besvaret dem alle samt rådgivet os med højt fagligt niveau til den bedste løsning.

Under installationen kom der ved et uheld en skade på et par plader af vores akustikloft. Det har de dog taget fuldt ansvar for blev skiftet, og de er også kommet efterfølgende for at sikre, at indreguleringen var som den skulle efter et par loftsplader var blevet skiftet.

Det samme er sket, da vi oplevede, at lydniveauet fra anlægget var en anelse for højt i et af vores værelser, hvor de også kom og fik det løst.

Det har alt i alt været en rigtig god proces, hvor de sikrer, at vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, og hvor de hele vejen igennem har holdt, hvad de har lovet. Det er stærkt.

8 aprile 2024

Tak for anmeldelsen.! 😉🙏

Valutata 5 stelle su 5

Punktlig, overholder aftaler, venlig.

Jeg har kun rosende ord til Henrik og hans kollega fra D2V.
De kom punktligt, som aftalt, og gik straks i gang med at arbejde.
Under hele forløbet har Henrik besvaret ALLE mine spørgsmål, og der var en del, og mens de var i gang, kom Henrik til mig, hvis der var noget han synes jeg skulle være opmærksom på.

Der er ingen tvivl om at der er meget stolthed i deres arbejde, og de ved hvad de laver.

4 timer tog det, så var det hele installeret og jeg blev guidet til hvordan jeg skifter filtre og hvordan man skal aflæse data fra app'en, samt gode råd til fremtidig vedligehold.

Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut.

Vi har nu et rigtig godt indeklima og ingen dug på vinduerne om morgenen!

Tak til Henrik og kollega for et super arbejde, vil helt klart anbefale D2V til andre der overvejer at få lavet varmegenvinding/ventilation.

13 marzo 2024

Vi er utrolig glade for den flotte anmeldelse.! Tak.! 😊🙏

D2V Ventilation for bedre indeklima

Havde problemer med fugt i huset efter gennemrenovering. Fik installeret ventilation i huset af D2V. Der udførte projektet på en dag og 12 timer efter har fugten forladt fra vinduerne. Vi kan nu fornemme et bedre indeklima i huset, allerede. Så well done for godt kvalitetsarbejde.

24 febbraio 2024

Super kompetent rådgivning

Super kompetent rådgivning inden tilbudsgivning. Arbejdet udført til aftalt tid og pris.
Genvex Eco300 installeret med lyddæmper i alle ind- og udblæsning- ventiler samt 1200 mm lyddæmper i hovedkanalen. Anlæg meget støjsvag og kan ikke høres ved normal drift.
Rigtig god service. De bedste anbefalinger herfra til D2V.

18 gennaio 2024

The best company.

Everything be fine. Very Good and fast work. Im very happy from Henrik and Thank You :)

11 gennaio 2024

Fantastisk service!

Vi har hele vejen igennem fået en fantastisk service hos D2V. Henrik er nede på jorden og giver tips og råd til hvordan vi får det bedste ud af vores genvindingsanlæg. Vi fik ham anbefalet af et vennepar og kan ligeså vel kun give vores varmeste anbefalinger herfra!

4 gennaio 2024

Risposta di D2V

Tak for de varme ord.! 😊

Valutata 5 stelle su 5

En lille historie med en god slutning.

Det hele startede på 3 byggetilbud, hvor vi bad om tilbud på et ventilationsanlæg (Genvex).
Vi fik et par henvendelser, den ene fra D2V hvor Henrik Fricke meget hurtigt skrev en mail tilbage og forklarede hvilken løsning de ville foreslå og hvilken måde de arbejdede på.
Vi satte hurtigt et møde op og Henrik tog turen fra Sønderjylland til det mørke nordjylland.
Der var rigtig god kemi, Henrik lyttede til vore ønsker og ideer og fortalte herefter hvad han synes var en god ide og hvad vi burde tænke over.
Henrik sendte et tilbud og et forslag til isolering, ikke bare af systemet, men af hele loftet hvilket vi sagtens kunne se det smarte i.
Vi accepterede uden tøven tilbuddet samt forslaget om isoleringen og vi fik sat en dato for opsætning
Vi kontaktede et firma for isolering og blev hurtigt enige om en pris og tidspunkt, 14.12

Henrik og hans makker kom kl. lidt over 8 den 12.12 og jeg skal love for de to kan arbejde.. 4 timer, så var anlægget sat op og fungerede. Henrik, makker og bil var på vej sydpå igen efter super godt arbejde.

Henrik er en mand jeg kan respektere, han kalder en skovl for en skovl, giver dig sin mening og er ikke bange for at fyre en go joke af oveni :)

Jeg kan KUN give D2V mine varmeste anbefalinger.

12 dicembre 2023

Hej Søren

Tak for en dejlig anmeldelse.! 🙏😉

Ikke en finger at sætte

Ikke en finger at sætte. De kom som aftalt, arbejdede effektivt og var helt nede på jorden. De fik sat hele vores genvex anlæg op på vores hus i Helsinge på blot 4 timer. De har under hele forløbet været rigtig god kommunikation og man har følt sig i trygge hænder. Vil til en hver til anbefale D2V

7 dicembre 2023

Hej Dianna

Tak for de varme ord.!

Nemmere for os, når sagen skal isoleres efter vi har været der.! 😉🙏

Genvex ECO300-XL

Henrik og Michael installerede Genvex ECO300-XL hos os ligesom de sagde, de ville gøre det. De kom den dag, de sagde, de ville.
De var meget dygtige, hensynsfulde og hjælpsomme.
Og de arbejdede stille og roligt - ingen høj musik at høre.
Vi siger mange tak.
Richard

30 novembre 2023

Hej Richard

Vi er glade for at kunne hjælpe med en Radon sag.! 😉🙏

Super service.

Så er D2V færdige med at montere mit ventilationsanlæg. Det tog knap 2 formiddage. De er håndværkere, der samarbejder helt fantastisk. Jeg har fået en god vejledning og svar på alle mine spørgsmål. Giver dem min allerbedste anbefaling.

16 novembre 2023

Tak.! 🙏😉

Endelig genvex igen

og det kan vi takke D2V for.
Henrik har ydet en fantastisk service fra første kontakt og frem til at anlægget blev opsat. Alt spiller nu igen.
Vi kan varmt anbefale D2V:-)

8 novembre 2023

Risposta di D2V

Tak for den varme anbefaling.! 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più