Købte en elkedel hos Cosori Nordic for en måned siden via deres hjemmeside. De trak pengene , men jeg har stadig ikke modtaget varen eller fået en tilbagemelding. Jeg har prøvet at kontakte dem to... Leggi di più

Det var en lek å bestille min nye Cosori Dual-Blaze! Fikk en veldig god pris, og det var en veldig anerkjent airfryer. Så langt lever den opp til hypen og forventningene mine. Fikk den bare 3 virkedag... Leggi di più

Jeg har brukt Cosori i mange år uten problemer og nå har jeg kjøp en til men der er jo et vindu så en kan se hvordan stekingen utvikler seg men det var ikke til noen nytte da lyset slo seg av og skal... Leggi di più

Det dröjde lite att få min produkt och nöjd med det!! En vackert grå färg som smälter totalt i mitt kök. Den ända jag saknar är nån liten simbol dom indikerar vilken vörme källa är på i varje program... Leggi di più

1. Negozio di articoli da cucina

Cosori is known for its award-winning kitchen appliances such as air fryers, multi-cookers, and kettles. With a focus on high quality and innovative design, Cosori offers products that make healthy cooking simple and efficient. Cosori is dedicated to delivering exceptional customer service and practical solutions for modern kitchens.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Kjempefornøyd

Rask levering, og flott airfryer, som brukes flere ganger daglig!

2 ottobre 2023

Risposta di Cosori Nordic

Så hyggelig å høre at du er fornøyd - vi setter stor pris på tilbakemeldingen din❤️

Rask levering

Rask levering, og produktene ser bra ut.

28 settembre 2023

Risposta di Cosori Nordic

Rask og enkel bestilling og alltid…

Rask og enkel bestilling og alltid hyggelige Mail fra leverandøren. I tillegg har Cosori kvalitetsvarer!

30 agosto 2023

Rask levering

Problemfri og rask handel!

29 agosto 2023

Kjempegod service

Kjempegod service. Ble feil på min cosori og fikk ny uten noe «krangling» eller venting😊

24 agosto 2023

Veldig bra

Supert produkt og lett å holde rent.

27 agosto 2023

Risposta di Cosori Nordic

Bestilte air fryer og den kom superfort…

Bestilte air fryer og den kom superfort hjem til meg, tror ikke det fikk mer enn 3-4 dager. Bestillingen gikk raskt og smertefritt for å si det sånn!

29 agosto 2023

Har haft den i 1år nu

Har haft den i 1år nu, købt på amazon til det halve af hvad du skal betale for den ved Cosori DK, skuffen og ristens slip let belægning er ikke så god længere, så jeg ville gerne købe en ny skuffe og rist, men det kan ikke købes nogen steder og cosori DK sælger ikke reservedele.... Say What... Ingen reservedele !!!
så hvis du planlægger at have din airfryer i længere tid.. er det .. IKKE .. en Cosori du skal købe..
SVAR TIL COSORI
Jeg henvendte mig for at KØBE reservedele, men fik at vide at i ikke solgte reservedele, det kunne i jo have tjent lidt penge på.. i stedet "tvang" i mig til at skrive til Amazon og de var behjælpelige og vil sende en ny skuffe og rist.., så til alle jer derude, køb på Amazon til under det halve af dk pris, og få en fin service med i købet.

30 agosto 2023

Kære Bo,

Vi ønsker at takke dig for din feedback. Det beklager os at høre om din mindre positive oplevelse med dit Cosori produkt, som du har købt på Amazon. Vores mål er altid at levere den bedst mulige service.

Vi er stolte af at tilbyde en brancheledende reklamationsgaranti på 5 år, hvis produktet er købt hos os eller en af vores autoriserede forhandlere i Danmark (Imerco, Elgiganten og Power). Derfor mener vi, at du skal investere i et Cosori produkt, købt igennem førnævnte, hvis du ønsker en airfryer, der holder længe og med langvarende service. Desværre, da dit produkt er købt hos Amazon, måtte vi bede dig om at kontakte deres kundeservice for at håndtere eventuelle spørgsmål om reklamationer og køb af reservedele. Vi sælger desværre ikke reservedele på nuværende tidspunkt, men jeg vil gerne tage din efterspørgsel med videre.

Vi sætter stor pris på din forståelse og ser frem til at hjælpe dig med eventuelle fremtidige henvendelser.

Mvh
Team Cosori

Elendig service

Elendig service, køb ikke via Cosori.dk Har en Dual Blaze som er under 1 år gammel. Kontakter dem for at købe en reservedel, en silikone hjørnebeskyttelse (den har fire). Svaret var at de ikke sælger reservedele. Kort og kontant svar uden nogen form for hjælp. Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg valgt dette.

21 agosto 2023

Fornøyd

Fornøyd med af

31 luglio 2023

24 luglio 2023

Rask levering !

24 luglio 2023

FANTASTISK!!! Intet mindre…..

Jeg har en Dual blaze. Det bedste jeg nogensinde har investeret i til mit køkken. Bruger den hver eneste dag og har fået sublim support da der pludselig opstod problemer med den. Jeg giver Cosori MAX antal stjerner plus lidt mere.
Fantastisk airfryer og fantastisk firma!
Bare TAK

23 luglio 2023