Kan ikke blive test så jeg kan komme til læge, ved de to nærmest test steder skriver den (ingen ledige tider prøv igen senere) og der er tale om Sønderborg og Aabenraa, sgu for dårligt når det haster

Jeg kan ikke få lov til at booke til en test. “Du har ingen prøver, du kan bestille tid til...Hvis du ikke kan booke tider på denne side, er det, fordi du ikke skal have taget en prøve” Jeg kan god... Leggi di più

Har nu adskillige gange på forskellige browsere, og forskellige enheder - uden resultat forsøgt at logge på. På log- in siden mødes jeg af denne besked: "Der er et teknisk problem. Log på via den... Leggi di più

Der mangler en sorterings mulighed. Fint man viser test steder tæt på, men jeg vil gerne finde den hurtigste mulige tid - og er klar til at køre langt for at opnå det(!) Desværre er det ikke en søge p... Leggi di più

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,3

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Man kan ikke komme ind på siden!

Man kan ikke komme ind på siden!

Vi er 2 i husstanden der har forsøgt at komme ind. Det er ganske enkelt helt uforståeligt, at der stilles krav om coronatest inden et lægebesøg samtidigt med at man ikke kan få lov til at bestille en tid.

8 gennaio 2021

Kan ikke logge på Coronaprover

Kan desværre ikke logge på coronaprover.
Det gælder mobil (Android), IPad, PC(Windows - helt opdateret og Google)
Har ikke oplevet dette før.
Skat.dk, Sundhed.dk, Borger.dk, E-boks volder ikke problemer.

7 gennaio 2021

Jeg kan ikke logge på coronaprover

Opdatering:
Min PC er på fibia fibernet i Odsherrede.
Hvis min mobil er på WIFI herhjemme - så kan den IKKE logge på coronaprover.
Jeg prøvede at slå WIFI fra på min Mobil, og så kan jeg godt logge på coronaprover. Så nu har jeg bestilt tid via min mobil.
Jeg tænkte der var andre, der kunne bruge den løsning.

Jeg kan ikke logge på coronaprover
Den siger:
"Hmm. Den side kan vi ikke finde…

Vi kan ikke oprette forbindelse til serveren coronaprover.

Hvis adressen er korrekt, så er der tre ting, du kan gøre:

Prøv igen senere.
Kontroller din internetforbindelse.
Undersøg om Firefox har tilladelse til at gå på nettet, hvis du er bag en firewall."

Til orientering: Fordi Trust Pilot ikke acceptere links, har jeg barberet coronaprover ned til et minimum.

5 gennaio 2021

Serveren er nede

Jeg skal bestille en test, men kan slet ikke komme på.
Der lader til at serveren er nede hos coronaprover.dk.
Det er ikke godt:-(

4 gennaio 2021

Hjemmesiden fungerer utrolig dårligt!

Hjemmesiden fungerer utrolig dårligt!
Det skifter hvem der kan for lov til at klikke på fanen tidsbestilling, når man først er logget ind med NemID.
Den ene dag har jeg problemer med det, denne anden et familiemedlem som godt kunne da jeg ellers prøvede, nogle dage efter en ven...
Jeg kan læse at mange oplever det samme, og det har stået på over lang tid. Er det en bevidst "fejl" eller inkompetence i at bygge en hjemmeside? Uanset hvad er det ikke acceptabelt! I sammenligning med de astronomiske summer der i forvejen bruges bør der være penge nok til at lave en mere stabil hjemmeside og nogle servere der virker! Hvis folk skal lade sig teste må I få fikset denne katastrofe af en hjemmeside.

21 dicembre 2020

Ingen torne på roserne herfra!

Har de seneste måneder været gennem flere tidsbestillinger på mine egne og min families vegne via Coronaprover.dk - og ja, der er ventetid på den tilknyttede telefon-bestilling, og pausemelodien er enerverende...med hvad så?! Sæt telefonen på medhør, og lav noget andet fornuftigt så længe. Jeg synes i øvrigt, folkene i telefonbestillingen fortjener en kæmpe hånd for altid at være venlige og imødekommende; det må være et særdeles anstrengende job!
Når det kommer til selve tidsbestillingen på Coronaprover.dk fungerer websitet stort set upåklageligt. Et par gange har det "hikket", men efter at genindlæse den aktuelle side, kører det hele fint videre. Teknikken må være virkelig presset til tider, men håndterer det faktisk ret godt.
Jeg er imponeret over, at man har kunnet stable et så omfattende og effektivt bookingsystem op så hurtigt.

Godt gået - tak for det.

19 dicembre 2020

Det er ikke muligt at bestille tid

Kan kun se tidligere tider. Fanen med tidsbestilling vil ikke åbne. Har siddet i kø 3 x over 3 dage. Prøvede derefter corona hotline telefonnummer fra sst, og nummeret virker ikke.

19 dicembre 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito