Købte en elkedel hos Cosori Nordic for en måned siden via deres hjemmeside. De trak pengene , men jeg har stadig ikke modtaget varen eller fået en tilbagemelding. Jeg har prøvet at kontakte dem to... Leggi di più

Det var en lek å bestille min nye Cosori Dual-Blaze! Fikk en veldig god pris, og det var en veldig anerkjent airfryer. Så langt lever den opp til hypen og forventningene mine. Fikk den bare 3 virkedag... Leggi di più

Jeg har brukt Cosori i mange år uten problemer og nå har jeg kjøp en til men der er jo et vindu så en kan se hvordan stekingen utvikler seg men det var ikke til noen nytte da lyset slo seg av og skal... Leggi di più

Det dröjde lite att få min produkt och nöjd med det!! En vackert grå färg som smälter totalt i mitt kök. Den ända jag saknar är nån liten simbol dom indikerar vilken vörme källa är på i varje program... Leggi di più

1. Negozio di articoli da cucina

Cosori is known for its award-winning kitchen appliances such as air fryers, multi-cookers, and kettles. With a focus on high quality and innovative design, Cosori offers products that make healthy cooking simple and efficient. Cosori is dedicated to delivering exceptional customer service and practical solutions for modern kitchens.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Eneste plassen jeg fant det jeg trengte…

Eneste plassen jeg fant det jeg trengte til dual blazen min. Enkelt å greit å bestille. Varen kom i løpet av noen dager.

28 ottobre 2025

Hei Cammi! 😊

Godt å høre at du fant det du trengte til din Dual Blaze, at det var enkelt å bestille og at ordren ble levert i løpet av noen dager 🤩

Malin/Cosori

Cosori state that if you wish to return…

Cosori state that if you wish to return an item within 30 days they will provide an RMA number and return postage label by email
This is NOT true they will REFUSE to pay return shipping and you have to pay for return
You then have to jump through hoops to send it back
NOT A GOOD CUSTOMER EXPERIENCEIN ANY WAY

7 novembre 2025

Hi Gary! 😊

Leit å høre at du ikke er fornøyd med din AirFryer. Jeg kan ikke finne noen ordre på navnet ditt hos oss. For at vi skal kunne hjelpe deg videre her, vennligst svar på e-posten du skal ha mottatt fra Trustpilot der vi etterspør mer informasjon.

Helt OK

Helt OK, men den lille risten i bunnen kunne godt vært med kurven. Den slites like mye som innsiden av kurven...

28 ottobre 2025

Hei Morten! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med din Cosori Airfryer. Jeg tar dette videre til de som har ansvaret for varene.

Malin/Cosori Nordic

Kvaliteten først!

Hadde lest mye om Cosori, og valgte en av modellene (airfrier), som jeg er veldig fornøyd med. Servicen fra Cosori Nordic var som forventet.

10 ottobre 2025

Hei Dimitar! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med din Cosori AirFryer, og at du er fornøyd med servicen hos oss 🤩

Malin/Cosori Nordic

Bra produkt.

Har en fra før.Er så fornøyd at jeg kjøpte en til.

15 ottobre 2025

Hei Kjell! 😊

Godt å høre at du er så fornøyd med din AirFryer at du måtte ha en til 🤩

Malin/Cosori

Rask levering av ny airfryer og…

Rask levering av ny airfryer og kjempegornøyd med den nye type. Hadde en enkle Cosori gra før, men den mye er både bedre og penere!

8 ottobre 2025

Hei Ninian! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert og at du er kjempefornøyd med din nye AirFryer 🤩

Malin/Cosori

Frakten tok lengre tid enn jeg trodde.

Nettsiden sier det skal ta 3-4 dager å få produktet. Hvis det er virkedager det menes med dette utsagnet må teksten oppdateres. Det tok 6 dager fra pakken ble sendt til jeg kunne hente den på posten. Derfor blir det ikke full pott denne gangen.

7 ottobre 2025

Hei Lillian! 😊

Leit å høre at det tok lengre tid å få pakken enn du ble forespeilet. Jeg er enig i at det burde spesifiseres at det er snakk om arbeidsdager, jeg har derfor gitt ansvarlig for nettsiden beskjed om å oppdatere.

Malin/Cosori

Meget bra handleopplevelse og service

Meget bra handleopplevelse og service. Rask levering og gode produkter.

10 ottobre 2025

Hei Trond! 😊

Godt å høre at du opplevde handleopplevelsen og servicen hos oss som meget bra, at ordren din ble raskt levert og at du er fornøyd med produktene du har kjøpt 🤩

Leveranse

Rask leveranse og bra airfryer

2 ottobre 2025

Hei Emil! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert og at du er fornøyd med din nye AirFryer 🤩

rask

raskt levert

21 settembre 2025

Hei Johnny! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert 🤩

Malin/Teleoutlet

Dette er min første airfryer

Dette er min første airfryer, og den er helt perfekt til mitt bruk. Det første jeg laget, var båtpoteter, og de ble veldig bra!

17 settembre 2025

Hei Wenche! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med airfryeren du har kjøpt hos oss 🤩

Rask levering

14 settembre 2025

Hei Claudia! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt 🤩

Malin/Cosori

Den passer men ikke med håndtak oppe

Den passer men ikke med håndtak oppe. Det vil fungere

15 settembre 2025

Hei Eilef! 😊

Så fremt du har kjøpt stekerist til riktig AirFryer skal det passe med håndtakene oppe, merk at du må ta ut grillplaten som er i airfryerkurven fra før 😊

Cosori airfryer

Bestilte ønsket type airfryer på nett til rimeligste pris jeg fant, ble raskt levert.

5 settembre 2025

Hei Anne-Lise! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt 🤩

Kjapp levering

Kjapp levering og enkel og grei handleerfaring.

11 settembre 2025

Hei Bjørnar! 😊

Godt å høre at ordren din ble kjapt levert og at du hadde en enkel og grei handel hos oss 🤩

God airfryer

Godt produkt, rask levering.

4 settembre 2025

Hei Joakim! 😊

Godt å høre at du mottok et godt produkt og at ordren din ble raskt levert 🤩

Håper du får en strålende dag

Smertefri kjøpsopplevelse

Gammel airfryer røk søndag ettermiddag. Bestilte ny hos COSORI søndag kveld, fikk hentemelding hos posten tirsdag morgen. Lynrask levering, enkelt å navigere seg på hjemmesiden og utfyllende informasjon om produkt.

8 settembre 2025

Hei Martin! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert, at du synes det er enkelt å navigere på hjemmesiden og at du fikk utfyllende informasjon! 🤩