Købte en elkedel hos Cosori Nordic for en måned siden via deres hjemmeside. De trak pengene , men jeg har stadig ikke modtaget varen eller fået en tilbagemelding. Jeg har prøvet at kontakte dem to... Leggi di più
Det var en lek å bestille min nye Cosori Dual-Blaze! Fikk en veldig god pris, og det var en veldig anerkjent airfryer. Så langt lever den opp til hypen og forventningene mine. Fikk den bare 3 virkedag... Leggi di più
Jeg har brukt Cosori i mange år uten problemer og nå har jeg kjøp en til men der er jo et vindu så en kan se hvordan stekingen utvikler seg men det var ikke til noen nytte da lyset slo seg av og skal... Leggi di più
Det dröjde lite att få min produkt och nöjd med det!! En vackert grå färg som smälter totalt i mitt kök. Den ända jag saknar är nån liten simbol dom indikerar vilken vörme källa är på i varje program... Leggi di più
Cosori is known for its award-winning kitchen appliances such as air fryers, multi-cookers, and kettles. With a focus on high quality and innovative design, Cosori offers products that make healthy cooking simple and efficient. Cosori is dedicated to delivering exceptional customer service and practical solutions for modern kitchens.
Trondheimsveien 183, 2020, Skedsmokorset, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
I utgangspunktet veldig fornøyd med maskinen, men forventer i det minste at skruene til korg henger fast og ikke skrur seg ut etter bruk, tilfeldigheter gjorde at den ikke ble spist. Når den nå desverre forsvant mista maskinen nytten og jeg sendte mail til kundeservice i romjula og ville kjøpt nye skruer, først nå i februar fikk jeg beskjed om at de ikke hadde reservedeler til min Cosori Premium, noe jeg stiller mæ undrende til. Maskinen må desverre kasseres og aldri et nytt produkt fra Cosori vill bli kjøpt eller anbefalt, tidenes dårligste kundeservice og service nivå til stryk! Takk for vennskapet Cosori!

Risposta di Cosori Nordic
Before I start I want to day I am a big fan of Cosori, I have the dual blaze air fryer and love it. However, I bought the Cosori Pressure a few weeks ago, fitrst use, great. Now, I can't use it because the time doesn't register in the window and I have no idea when food is cooked. I did send message to Cosori but disappointingly, have not received a reply. I've heard such good things about the pressure cooker, I watch Butler's Empire and they use theirs all the time but mine is not useable. I'm gutted and it has put me off buying any more Cosori products.

Risposta di Cosori Nordic
har bestillt å betalt. ikke fått varen ennå
kan ikke si mer om når jeg ser hvor lang tid det tar før varen er ankommet

Risposta di Cosori Nordic
Fikk varen fort,men formene var runde og passet ikke til cosori airfryer som jeg forventet.

Risposta di Cosori Nordic
Gratis frakt da jeg handlet. Da ble det billigere enn å kjøpe i butikk. Rask levering

Risposta di Cosori Nordic
Cosori har returneret pengene nu. Ændrer bedømmelse fra en til to stjerner. De har også svaret vores mails. Vi har dog ikke fået en forklaring på, at der trækkes penge, før varer er pakket og sendt.
Historik: Bestiller oliespray. Betalingen slår fejl. Det sker flere gange. Så går betalingen til sidst igennem. Så viser det sig, at vi på mystisk vis har bestilt FLERE oliesprays... Og der er trukket betaling for dem alle. Og vi har INTET trackingnr. modtaget. Dvs. det ikke er sendt. De har simpelthen indkasseret. Og de er umuligt at kontakte hverken pr. hjemmeside, facebook, telefonnr. eller mail.
Ordre# DK12370
Jeg har en gang skrevet til jer via kundeformular, og som i ikke har besvaret.
Denne ordre skal slettes og pengene retur til mig.
Der må jo være en fejl på jeres hjemmeside, når jeg trykker “køb”, og der kommer en fejlmeddelse op, “fejl prøv venligst igen” Det var det jeg gjorde - med samme meddelse igen. Købet var dog gået igennem begge gange og beløbet trukket!
Besvar venligst denne meddelse eller besvar telefonen, når den ringer.
Virker også som om den ikke virker. Velkomsthilsen og derefter dutter den optaget!
Jeg er glad for at, den Air Fryer jeg ville bestille var udsolgt, med den manglende kundeservice I udviser.
Jeg ville bestille en oliespray men betaling fejler på 4 forsøg. Men går igennem på 5. Forsøg. Desværre er der så overraskende nok 5 ordrebekræftelser og penge er trukket 5 gange. Jeg har nu hørt fra cosori og pengene er tilbage på min konto. Og har fået god kommunikation med dem i denne uge.
We bought a cosori kettle in August 2022 it developed a fault in November 2023 we contacted cosori and they couldn't have been more helpful thry replaced the faulty kettle and delivered it straight to our address it's refreshing to see such service thank you cosori.

Risposta di Cosori Nordic
Don't buy anything made by this company. Their products work ok but if you need spares you'll be out of luck. Cosori dont sell spares nor do they answer requests for support so if something breaks you'll be at the mercy of price gouging third parties on Ebay. For example the rubber bumpers on the crisper plate of our Dual Blaze air fryer are snapping off and the price for new ones off ebay is £28! Very expensive for what is effectively a consumable item.
Kjøpte airfryer der for et år siden og er veldig fornøyd med den! De har også den beste kundeservicen jeg har opplevd, svarer raskt og var veldig villige til å hjelpe! Vil absolutt anbefale dem🥰

Risposta di Cosori Nordic
Hej. Jeg købte en Cosori Dual Blaze for et år siden og det er en god maskine jeg er meget glad for den jeg har lige fået en ny skuffe til den da gummidutterne ikke havde det så godt skuffen så også meget brugt ud så de har givet mig en hel ny skuffe se det er god stil.😉
Den 20. marts 2023 købte jeg en Cosori Dual Blaze Airfryer. Jeg købte den på siden cosori.dk
Jeg er urolig glad for den. Bruger den hver dag. Ved et uheld, da skuffen var lidt åben, gled den ud og havnede på gulvet. Håndtaget gik af skuffen. Jeg skrev til kundeservice, som var meget venlige og skrev, at jeg fik en ny skuffe uden beregning. Rigtig fin service. Derfor 5 fine stjerner.
Helt i top elsker min airfreyer så nemt at tilberede mad på 🙏🏼
Modtog en ødelagt oliespray, intet tlf at ringe til og de svare selvfølgelig ikke på mail..
After owning a Cosori toaster over/air fryer for less than a year, the temperature control dial stopped working. I contacted customer support and they opened a ticket, promising to resolve the problem. I have been waiting months and nothing has happened. There is, as of October 2023, no telephone support. The web site chat function says "no agents available".