Valutata 5 stelle su 5

Har tappat inspiration till att skriva jobbansökan. Men när jag gör det med Cowrite, är det så enkelt! Svara bara på frågor om mig och jobbet jag söker, så skrivs ett toppen PB fram. Samma med CV, a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fick skriva om brevet lite efter för att det skulle kännas som jag, men det hade jag räknat med! Dock kunde man inte spara det man hade gjort och logga in senare och redigera, vilket gjorde att jag in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Superbra hjälp att skriva personliga brev av hög klass! Blev tipsad om denna tjänst av en kompis som är rekryterare. En tjänst jag helst skulle hålla hemlig, med tycker att Cowrite förtjänar kred. J... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Tyckte att Cowrite fungerade över förväntan, det som var lite störande var att det kunde ploppa upp en del underliga meningar. Ingenting som inte går att åtgärda om en för över texten till Word, eller... Leggi di più

1. Servizio di redazione CV
  2. Consulente di carriera
  3. Servizio di orientamento professionale

Scritti dall'azienda

Cowrite has created an application that takes templates to a whole new level. By answering simple questions about yourself, the service helps you create your CV and cover letter that are perfectly tailored to suit any job and employer. From various text options suggested, you choose the alternative that best describes your experience and personality. To increase your chances of landing the interview, it is absolutely crucial that your cover letter is well-written and tailored for the job. This is precisely what Cowrite will help you achieve.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt enkelt med personliga brev

Väldigt enkelt med personliga brev. Men när det gäller cv så är det att önska att man kan lägga in mer än sista jobbet man haft.

12 maggio 2025

Risposta di Cowrite

Det kan man göra, hör av dig till support@cowrite.com så kan vi hjälpa dig vidare.

Lättjobbat

Lättjobbat. bra hjälp, mitt CV/persoliga brev vart tydligt och strukturerat. Om någon mening vart fel, gick det bra att gå in i texten och redigera

2 maggio 2025

Risposta di Cowrite

Kul att du fick bra hjälp, Cecilia.

Valutata 5 stelle su 5

Granskning av CV och personligt brev

Jag hade redan skrivit ett personligt brev och ett CV men ville ha en second opinion, vilket jag fick av Cowrite som bedömde och gav feedback på vad som var bra och vad som kunde förbättras. Rekommenderar andra att använda Cowrite för att få hjälp att skapa och granska sina CV och personliga brev.

7 aprile 2025

Risposta di Cowrite

Roligt att du gillar funktionen, hälsar Magnus på Cowrite.

Valutata 4 stelle su 5

Bäst sätt att börja skriva CV

Co write hjälper mig att hitta orden som saknas för att kunna ligga på "papper" vad finns i mitt huvud. Jag alltid redigerar och samarbetar med Cowrite när jag skriver CV eller PB. Det är egentligen namnet som beskriver bäst hur man borde använda AI programmet, dvs "CO" 😊

1 aprile 2025

Enkelt att använda

Enkelt att använda
Ser både snyggt och proffsigt ut. Kommer absolut använda igen och rekommendera till vänner

26 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Lätt och enkelt att anpassa till varje jobbansökan

Samma med CV, anger bara tidigare jobb och utbildning, å vips så är det klart.
Numera är det roligt att göra nytt PB specialanpassat till varje jobb som söks.

25 novembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più