Super god service fra start til slut. De er meget fleksible, utrolig hjælpsomme og guidende. Resultatet er virkelig flot og man kunne slet ikke se de havde været her. Den varmeste anbefaling her... Leggi di più
D2V ankom 2 mand kl. 7:00 og forlod os 13:00 efter at have installeret og indreguleret Genvex 360R på 120m2 og rengjort arbejdsområderne. Vi fik også en gennemgang af betjening af anlægget via App o... Leggi di più
Vi har fået nyt ventilationsanlæg gennem D2V, og det spiller bare. Vi købte et saml selv projekt, og Henrik har været meget hjælpsom gennem hele processen. Anlægget kører og virker bare. Tak!
Det har været en sand fornøjelse at se Henrik og hans makker installere vores nye genvex anlæg på under 7 timer. Allerede samme dag er der en mærkbar forskel i huset. Henrik har været top professio... Leggi di più
Ventilationsfirma, som har speciale i komfort ventilation, til enfamilieshuse, nye som gamle. Vi er omhyggelige og påpasselige i opgaven, så opgaven udføres til kundes fulde tilfredshed. Vi forsøger at lave opgaven inde i huset, så nænsomt som muligt, selvom vi skal ind i stort set alle rum, kan man sagtens være hjemme, mens opgaven foregår.! Alle ventilationsanlæg bliver indreguleret så de passer helt til huset, og familien der bor der.! Alt dette forgår i dialog med kunden, så vi ved den passer 100% til kundens behov. Ventiler bliver monteret i loftet, i alle beboelsesrum, så de sider med mindst gene for huset og dens beboer. Vi placere ventilerne, så de fungere bedst muligt for huset.
Bæk Nørremark 4, 6500, Vojens, Danimarca
- hfr@d2v.dk
- d2v.dk
As good as it gets
Det får man ikke bedre. Der er virkelig god hjælp og rådgivning når man som os er lidt uvidende om de forskellige anlæg om fordele/ulemper. Alle aftaler bliver holdt til punkt og prikke og all ansatte er mere end almindeligt venlige og behagelige.

Risposta di D2V
Alt spillede bare. God og klar kommunikation og alle aftaler overholdt. Vi er tilfredse

Risposta di D2V
Hurtig installation og fantastisk resultat
Vi har fået installeret et ventilationsanlæg i vores hus af D2V, og hele processen har været gnidningsfri. Professionel rådgivning, hurtig installation og virkelig dygtige teknikere. Indeklimaet er blevet markant bedre, og de kan varmt anbefales til alle, der ønsker frisk luft og mindre fugt i hjemmet!

Risposta di D2V
Great experience and huge improvement in air quality inside house
Got Genvex installed in my 1980s house. Great experience from ordering to installation and adjustments afterwards. I was particularly amazed how fast and hassle free was installation - the guys simply know what they are doing.

Risposta di D2V
Meget hjælpsom, både før under og efter køb og installation.
Super hjælpsom og til en god pris. Vi købte et ventilationsanlæg til selv-montage og fik god hjælp og vejledning både før, under og efter montagen.
Da installationen var afsluttet kom han og indjusterede anlægget.
Alt i alt et rigtig godt forløb.

Godt gået💪
Vi har fået installeret et Genvex anlæg af D2V, og de har klaret opgaven super godt. - et rigtig godt team der leverer et super godt produkt, service og rådgivning. Tak. Kan varmt anbefales💪

Opsætning med udfordringer…
Har i indeværende uge, fået monteret et ventilationsanlæg fra Genvex, der var en fejl på enheden, så den ikke kom op og køre, det blev hurtigt udbedret på garantien.
Alt i alt en super oplevelse med flinke mennesker, kan varmt anbefales.

Hurtig installation
Hurtig installation!
Det gik som smurt og de var nogle rare gutter

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse med D2V – høj kvalitet og service i topklasse!
Vi har haft fornøjelsen af at få installeret ventilation af D2V, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet! Fra første kontakt blev vi mødt af et professionelt og imødekommende team, som var tydelige i deres kommunikation og rigtig gode til at rådgive os ud fra vores behov.
Montørerne mødte op til tiden, arbejdede hurtigt og effektivt, og efterlod alt pænt og ryddeligt. Det er tydeligt, at D2V går op i kvalitet – både når det gælder materialer og håndværk. Systemet fungerer upåklageligt, og vi kan allerede mærke en kæmpe forskel i indeklimaet derhjemme.
Det er sjældent, man oplever så god og nærværende kundeservice – alle spørgsmål blev besvaret tålmodigt, og vi følte os trygge igennem hele processen.
Kort sagt: D2V leverer en komplet løsning, hvor der er tænkt på både kvalitet, service og kundetilfredshed. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at bruge dem igen eller anbefale dem til andre!

Risposta di D2V
God service fra start til slut
Svarer hurtigt på henvendelser og rådgiver ærligt og kompetent om hvad der er behov for. Hurtig og god opsætning, sikrer en god overlevering og vejledning i hvordan jeg bruger mit anlæg bedst - også ift. filter og tilkobling til app.

Boligventilation gør-det-selv
Bestilte en boligventilation gør-det-selv pakke fra D2V. Der var god proces fra starten af bestilling/projektering af anlæg, hurtig levering af komponenter, og upåklagelig service undervejs i monteringen, hvor Henrik var meget behjælpelig med at svare på alle slags spørgsmål. De kom også hurtigt ud og regulerede anlægget, da jeg havde meldt det færdigt, og tog de stumper med sig hjem, som jeg ikke havde fået brugt. Syntes ikke der manglede noget i forløbet, derfor 5 stjerner. Tak for hjælpen!

Kan varm anbefales
Meget kompetente og dygtige folk. Henrik var god til at forklar mig alt, reagerer hurtigt når jeg kontakter ham. Er tilfreds med resultatet 🙂

Ny anlæg
Fik installeret et nyt Genvex anlæg i stedet for mit gamle, effektivt, professionelt.
God rådgivning og kommunikation hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

En fornøjelse…
Kompetent, effektivt og prisvenligt.
Kompetent rådgivning, installering og vejledning.
Effektivt udført, nedtagning af gammelt anlæg og opsætning af nyt Genvex på en formiddag.
Vil klart anbefale D2V.

De udførte arbejdet til fuld tilfredshed
De udførte arbejdet til fuld tilfredshed

Risposta di D2V
Meget kompetente og dygtige folk kom og…
Meget kompetente og dygtige folk kom og udførte opgaven for os, med et flot resultat og gode valg på løsninger. Der har været god dialog fra start til slut og planerne holdte bare. Kan varmt anbefales!

Nyt genvex
Kom til den aftalte tid.
Var meget kundemindet og kom flere gange og fortalte hvordan det hele forløb.
Kan kun varmt anbefale dem herfra.
Ikke sidste gang vi har brugt dem.

Risposta di D2V
Super god vejledning forud for…
Super god vejledning forud for installationen. Professionelle og kompetente installatører - og super flinke!