Vi kan kun komme med vores absolut bedste anbefalinger til Copenhagen Fysio. Vi har fået en virkelig god behandling og har gået hos Morten Thrane 2 gange. Begge gange med knæskader. Morten er både dyg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Efter flere resultatløse behandlingsforløb for en meniskskade opsøgte jeg Thomas hos CPH Physio. Jeg havde smerter ved knæskal ved gang og cykling. Han fandt hurtigt ud af, at smerterne ikke skyldtes... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fik løbende hjælp til genoptræning efter at have revet korsbånd over i fodboldkamp. Gode råd, gode træningsøvelser, nærværende vejledning - og altid mulighed for at spørge på mail ud over konsultation... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Morten is the best physiotherapist I have been to. He listened to my problems carefully, tested all my muscles, communicated the findings and recommended exercises tailored to my problems. I am impres... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Copenhagen Physio er en fysioterapiklinik på Vesterbro i København med speciale i sportsskader, rygsmerter, nakkesmerter samt smerter i knæ, skulder, hofte, lyske og ankel. Vi er specialiseret i at behandle alle typer af idrætsskader og muskuloskeletale smerter i kroppen. Vi har stor erfaring fra sportens verden, herunder DBU, FCK, FC Nordsjælland samt basket- og håndboldligaen. Vi kan hjælpe dig hurtigt og effektivt videre, hvis du har fået en skade eller har smerter. Ring til os på tlf. 60 55 44 50 eller bestil en tid online.
Vesterbrogade 37, 2. tv. , 1620, København V, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har døjet med smerter i baglåret i over et år, trods at have prøvet en bred vifte af behandlingsformer som massage, akupunktur, osteopati og fysioterapi. Ingen af de behandlere, jeg opsøgte, kunne identificere årsagen til min smerte. Så kontaktede jeg Lars Røpke. Efter blot et par behandlinger hos ham kunne jeg løbe og spille fodbold igen. Lars er utrolig dygtig og får min varmeste anbefaling!

Risposta di Copenhagen Physio
Havde en, fra start til slut, super godt oplevelse hos Copenhagen Physio.
Jeg var gået totalt kold i fabrikeret genoptræningsprogrammer og havde virkeligt brug for noget personligt sparring til hvordan jeg kunne nå mine mål fremadrettet. Det fik jeg i den grad her! Der er ingen tvivl overhovedet om, hvor jeg lægger min tid og penge i fremtiden hvis jeg 7-9-13 skulle få brug for det igen! Jeg var hos tre forskellige Fys’er siden jeg fik min skade og CPH Physio tager førstepladsen med længder.

Risposta di Copenhagen Physio
Jeg har været til behandling hos Lars, grundet smerter i lyske/hoftebøjer området, som er opstået efter squats.
Som en del af behandlingen, har vi haft fokus på, at øge min mobilitet og aktivere (dernæst styrke) min hoftebøjer. Her lagde vi en klar plan, ift. øvelser specifikt rettet mod det område, men også mod andre muskelgrupper, som påvirkes derigennem.
Allerede efter første behandling, kunne jeg mærke en forskel, og siden da er det kun gået fremad. Smerterne er også lindret med akupunktur, hvilket var første gang jeg prøvede det. Så kan ikke andet end at anbefale Lars mange gange. Det har været en kæmpe hjælp og indsigt i kroppens anatomi, at blive behandlet hos en med så meget ekspertise 💪🏼💪🏼😃

Risposta di Copenhagen Physio
Jeg blev behandlet af Lars. Prisen afspejler behandlingens niveau. Der er god tid til dig som patient. Lars er utrolig rar at snakke med, meget grundig i sin behandling og ikke mindst god til at finde, forklare og løse problemet. Alt i alt er jeg meget tilfreds

Risposta di Copenhagen Physio
Dygtig, venlig og professionel fysioterapeut. Jeg har haft Lars, og jeg kan varmt anbefale ham!

Risposta di Copenhagen Physio
they take good care of you and know what they are doing

Risposta di Copenhagen Physio
Oplevede yderst kompetent rådgivning af Michael hvad der angik en sportsskade. Skaden er allerede på vej væk. Mange tak!

Risposta di Copenhagen Physio
I've had a successful course of physio to help with with an Achilles problem that has troubled me for years. Thomas was super helpful the whole way through, and available for contact via email outside of sessions too. Really happy with the whole experience - I'm always a little worried with private treatment that it can get dragged out to make money, but I did not get that impression at all here - Thomas was really open about what realistic goals were, and when we got there we then finished the sessions. 100% recommend!

Risposta di Copenhagen Physio
Jeg gik med rygsmerter, og kunne huske en god oplevelse hos CphPhysio for nogle år tilbage, hvor jeg blev vejledt og hjulpet ud af smerter. Derfor bestilte jeg en tid hos Michael, der var hurtig og effektiv til at finde årsagen, og nemt kunne sætte tingene på plads igen. Få dage efter var jeg atter smertefri, og jeg vil helt sikkert komme tilbage hvis jeg i fremtiden får brug for det :)

Risposta di Copenhagen Physio
This was an unbelievable experience! The backpain I had for a decade disappeared after just 2 sessions :)

Risposta di Copenhagen Physio
Efter at have døjet med baglårsskade i 5 år og ligeså langtid været tilknyttet div. specialister i den private og offentlige sektor uden fremgang, fik jeg fornøjelsen af behandling fra Lars. Allerede efter første behandling kunne Lars fastlægge oversagen til hvorfor jeg ikke var kommet over min skade efter så mange år med behandlinger og genoptræning.
Efter første behandling blev genoptræning og træning justeret efter Lars anbefalinger og nu er efter tredje behandling er første gang i 5 år jeg har ikke har haft smerter ved fysisk aktivitet.
De største anbefalinger herfra.

Risposta di Copenhagen Physio
Effektiv genoptræning og vejledning oven på fibersprængning ifm. løbetræning.

Risposta di Copenhagen Physio
Jeg har haft fornøjelsen af at blive behandlet at Michael, og jeg har været meget tilfreds. Michael er meget kompetent, og jeg kan kun anbefale Copenhagen Physio

Risposta di Copenhagen Physio
Jeg har netop gennemført et genoptræningsforløb hos Michael efter en korsbåndsskade i knæet. Michael er altid smilende, lyttende og med fagligheden i toppen. En kæmpe anbefaling herfra til Michael og resten af teamet hos Copenhagen Physio

Risposta di Copenhagen Physio
Efter at have prøvet alt andet, løste Lars mit problem efter en konsultation 👏🏻

Risposta di Copenhagen Physio
Jeg havde fået et knæk i lænden, da jeg dødløftede. I løbet af 6 behandlinger forsvandt mine smerter 100% og jeg er nu i stand til at løfte som jeg gjorde før. Jeg havde Lars som behandler - han er super rar og dygtig. Behandlingen bestod kun af akupunktur og noget tape på ryggen, så du finder ikke en nemmere behandling end denne. Jeg vil 100% bruge dem igen, hvis jeg skulle have behandling igen.

Risposta di Copenhagen Physio
Michael er dygtig og har hjulpet med genoptræning af en langvarig overbelastning af fod og er den første fysioterapeut efter flere forsøg der er kommet med et godt genoptræningsprogram til smerter i øvre ryg. Kan klart anbefales!

Risposta di Copenhagen Physio
Jeg valgte Copenhagen Physio på grund af det flotte anmeldelser, og de skuffede ikke.
Michael var hurtig til at identificere min skade, og satte mig i gang med et genoptræningsprogram, som efter 4 måneder bar frugt i at være smertefri.
Varm anbefaling herfra.

Risposta di Copenhagen Physio
Som tidligere elite sportsudøver har jeg været hos adskillige fysioterapeuter enten for at blive stærkere eller genoptræne. Og da jeg kom til Lars hos Copenhagen Physio med ankelsmerte kunne jeg med det samme erfare at behandlingen har en lidt anderledes tilgang.
Jeg har haft ankelsmerter i 10 måneder og andre fysioterapeuter har ikke kunne hjælpe mig med det. Lars fandt problemet efter første besøg og herefter blev det kun bedre og bedre. Nu kan jeg nyde løbeture og generelt fysisk aktivitet uden smerter. Og jeg kan anbefale andre at tage til copenhagen physio.

Risposta di Copenhagen Physio
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.