Ja emigreren naar Spanje 🇪🇸 ja en dan spullen uit Nederland naar onze bestemming brengen. Veel bedrijven op Facebook gezien maar deze is top Costasprinter.nl. Op afgesproken dag netjes opgehaald ma... Leggi di più
Alles netjes geregeld heb de dozen en een kastje laten ophalen, bij familie!tijden worden doorgegeven en de chauffeur is er dan ook daadwerkelijk ! Alles daarna netjes afgeleverd bij ons hier in Spanj... Leggi di più
Bij Costa Sprinter krijgt u gewoon duidelijk contact, vaste afspraken en transport dat écht geregeld wordt. Geen onduidelijkheid en geen weken wachten op antwoord..... hiermee adverteren ze zelf... Leggi di più
Ook het afleveren van het verhuisgoed ging van een leien dakje. Netjes volgens afspraak geleverd. Transport nodig van of naar Spanje? Costa Sprinter bellen!!!
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Le persone hanno visualizzato anche
Prima communicatie
Prima communicatie. Tevens via mail en whatsapp. Via WhatsApp werd er goed gecommuniceerd, vooral tijdens het ophalen toen ik niet zelf op lokatie was. Geduld en vriendelijkheid werden getoond. Ook in de dagen va de aankomst in Spanje werd er geduldig omgegaan met mijn ongeduld. Artikel onbeschadigd geleverd.
Voor herhaling vatbaar !
Zeer tevreden over service communicatie en levering 👍🏻
Alles is netjes op de plaats van bestemming afgeleverd
Volgende ritje schakel ik ze zeker weer in
Alleen maar goede ervaringen
Alleen maar goede ervaringen, altijd spannend als je je spullen op transport en dan is het er ineens, zoals afgesproken.
Service
Wij zijn zeer tevreden over Costasprinter meubels rechtstreeks bij hun laten aankomen zonder problemen en een duidelijke communicatie over de leverdatum twee uur voor de levering nog een belletje en alles geleverd tot op het terras top 👍 bedankt
Super goede service
Super goede service, snelle levering & hele aardige mensen!
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van…
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Costa sprinter en wederom een zeer positieve ervaring.
Spullen op tijd opgehaald en paar dagen later netjes en correct afgeleverd in Marbella.
Zeker een aanrader
Perfecte service & vriendelijke medewerkers
Er moest een passagiersstoel voor mijn camper van NL naar Spanje worden vervoerd. Super snel geregeld, binnen 1 week was de stoel in Spanje. Perfecte service en ontzettend vriendelijk. Zeker aan te bevelen!
Spullen laten vervoeren naar Spanje en…
Spullen laten vervoeren naar Spanje en van begin tot eind goede communicatie en vriendelijke mensen.Chauffeur belde netjes hoe laat hij aan zou komen en na lossing weer even contact gehad.Op naar de volgende rit!👍
Inmiddels drie keer een transport laten…
Inmiddels drie keer een transport laten doen. Elke keer keurig bezorgd.
Aandachtspuntje is wel de communicatie, dat gaat soms wat moeizaam, waardoor het voor ons spannend werd of de levering wel binnen gevraagde termijn uitgevoerd werd. Uiteindelijk alle drie de keren op tijd!
Baas is een mafkees
Personeel top behulpzaam en vriendelijk. Eigenaar waardeloos deze kale mafkees durft zelfs mensen te dreigen
Met dit bedrijf wil je niks te doen hebben

Prima geregeld.
Mijn Suzuki Jeepje is perfect en ruim…
Mijn Suzuki Jeepje is perfect en ruim binnen de tijd in Jávea afgeleverd. Communiceert snel en adequaat.
Zeer slechte ervaring – absoluut afrader
Let op , de meeste 5* revieuws zijn geschreven door mensen van de costasprinter zelf !dit bedrijf komt afspraken niet na, communiceert nauwelijks en werkt totaal niet mee bij problemen. Onze spullen zijn opgehaald maar nooit geleverd binnen de afgesproken termijn. E-mails bleven onbeantwoord, telefonisch werden we onvriendelijk en zelfs respectloos te woord gestaan.
Toen wij onze eigen spullen wilden terug halen op het depot van costa werd geweigerd om het adres van de opslag te geven, waardoor wij vastzaten en uiteindelijk schade hebben geleden.
Het vooruitbetaalde bedrag weigerde ze terug te betalen en hebben we juridische na een moeizame 8 maanden (waarin ze geen gehoor gaven aan de advocaat , totdat het voor de rechter zou komen ) het geld terug ontvangen .
Onprofessioneel, onbetrouwbaar en geen enkele verantwoordelijkheid . Zeker Niet aan te raden.
Costa is een vreselijk slecht…
Costa is een vreselijk slecht transportbedrijf. Ga ergens anders heen. Onze mooie huisraad en spullen bleken bij aankomst zwaar beschadigd, dozen kapot, onze antieke buffetkast volledig kapot, schilderijlijsten beschadigd etc etc.en niet eens het fatsoen om terug te bellen want nadat ik de schade had gemeld zijn ze ineens volledig onbereikbaar. Ga ergens anders heen, ze weten echt niets van transport en verhuizingen

Top koeriersdienst
Voor ons de 2e keer dat we gebruik maakten van de diensten van Costa sprinter. Beide keren perfect geregeld. Zowel het brengen van de spullen in Nederland als het leveren in Spanje. Gewoon goed en netjes volgens afspraak en dat voor een heel redelijke prijs. Heb je wat te vervoeren, dan is Costa sprinter echt een aanrader👍👍
Keuken 10 november oo laten halen bij…
Keuken 10 november oo laten halen bij de keukenboer en we gingen er vanuit dat deze gelijk door zou komen naar spanje maar dat was dus niet het geval keuken staat in opslag na meerdere keren vragen wanneer de keuken gebracht werd kregen we een app dat de chauffeur savonds zou vertrekken en we de volgende dag een update van de levertijd zouden krijgen wederom geen update dus zelf maar weer gevragen wanneer de keuken kwam rr werd ons verteld dat de keuken er niet in paste en met de volgende rit zou komen gebeld wanneer de volgende rit is en dat was mischien eind volgende week want het volgende smoesje was dat de bus kapot was dit is echt een heel slecht bedrijf en raad dit ook niemand aan want ze nemen het niet zo nauw de keuken is als hij gebracht word meerdere malen in en uitgeladen dus zal ook niet onbeschadigd arriveren zijn we bang
Uiteraard gaan we dit dan wel oo de costa sprinter verhalen want tenslotte zijn ze ook een van de duurdere transportbedrijven !!!

Super ervaring
Via fb kwam ik bij Costa Transport. Keurige communicatie , duidelijk zonder " addertje onder het gras".Hele mooie prijs en geweldig en correct transport , alles volgens afspraak verlopen en netjes afgeleverd !! Zeker een aanrader . COSTA SPRINTER bedankt!
Perfecte communicatie en service
Perfecte communicatie en service. Top chauffeurs zowel bij het ophalen en afleveren. Hele nette prijs en vertrouwde afspraken.
Kan CostaSprinter zeker aanraden!
Top service
Top service! Mijn meubels werden in Amsterdam opgehaald en alles is binnen een week in perfecte staat in Spanje geleverd, Alle verliep zoals afgesproken. Kan Costa Sprinter van harte aanbevelen!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.