Købte en elkedel hos Cosori Nordic for en måned siden via deres hjemmeside. De trak pengene , men jeg har stadig ikke modtaget varen eller fået en tilbagemelding. Jeg har prøvet at kontakte dem to... Leggi di più

Det var en lek å bestille min nye Cosori Dual-Blaze! Fikk en veldig god pris, og det var en veldig anerkjent airfryer. Så langt lever den opp til hypen og forventningene mine. Fikk den bare 3 virkedag... Leggi di più

Jeg har brukt Cosori i mange år uten problemer og nå har jeg kjøp en til men der er jo et vindu så en kan se hvordan stekingen utvikler seg men det var ikke til noen nytte da lyset slo seg av og skal... Leggi di più

Det dröjde lite att få min produkt och nöjd med det!! En vackert grå färg som smälter totalt i mitt kök. Den ända jag saknar är nån liten simbol dom indikerar vilken vörme källa är på i varje program... Leggi di più

1. Negozio di articoli da cucina

Cosori is known for its award-winning kitchen appliances such as air fryers, multi-cookers, and kettles. With a focus on high quality and innovative design, Cosori offers products that make healthy cooking simple and efficient. Cosori is dedicated to delivering exceptional customer service and practical solutions for modern kitchens.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Et godt tilbud

Et godt tilbud, kjapp og grei levering.

24 novembre 2025

Hei Frode! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt 🤩

Быстрая доставка

Быстрая доставка. Товар соответствует предоставленной информации.

30 novembre 2025

Hei Svitlana! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert og at varen du mottok samsvarer med oppgitt informasjon 🤩

Håpløs levering med NordPost

Håpløs levering med NordPost. Bor innenfor gangavstand fra Cosori-lageret, men fikk ikke hente der :-(. Pakken ble sendt med NordPost, som leverte pakken 5 km borte, måtte selv skaffe frakt hjem for å få pakken tilbake til Skedsmokorset! NordPost er håpløs!

29 novembre 2025

Hei 😊

Vi har dessverre ikke kundemottak, og det er derfor ikke mulig å hente pakker direkte hos oss. PostNord tildeler hentested automatisk basert på postnummer, og vi har ingen mulighet til å påvirke hvor pakkene leveres.

Malin/Cosori

Veldig fin og enkel i bruk.

Veldig fin og enkel i bruk.

22 novembre 2025

Hei Marwa! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med produktet ditt 🤩

Malin/Cosori

Rask og ukomplisert bestilling og…

Rask og ukomplisert bestilling og levering

28 novembre 2025

Hei Bodil! 😊

Godt å høre at både bestilling og levering var raskt og ukomplisert 🤩

Hei Jenny! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med både prisene og leveringen hos oss 🤩

Malin/Cosori

Bestilte som julegave til sønnen min

Bestilte som julegave til sønnen min, så den er ikke pakket opp enda. Så vet ikke helt, men dere sendte den ti lriktig adresse som jeg ba om

22 novembre 2025

Hei Anne.

Takk for en positiv tilbakemelding!
Dette blir nok en fin julegave 😊

Daniel/Cosori Norge

God pris

God pris, raskt levert og bra produkt.

26 novembre 2025

Hei Erik! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med prisen, leveringen og produktet du har mottatt 🤩

Malin/Cosori

Imponerende god til matlaging.

Imponerende god til matlaging.
Over all forventning 👍

Hei Nina-Elizabeth! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med produktet du har kjøpt hos oss 🤩

Malin/Cosori

Vet akkurat hva cosori leverer,og det…

Vet akkurat hva cosori leverer,og det er kvalitet og ikke kvantitet🙂

Hei Hansi! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med kvaliteten på produktene våre 🤩

God pris

God pris, raskt levert

25 novembre 2025

Hei Frode! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med prisen og at ordren din ble raskt levert 🤩

Service er bra

17 novembre 2025

Hei Inna! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med servicen hos oss 🤩

Fornøyd

Varen kom raskt og den står til forventningene, solid bygget og lettfattelig meny.

23 novembre 2025

Hei Frank! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert, at varen står til forventningene og at du er fornøyd med varen du har kjøpt 🤩

Rask levering.

Rask levering. Er en gave, så derfor ikke åpnet og testet enda, men regner med at alt er ok, kom godt pakket.

20 novembre 2025

Hei Arild! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert 🤩

Malin/Cosori

Jeg er godt fornøyd med cosori og har…

Jeg er godt fornøyd med cosori og har kjøpt flere Cosoriprodukter . Det var rask levering på produktet jeg kjøpte sist .

21 novembre 2025

Hei Catrine! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med Cosori, at du har kjøpt flere produkter av oss og at leveringen gikk raskt 🤩

Lett å bestille

Lett å bestille, kort leveringstid og lett å hente pakken !

Hei Arne! 😊

Godt å høre at du synes det var lett å bestille, kort leveringstid og lett å hente pakken 🤩

Malin/Teleoutlet

Rask levering og god pris på kvalitets…

Rask levering og god pris på kvalitets produkt

18 novembre 2025

Hei Steve! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert og at du er fornøyd med prisen og kvaliteten på produktet du har kjøpt 🤩