Hos CoreDesign får vi hurtigt svar, og de er gode til at vende tilbage med udvalg, muligheder og priser, der gør det nemt at tage en beslutning - og lave en bestilling. Vi har været glade for kommunik... Leggi di più
Jeg har igennem mit firma Body & Mind brugt Core Design til at få lavet tryk af logo på trøjer og tasker. Fra start til slut har servicen været 120 % :). Personligt, struktureret og alle deadline ha... Leggi di più
Helt fantastisk kundeservice- hurtig besvarelse, handler proffesionelt og hurtigt -og produktet som blev bestilt - Et kaffekrus fra Royal CPH med firma logo trykt inde i koppen - Er helt igennem så... Leggi di più
Vi har bentytte coredesign til medarbejdergaver ifm. vores 20 års jubilæum. De var meget professionelle fra starten og enormt hjælpesomme ift. løsninger og design. Vi fik leveret vores gaver til udl... Leggi di più
Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.
Islands Brygge 82, 2300, København S, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Er ovenud tilfreds med det hele. Har fra første henvendelse fået fin service og rådgivning. Efter ordreafgivelse kom der ugentlig statusopdatering på min ordre.
Ordren ankom til tiden, og jeg er rigtig godt tilfreds med produktet.

Risposta di coredesign.dk
Gode bæredygtige produkter i lækkert design og super service.

Risposta di coredesign.dk
Følte os virkelig godt serviceret/hjulpet under hele processen fra start til slut. Produktet var i god kvalitet og med fine detaljer. Kan varmt anbefale Coredesign :)

Risposta di coredesign.dk
Coredesign har fingeren på pulsen når det handler om design og bæredygtighed. Derudover er de altid søde og hjælpsomme!

Risposta di coredesign.dk
Super god service! Coredesign har været meget behjælpelige med vores bestilling og leverer super hurtigt - og til tiden! Det har været en fornøjelse at arbejde med dem. :)

Risposta di coredesign.dk
Jeg fik en super god service og vil klart benytte deres service igen.

Risposta di coredesign.dk
God service, de ting vi bestiller bliver leveret korrekt og til tiden.

Risposta di coredesign.dk
Rigtig tilfreds oplevelse og god kommunikation og service fra medarbejderne

Bruger helt sikkert Coredesign A/S igen en anden gang

Mange tak for påskeæg!
Super service og kort levering. Vi glæder os til næste påske hvor vi selvfølgelig bestiller fra Jer igen!!!! Hilsen Flowvision A/S

Risposta di coredesign.dk
Endnu engang har CoreDesign leveret en fantastisk service i forbindelse med nyt merchandise til vores afdeling i både DK og NL. Altid yderst tilfreds med både service og produkter.
Stor anbefaling herfra!

Risposta di coredesign.dk
Altid en fornøjelse at arbejde med @coredesign - superservice med rigtig god opfølgning!

Risposta di coredesign.dk
Super professionelt sted at købe firmagaver. Alt leveret til tiden og flot pakket ind. Info undervejs omkring levering mv.
kan klart anbefales👍🏻

Risposta di coredesign.dk
Altid god service. Vi bestiller altid kuglepenne til vores virksomhed fra Coredesign, og der er aldrig noget at sætte en finger på.

Risposta di coredesign.dk
Coredesign er en meget troværdig leverandør. De tager mine behov seriøst, og hjælper med at komme med gode forslag og alternative produkter. De har været tålmodige og dygtige til at finde frem rigtige farver, logoer etc. De følger op undervejs og giver besked ved eventuelle forsinkelser. Det har været en god oplevelse at handle med Coredesign. Jeg kan varmt anbefale dem.

Risposta di coredesign.dk
Hver gang vi har handlet hos CoreDesign fik vi venlig, og professionel betjening.
Kan kun anbefale CoreDesign.

Risposta di coredesign.dk
Blev hele tiden holdt orienteret om levering, og det hele blev leveret til tiden uden problemer. Pænt indpakket lige til at dele ud til mine kollegaer

Risposta di coredesign.dk
Min jomfrurejse med Coredesign.dk har været aldeles tilfredsstillende. Det er ikke sidste gang vi vil bruge dem. Kundeservicen er helt i top, uanset om det er i tlf. eller pr. mail. Leveringen blev overholdt, endda før oplyste dato. Fedt sortiment, lige en tand lækre end andre steder, både når det gælder design og kvalitet.
Glæder mig til at lægge næste bestilling. I får de varmeste anbefalinger herfra.

Risposta di coredesign.dk
Kragerup Gods er faste brugere af Coredesign og rigtig glad for samarbejdet.
God kommunikation, opfølgning og levering til tiden - ja tak!
Bedste anbefalinger herfra.