Maxspire Consulting Recensioni 11

3. Consulente per la gestione aziendale
  4. Consulente di carriera
  5. Servizio di redazione CV
  6. Scuola tecnica

Informazioni fornite da varie fonti esterne

MaxSpire är ett strategisk och futuristisk konsultbolag med unikt affärsidé och inspirera andra med den vision om framtiden. MaxSpire syftet är att berika livet och sträva mot ständigt förbättringar i samhället. Tjänster: Job Coachning,Kunskapsutveckling och Mindfulness, Affärsprocessutveckling och consulting

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 5 stelle su 5

Jag jobbade med Maxspire Consulting och…

Jag har blivit coachat av Harini genom mentorskapsprogrammet Nema Problema som var en jättebra upplevelse. Jag fick mycket stöd och råd med både personliga och yrkesmässiga skäl och kan utan fråga rekommendera dem. Det är viktigt att man har någon som lyssnar och jobbar tillsammans och det är precis det styrkan som finns här. Jag känner mig redo att fortsätta med stort tack till Harini och Maxspire Consulting. Tack för allt!

31 maggio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Haft nöjet att ha Harini som chefscoach…

Haft nöjet att ha Harini som chefscoach under ett antal tillfällen och har blivit positivt överraskad av coachning. Utan förberedelse inför mötet har hon fångat essensen av ämnet/problem och genom sina frågor fått mig att komma framåt. Coachning kan uppenbarligen vara mycket givande tillsammans med rätt coach. Maxspire rekommenderas!

9 ottobre 2020
Valutata 4 stelle su 5

Det har varit jätte nyttigt för mig och…

Det har varit jätte nyttigt för mig och hjälpt mig mycket. Lite mer styrning och förslag på samtal innan bokad tid hade varit bra

7 settembre 2020
Logo di Maxspire Consulting

Risposta di Maxspire Consulting

Tack för dina fina ord och ditt fina omdöme de hjälper mig att blicka framåt!

Valutata 5 stelle su 5

Jag är glad och lycklig att träffa …

Jag är glad och lycklig att träffa Harini på mentorprogrammet. Hon var mentor till mig på Nemaproblema .Jag fått mycket information och fick råd för arbetsrelaterad sysselsättning från henne.
Jag rekomenderar till alla person som söker jobb.

25 agosto 2020

Trevligt möte

Jag hade nöjet att träffa Harini Sekhar. Det var ett trevligt möte där jag med hjälp av Harini kom fram till nya insikter. Jag fick ta del av bra tips och råd som jag kommer tänka på inför framtida val av karriär.

22 febbraio 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più