1. Negozio di arredi e di design d'interni

Craft by Wegener er mit kreative outlet, hvor jeg nyder at laver dekoarationer, bordkort og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle ideer som du skal bruge noget hjælp til at få bragt til live :)

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Skriv til dem før du giver en anmeldelse

Jeg vil godt sig at i starten var der lidt problemer og jeg gav en dårlig anmeldelse men efter jeg hade skrevet lidt med og samme dag fandt vi en løsning på det hele jeg har fået det jeg købte og jeg den er mega fed :)

26 febbraio 2025
Logo di Craft by wegener

Risposta di Craft by wegener

Hej Dennis
Jeg er ked af at hører at du ikke har modtaget nøgleringen. Og jeg synes det er ærgerligt at gå direkte til en anmeldelse uden at kontakte at kontakte mig først. Nøgleringen blev sendt dagen efter du bestilte den. Da du bestilte har du valgt fragt med brev så. Så jeg har ikke mulighed for at at tracke den.
Men vi skal selvfølgelig have fundet en løsning.
Hvis du sender mig en mail på kontakt@cbwegener.dk finder vi helt sikkert en løsning. Om jeg personligt skal komme og aflevere den, eller du vil have pengene tilbage er helt op til dig.
Igen jeg beklager besværet. Og jeg vil overvejer at fjerne brevfragt fremadrettet for at undgå at sådan en situation opstår igen.

Mvh.
Thomas Wegener Hansen

Fantastisk service !

Skulle lave en traktor til bisættelse i blomster, og istedet for bånd bruge en lille traktor med tekst på i sidste øjeblik. Det klarede craft by Wegener på få timer, og det var simpelthen så flot! Kæmpe anbefaling herfra. Både på håndværket, men i dengrad også på bedste og meste omhyggelige kundeservice 👌

7 novembre 2024
Logo di Craft by wegener

Risposta di Craft by wegener

Hej Rebecca

Mange tak for den meget fine anmeldelse ❤️
Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe og det at det lykkedes selvom tiden var lidt knap.

Thomas vil gå langt for det bedst mulige resultat.

Thomas har nu hjulpet mig i flere forskellige sammenhænge. Alt fra personlige gaver, til designs der ikke var at finde på markedet, og senest til at finde en fed løsning på at personliggøre en værktøjskasse. Thomas vil gå langt for det bedst mulige resultat. Fantastisk altid at vide, hvor man skal henvende sig hvis gaven skal være ekstra særlig!

28 giugno 2024

De varmeste anbefalinger.

Thomas har vores varmeste anbefalinger.
Da vi stod en uge før vores bryllup, snydt af en anden leverandør. Trådte Thomas lyn hurtigt til. Vi følte og trygge og forstået helt fra første besked. Hele weekenden kæmpede han med vores bordkort så de kunne nå at blive færdige. Vi har været vidt omkring det sidste år med diverse leverandører. Men der er ingen tvivl om at Thomas på alle tænkelige måder har givet den bedste service.. vi bestiller fremover kun hos Thomas.

10 giugno 2024