Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har fra andre udbydere afprøvet adskillige lign. vippeløsninger (Helt nøjagtigt 6) Utvivlsomt har Cosnetic førertrøjen! Hvorfor ? 1.Smukkeste,blødeste mest naturtro clusters. 2.Flest clusters p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Disse vipper har givet mig ros selvtillid, ikke nok med at de bliver siddende-produktet er helt fantastisk, og professionelt. Mange har spurgt til mine vipper, der var stolt af at fortælle hvor de kom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af disse vipper. Jeg har tidligere brugt vipper fra Duff, som ligger i en dyrere prisklasse, men de kunne slet ikke holde til at blive genbrugt på samme... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte 3 pakker vipper den 5/3, til 500,- + porto. Jeg åbner den ene pakke og finder ud af at de ikke lige er mig. Herefter skriver jeg så til kunde”service” for at få hjælp til at returnere de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di prodotti di bellezza
  2. Negozio di prodotti di bellezza
  3. Negozio di cosmetici

Scritti dall'azienda

Cosmetics. Redefined. Innovating cosmetics since 2019.

Informazioni di contatto

Så glad for dem

Så glad for dem

22 gennaio 2025

Risposta di Cosnetic

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er så glad for vores produkter! 💖 Det betyder alverden for os at vide, at vi bringer lidt ekstra glæde til din hverdag.

Hidtil bedste clusters ✨

Utvivlsomt har Cosnetic førertrøjen! Hvorfor ?
1.Smukkeste,blødeste mest naturtro clusters.
2.Flest clusters pr pakke, samt muligheden for at vælge ens fortrukne længder.
3.Super Bond der ikke klumper.
ENESTE minus er deres vippetang den er virkelig elendig/billigt skrammel..
Jeg ER ny fast kunde for sure ✨

19 gennaio 2025

Risposta di Cosnetic

Wow, tusind tak for din detaljerede anmeldelse – vi er helt oppe at køre over dine ord! 😍 Det gør os så stolte at høre, at vores clusters og Advanced Bond skiller sig ud som dine favoritter efter så mange tests! Og vi ELSKER, at du værdsætter både kvaliteten og fleksibiliteten i vores vippeløsninger. ✨

Din feedback omkring vores Lash Grab er guld værd for os – det tager vi absolut til os og arbejder på at forbedre! Vi vil jo kun levere det bedste til vores skønne kunder.

Velkommen som ny fast kunde – vi er så glade for at have dig med! Glæd dig til endnu flere fantastiske produkter og spændende nyheder fra os fremover. 💖

FANTASTISK

Hvis man er træt af at bruge tid på at lægge mascara, få farvet vipper eller bruge mange penge på at få en vippeteknikker til at ordne det, skal man gøre sig selv den tjeneste at prøve lash clusters.

De holder minimum 1 uge, er super flotte, nemme at påføre og så nyder man bare at stå op om morgenen og vipperne bare sidder lige i skabet.

Tusind tak for et fantastisk produkt!

Hilsen evighedskunde

17 gennaio 2025

Risposta di Cosnetic

Sikke en vidunderlig anmeldelse – tusind tak! 💖 Vi er helt enige: der er intet bedre end at vågne op med perfekte vipper uden besværet. Vi er så glade for, at vores lash clusters gør en forskel i din hverdag!

At høre, at du har fundet en løsning, der både sparer tid og penge og fremhæver din skønhed, gør os virkelig stolte. Og "evighedskunde"? Det betyder alverden for os – tak for din tillid! ✨

Vi glæder os til at fortsætte med at levere produkter, der gør dig glad. 💕

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig som i VIRKELIG nemme vipper at…

Virkelig som i VIRKELIG nemme vipper at påføre. Ser mega godt ud🤩

Et rigtig godt produkt til prisen og rigtig gode videoer som viser hvordan man påføre og fjerner vipperne. 😍

3 gennaio 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du synes, vipperne er utroligt nemme at påføre, og at de giver et super flot look 🤩.

Vi er også rigtig glade for, at du finder vores videoguider nyttige – vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse. Hvis du har spørgsmål eller brug for mere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valutata 5 stelle su 5

Can’t wait to try the eyelash serum 🥳🙏🏼…

Can’t wait to try the eyelash serum 🥳🙏🏼 and love the way you can earn points on the website and use it as discount on the items. So lovely! More of you. 👏🏼🌟

6 gennaio 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din søde feedback! Vi kan næsten ikke vente med at høre, hvad du synes om vores øjenvippeserum – vi håber, du vil elske den lige så meget, som vi gør 🥰. Det er også skønt at høre, at du nyder at optjene point på hjemmesiden og bruge dem som rabat.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre om din oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Et virkelig fint og dejligt produkt

Et virkelig fint og dejligt produkt - nem at påføre og hurtig levering 😍

3 gennaio 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det gør os rigtig glade at høre, at du er vild med produktet, og at det var nemt at påføre – og selvfølgelig, at leveringen var lynhurtig 😍.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig gode kvalitetsvipper til en…

Virkelig gode kvalitetsvipper til en fornuftig pris!
Har prøvet mange af deres konkurrenter der både er billigere og dyre men efter at de lancerede deres premium bundler så skifter jeg aldrig til andre. De kan genbruges gang på gang og holder for mig 5-7 dage hver gang.

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at vores vipper lever op til dine forventninger, og at du er vild med vores premium bundler. Det gør os virkelig glade, at du kan genbruge dem og få glæde af dem i op til en hel uge ad gangen 🤩.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og gode produkter

Jeg bestilte en pakke til Blackfriday, hvorefter PostNord mistede pakken. Jeg skrev til Cosnetic, hvorefter de ekstremt hurtigt, fik sendt mig en ny pakke igen. Mega god service, og jeg er meget tilfreds med produktet!

Risposta di Cosnetic

Tak for din fantastiske anmeldelse og dine 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er tilfreds med dit produkt. Det betyder meget for os, at vi kunne hjælpe hurtigt og effektivt, selvom PostNord desværre mistede din pakke.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og din forståelse. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os!

Gode lash extensions

Gode produkter. Jeg har længe brugt deres whispy lashes da de giver et meget naturligt look, hvilket jeg synes er svært at finde... Synes de fleste sæt man køber er ALT for voldsomme til min smag, men whispy er meget afdæmpet og minder mere om det perfekte mascara look. For nyligt er jeg begyndt også at bruge silky der mildest talt også er en drøm.

Silky er lidt mere dramatisk, men hvor af jeg ærligt talt var lidt talt var lidt træt af wispys holdbarhed (( for mig cirka 6 dage hvorefter de ALLE spontant falder af i badet ) holder silky bedre. 6 dage er helt fint, det er mere måden de falder af på hvor de bare slipper bundsamlingen, som jeg synes er lidt irriterende. Det gør de andre modeller ikke.

5/5 stjerner. Super godt og lynhurtig levering!

6 dicembre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds med vores produkter og det naturlige look, de giver dig. Det er fantastisk, at du har fundet noget, der passer til din smag 💖.

Vi sætter stor pris på din feedback vedrørende holdbarheden, og vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter. Dine kommentarer betyder meget for os, og vi tager dem til efterretning.

Tak fordi du deler dine oplevelser med os! Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 😊.

Valutata 5 stelle su 5

Min pakke kom ret hurtig

Min pakke kom ret hurtig, jeg synes det er god en kundeservice.
Vipperne er super nemme at påføre og de er meget naturlige

30 novembre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din pakke kom hurtigt, og at du er tilfreds med vores kundeservice. Det betyder meget for os 🌟.

Det er fantastisk at vide, at vipperne er nemme at påføre og giver et naturligt look. Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Valutata 5 stelle su 5

5-stjerner, ble kjempe fornøyd!

Ble kjempe fornøyd med produktene! Har bestilt to ganger fra Cosnetic til Norge, ingen ekstra kostnader, og kjapp levering! Vippene holder opptil en uke og er kjempe enkle å sette på. 5 stjerner fra meg!

2 settembre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er blevet så tilfreds med produkterne. Det er dejligt at vide, at du har haft gode oplevelser med dine bestillinger til Norge, uden ekstra omkostninger og med hurtig levering 🌍🚚.

Valutata 5 stelle su 5

Glad kunde, kan klart anbefales

Købt hos Cosnetic flere gange. Hurtig levering og varer levede op til mine forventninger

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft gode oplevelser med dine køb hos Cosnetic. Vi er glade for, at vores hurtige levering og produkter har levet op til dine forventninger 🌸.

Valutata 5 stelle su 5

God og hurtig betjening og fantastiske…

God og hurtig betjening og fantastiske produkter 🤩

28 novembre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige betjening og fantastiske produkter 🤩.

Din feedback betyder meget for os. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 😊.

Stor stor fan af Cosnetic

Stor stor fan af Cosnetic og alt hvad de laver! Fantastisk kvalitet til de bedste priser, og altid super hurtigt levering og god service!

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er stor fan af Cosnetic og alt, hvad vi laver. Det betyder meget for os at vide, at du sætter pris på vores kvalitet, priser, hurtige levering og gode service 🤩.

Elsker

Elsker, elsker, elsker!
Nemme at påfører, holder godt! Går aldrig med dem uden

24 novembre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du elsker vores produkter! Det betyder virkelig meget for os, at de er nemme at påføre og holder godt 💫.

Valutata 5 stelle su 5

Elsker 🩷 bedste lash cluster man kan…

Elsker 🩷 bedste lash cluster man kan få. Hurtig levering

10 novembre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du elsker vores lash clusters – det betyder meget for os! 🩷

Det er også dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os 😊.

Valutata 5 stelle su 5

Vipperne er af god kvalitet, og meget pæne

Vipperne er af god kvalitet, man skal lige fange hvordan man skal tage dem på. Men når man har forstået det er de virkelig gode og alle pengene værd! De holder for mig ca 7-8 dage, og er virkelig pæne og naturlige.

26 ottobre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores vipper, og at de lever op til dine forventninger efter lidt øvelse 😄. Det er dejligt, at de holder 7-8 dage og giver dig et pænt og naturligt look – lige som det skal være!

Vi sætter stor pris på din feedback!

Virkelig gode vipper

Virkelig gode vipper. Kom hurtigt. Kan klart anbefales

13 ottobre 2024

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores vipper, og at de kom hurtigt frem. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os! 😊

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più