Valutata 5 stelle su 5

Har tappat inspiration till att skriva jobbansökan. Men när jag gör det med Cowrite, är det så enkelt! Svara bara på frågor om mig och jobbet jag söker, så skrivs ett toppen PB fram. Samma med CV, a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fick skriva om brevet lite efter för att det skulle kännas som jag, men det hade jag räknat med! Dock kunde man inte spara det man hade gjort och logga in senare och redigera, vilket gjorde att jag in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Superbra hjälp att skriva personliga brev av hög klass! Blev tipsad om denna tjänst av en kompis som är rekryterare. En tjänst jag helst skulle hålla hemlig, med tycker att Cowrite förtjänar kred. J... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Tyckte att Cowrite fungerade över förväntan, det som var lite störande var att det kunde ploppa upp en del underliga meningar. Ingenting som inte går att åtgärda om en för över texten till Word, eller... Leggi di più

1. Servizio di redazione CV
  2. Consulente di carriera
  3. Servizio di orientamento professionale

Scritti dall'azienda

Cowrite has created an application that takes templates to a whole new level. By answering simple questions about yourself, the service helps you create your CV and cover letter that are perfectly tailored to suit any job and employer. From various text options suggested, you choose the alternative that best describes your experience and personality. To increase your chances of landing the interview, it is absolutely crucial that your cover letter is well-written and tailored for the job. This is precisely what Cowrite will help you achieve.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

It is an excellent tool to break a…

It is an excellent tool to break a writers block or "the empty paper" phenomenon. Even if doesn't always use the wording I would chose, it is still much easier to edit those details once the stucture is offered.

15 giugno 2021

Risposta di Cowrite

Exactly! We are so happy you found Cowrite helpful and we wish you good luck in your search for a new job!

Valutata 5 stelle su 5

En helt fantastisk tjänst med flera…

En helt fantastisk tjänst med flera alternativ att välja på för att skriva ett CV som passar just dig. Kan varmt rekommendera Cowrite.

2 giugno 2021

Hej Hanna,

Vad roligt att du tycker Cowrite är en bra tjänst! Vi hoppas du landar ditt nästa drömjobb illa kvickt.

Jakob Klöfver

Valutata 2 stelle su 5

No benefits

There is no change in the form of the letter, it's all the same with other words for the job you're searching. Therefore there's no benefits in paying for it.

19 aprile 2021

Hi Sara,

It's true that the outline is the same, it's actually Aristotle's famous description of how to write a compelling message. However, we hope that the different variants in the different paragraphs will give you the freedom to vary your cover letter to suit the job you are looking for.

Don't hesitate to contact me (at jakob@cowrite.com) if there is anything you want to ask me.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt o fint gjort personligt brev

Snabbt o fint gjort personligt brev, jag rekommenderar!

19 aprile 2021

Risposta di Cowrite

Vad kul att du fick så fin hjälp av Cowrite! Vi önskar dig stort lycka till i ditt arbetssökande.

Valutata 1 stelle su 5

Not enough options

Not enough options, same suggestions

4 aprile 2021

Hi,

Thank you for your feedback! We are constantly trying to improve our service and adding more suggestions is definitely one area we are working on.

Butikschef

Blev riktigt imponerad av hur bra det blev. Rekommenderar starkt 👏🏻👏🏻

27 febbraio 2021

Risposta di Cowrite

Vad kul att tjänsten lyckades imponera på dig. Vi håller tummarna för att du hittar drömjobbet!

Vänliga hälsningar

HELT KLART

Helt klart värt pengarna även om det är knapert som arbetslös, hjälper dig skriva ett komplett personligt brev genom bara några enkla frågor?! Med massor av formuleringar och argument att välja bland när texten skall sammanställas.
Synd bara de som sagt kostar och det dyker inte upp förrän du ska redigera och färdigställa brevet, MEN, måste ge dom den, HELT KLART värt det om du är villig att lägga ner tid och göra många olika och anpassade brev som dessutom går ganska fort där alla varje gång känns professionellt skriven!

16 gennaio 2021

Hej Linn,

Så kul att du upplever att du fick valuta för pengarna! Lycka till i ditt arbetssökande!

Valutata 5 stelle su 5

För personliga brev som imponerar

Jag skrev alltid om texterna för att sätta min egen prägel, men hade ändå en stor hjälp av detta för inspiration till formuleringar jag inte hade kommit på själv.

8 gennaio 2021
Non scritta su invito

Hej Angelica,

Så roligt att du hade så bra användning av Cowrite!

Effective

Effective, easy and generates results! I highly recommend anyone trying out Cowrite.

Hi Adam,

How wonderful that you found Cowrite helpful! Thank you for the review and good luck in your search for a new job.

Kind regards

Smidigt och enkelt!

Ett jättebra verktyg som verkligen förenklar jobbsökandet! Smidigt och enkelt att utforma personliga brev som annars tar lång tid. Kan varmt rekommendera!

Hej Linus,

Tack för ditt fina omdöme. Vi hoppas du hittar ett nytt jobb inom kort!

Tove - Cowrite

Tack cowrite

Tack vare ert fantastiska verktyg lyckades jag utforma ett perfekt personligt brev som fick mig att landa mitt drömjobb! Stort tack Cowrite!

Hej Jesper,

Vilket betyg! Vi är så glada att tjänsten var till hjälp när du sökte och sedermera fick jobbet du önskade. Hoppas karriären fortsätter spikrakt uppåt!

Magnus - Cowrite

Otrolig tjänst

Jag brukar sällan skriva reviews, men denna tjänst var helt otrolig. På bara några minuter hade jag ett personlig brev som jag är jättenöjd med. Enkel att använda och många olika textförslag. Rekommenderar alla att använda denna tjänst!

Tack Cowrite!

Hej Jacob,

Vilket fantastiskt omdöme! Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse och lycka till i ditt arbetssökande.

Fredrik - Cowrite

Valutata 5 stelle su 5

great tool to use to apply for job!

great tool to use to write your personal letter to your resume. Got good with alternatives to text and it turned out to be a really good result. for knowledge I got the job.

21 dicembre 2020

Hi Maja,

We love to hear when cowrite has helped our customers find new jobs. Good luck at your new job and thank you for your kind words!

Fredrik - Cowrite

Valutata 4 stelle su 5

Jag använde delar av texten till att…

Jag använde delar av texten till att skriva ett personligt brev inför jobbansökan

9 dicembre 2020

Hej Susanne,

Det glädjer oss att du fick användning av Cowrites texter i din jobbansökan. Lycka till med jobbsökandet!

could be a bit better

could have a little bit more options, or easier profile control, otherwise i found useful overall

8 dicembre 2020

Hi,

We're pleased to know that you found Cowrite useful! And yes, there is always room for improvement! If you have any ideas of how we can do that you're more than welcome to contact us at support@cowrite.com.

Valutata 3 stelle su 5

So far

So far, I've only tried one cover letter in English. Many of the options were wordy & trite. Still it served as a decent starting point for a cover letter for me.

7 dicembre 2020

Hi Heili,

Thank you for your feedback and how great that Cowrite helped you get started! Our team of language specialists and developers are constantly working to improve sentences and wording. If you find examples where you feel there is room for improvement, don't hesitate to let us know by emailing us at support@cowrite.com.

Jakob - Cowrite

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più