Har fra andre udbydere afprøvet adskillige lign. vippeløsninger (Helt nøjagtigt 6) Utvivlsomt har Cosnetic førertrøjen! Hvorfor ? 1.Smukkeste,blødeste mest naturtro clusters. 2.Flest clusters p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Disse vipper har givet mig ros selvtillid, ikke nok med at de bliver siddende-produktet er helt fantastisk, og professionelt. Mange har spurgt til mine vipper, der var stolt af at fortælle hvor de kom... Leggi di più
Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af disse vipper. Jeg har tidligere brugt vipper fra Duff, som ligger i en dyrere prisklasse, men de kunne slet ikke holde til at blive genbrugt på samme... Leggi di più
Jeg bestilte 3 pakker vipper den 5/3, til 500,- + porto. Jeg åbner den ene pakke og finder ud af at de ikke lige er mig. Herefter skriver jeg så til kunde”service” for at få hjælp til at returnere de... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Cosmetics. Redefined. Innovating cosmetics since 2019.
Bremaarevej 13, 8520, Lystrup, Danimarca
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Super fine vipper, god kvalitet og nem at påføre 🤩🤩

Bedste vipper ever🥰.
De holder min. 10 dage og er så nemme at påføre.
Ville gerne give flere stjerner ⭐️ men der er jo et max 🤷♀️

Risposta di Cosnetic
Kan kun anbefale cosnetic vipperne. De er nemme at påsætte og holder super godt. Mine øjne er sarte normalt, men der er virkelig ingenting der generer mine øjne. Jeg er så glad for mit køb. Det eneste dårlige ved cosnetic vipperne er, at de er dybt vanedannede 🫣😍

Risposta di Cosnetic
Har bestilt en øjevippe lim. Den var rigtig god. Og der var hurtig service. Fik pakken inden for et par dage

Risposta di Cosnetic
Vipperne er smukke, og de føles for en gangs skyld ikke som hård plastik! De holder også i knap 1-2 uger, men det kommer selvfølgelig an på hvordan man passer vipperne.

Risposta di Cosnetic
Jeg bestilte onsdag aften og kunne hente pakken fredag eftermiddag.
Jeg bestilte deres delicate cluster mixed-pakke. Det er utrolig nemt at påsætte vipperne, der står på limen at ‘lidt rækker langt’ og det har de ret i. Vær opmærksom på kun at ligge limen ved vandlinjen på øjet. Hvis du får lim langt ud på vipperne klistrer de sammen og det naturlige look ødelægges. Brug også gerne en klud til at tørre vippe-pincetten af imellem brug, ellers klistrer vipperne fast på dén og ikke øjet som de skal :)
Men; utrolig nemt og fint. Jeg satte mine på fredag, brugte måske 15 min. Er meget glad for resultatet.
Vil anbefale at man køber en mixed pakke første gang, hvis ikke man kender sin længde.

Risposta di Cosnetic
Hurtig levering, gode produkter, ofte div. Tilbud..
..savner min yndlingsvariation som nu er udgået -men har fundet en der næææsten er lige så god (flashback til dengang yndlings mascaraen udgik i DK efter 15 års tro tjeneste😅)

Risposta di Cosnetic
Mega gode vipper og hurtig levering! De får dog ikke den sidste stjerne da de ikke har svaret på min mail angående produktet. Men vil klart anbefale vipperne videre

Risposta di Cosnetic
Dejligt nemt og det lever op til hvad de lover i reklamerne 🫶🏻

Risposta di Cosnetic
Så flotte og naturlige vipper, og super nemme at sætte på🤩jeg er bare så vilde med dem, nu spare jeg både tid, og penge ved selv, at lave mine vipper💖

Risposta di Cosnetic
Super flotte vipper og nemme at anvende.
Virkelig gode vipper, som er lette at ha på og lette at påføre. De har rimelig levering og en rigtig god kundeservice! Glad kunde hver gang!

Risposta di Cosnetic
Efter et køb hos dem, hvor jeg forsøgte at anvende en kode, som var givet via. Mail, for at få fri fragt. Det endte alligevel med at jeg betalte fragten. Jeg har henvendt mig til deres kundeservice mail, dog uden held.

Risposta di Cosnetic
Først og fremmest wow hvor får man mange mails fra dem konstant, jeg tro jeg har fået minimum 2 om dagen siden jeg bestilte mine første vipper derfra.
Selve produktet lever heller slet ikke op til mine forventninger og jeg er faktisk meget skuffet over det jeg har modtaget.
Jeg bestilte de letteste vipper de havde, da jeg gerne vil have et naturligt look, og gik derfor udfra billederne af hvordan de så ud på prøvepersonen. De ligner slet ikke i nærheden af. Jeg tog dem på og man kunne slet ikke se jeg havde vipper på, de gik bare lige ud og i et med mine egne. Fair nok det kan være jeg skulle have valgt en anden type vipper.
Men så kommer vi til den næste problematik, nemlig deres bond og seal, for det første er beholderen utæt, så jeg har seal ud over hele beholderen, som sætter sig og klumper så den f.eks. ikke er til at åbne og man ikke tørn have den nogle steder i frygt for at have produktet udover det hele.
Deres bond, er endnu værre, den holder slet ikke på vipperne og limer sig hellere fast til sig selv, altså limer de falske vipper sammen og mine egne vipper end den vil tage imod de falske vipper op mod mine øjne. De skriver 7-14 dages holdbarhedstid, alle steder på deres hjemmeside og produkter. Det passer slet ikke, jeg er hver morgen vågnet og har manglede en vippe eller to, som jeg så har måtte stå op og lime på igen, for at der så var nogle andre der faldt af den næste nat. Jeg vågnede sågar her til morgen til at 4 ud af 5 vipper på det ene øje var faldet af. Det kan jo ikke passe at de holder under et døgn, for hvad er pointen så med at have vipper på, hvis jeg skal stå op og lede efter vipperne og så bruge tid på at lime dem på igen igen igen.
Det skal siges at jeg har aldrig før haft problemer med at få mine vipper til at holde med nogle andre mærker.
Dog skal de have ros for deres meget flotte indpakning, og deres lash grab, som faktisk fungere rigtig godt, men det er også det eneste positive jeg har at sige om cosnetic og deres produkter.
Øv øv øv, for en oplevelse. Håber det er muligt at få pengene tilbage, for hold da op det var penge lige ud af vinduet.

Risposta di Cosnetic
Virkelig hurtig levering, er min aller første gang, så videoen med vejledningen og frygtede de ville sidde meget anderledes på mig, men i første hug, sad de der bare. Det er virkelig nemt. Jeg er fan.

Risposta di Cosnetic
Alt i alt en rigtig god oplevelse med Cosnetic :)
Som kundetype er jeg småbørnsmor, træner en del og søgte en flot vippe-løsning, der holder i længere tid.
Anvendelse/påførelse: i det hele taget gik det fint den første gang, da påførelse var ret nemt. Dog kræver det lidt træning, hvis man gerne vil genbruge sine vipper. Derudover synes jeg det kan være besværligt med balancen i bond-mængde, idet jeg synes der nemt kommer for meget på.
Selve udstyret til påførelse kunne godt optimeres. Påførelse af bond bliver meget klumpet for mig. Derudover kommer bond nemt på Lash Grab og gør, at vipperne så sidder fast der, når man forsøger at putte dem på.
Fjernelse af vipper: synes der skal meget Lash Remover på for rette effekt. Dog fungerer det fint, når det så virker. Ved ikke om jeg vil sige det er direkte skånsomt for ens egne vipper, da jeg oplever det godt kan hive ens egne vipper med til tider, når man skal fjerne dem. Det er dog markant mere skånsomt end Lash Extensions fra en klinik, som jeg har prøvet tidligere.
Holdbarhed: jeg har brugt vipperne i 1-2 mdr. nu, og jeg forsøger at genbruge dem så længe som muligt. Min erfaring er, at vipperne efter 3 x genbrug ikke er ligeså flotte længere. De klumper lidt sammen, men kan principielt godt bruges. Heri ligger tæt på 15-20 min rengøring af vipperne. Derudover har jeg på intet tidspunkt nærmet mig 7 dages holdbarhed af vipperne, da de løsner sig efter 2 døgn max. Jeg har her forsøgt "lappeløsninger" med bond og seal, hvor de løsner sig. Hvis man skal have vipperne på 7-14 dage, så oplever jeg det kræver man er meget forsigtig med dem i sin hverdag.
Udseende: MEGA flot løsning, synes jeg. Jeg har kun erfaring med Lounge. Synes det er meget fint afstemt ift. pænt udtryk, der ikke bliver for voldsomt. Kunne godt finde på at prøve en lettere udgave næste gang, jeg bestiller.

Risposta di Cosnetic
De lever op til mine forventninger

Risposta di Cosnetic
Mega hurtig levering, vipperne og bond&seal'er er helt fantastisk, det holder bare!

Risposta di Cosnetic
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.