kom til at lave en fejlbestilling og aflyste inden afsendelse. Det var der ingen problemer og kundeservice annullerede handlen med det samme. Har senere og efterfølgende købt en kjole fra samme mærk... Leggi di più
Kom til at fejlbestille en jakke i forkert farve og fandt den et andet sted i korrekt farve. Fik afbestilt den og ordren blev annulleret med det samme. Den korrekte jakke er super pasform og kvalitet.... Leggi di più
Køb sikkert ind hos C Muse. Jeg købte en jakke til min datter primo december i julegave. Desværre passede modellen hende ikke. Jakken blev returneret og pengene refunderet med det samme inkl en venlig... Leggi di più
Super god kvalitet og okay service. Dog lidt langsom iforb. Med returnering
Cph Muse blev etableret med ønsket om at skabe et tidløst, skandinavisk og kompromisløst brand. Brandet designer feminine styles med unikke detaljer, som skaber et elegant og tidløst udtryk, der kan kombineres på mange måder og genopfindes sæson efter sæson.
Birkemosevej 11B, 6000, Kolding, Danimarca
- +45 3939 0200
- kundeservice@cphmuse.dk
- copenhagenmuse.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Sikke fin indpakning af mit tøj
Sikke fin indpakning af mit tøj - og med en lille lækker pose vingummier. Dejligt!
God service hurtig levering
Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Fin med en lille goodie pose og silkepapir rundt om varen.
Hurtig og fin levering
Hurtig og fin levering. Jeg måtte returnere den bestilte vare pga. pasform. Returnering fungerer upåklageligt og hurtig indbetaling af retur beløb.
Bedste anbefalinger.
Super god Services
Udover virkelig fint tøj, så er der hurtig levering og lige så hurtig returnering - kan klart anbefales.
Vh Charlotte
Fint udvalg og hurtig levering.
Helt igennem god service
Super og hurtig service
Hurtig levering og hurtig returnering
Første gang jeg har købt her
Første gang jeg har købt her, flot udvalg og de to bluser jeg har modtaget er lækker kvalitet og sidder flot
Hurtig levering og hurtig ekspedition…
Hurtig levering og hurtig ekspedition ved returbehandlingen. Varen var fint pakket ind
Superflot vare, god pris og hurtig levering!
Hurtig levering, god pris og superflotte bukser!!
Modtog den flotteste blazer
Modtog den flotteste blazer, pakket ind til UG
Super hurtig levering og god kvalitet
Super hurtig levering og god kvalitet. Og ligeså vigtigt - god service ved spørgsmål. Ikke sidste gang jeg handler der.
Hurtig levering og tøjet sidder super…
Hurtig levering og tøjet sidder super godt og god kvalitet.
Hurtig ekspedition og simpelthen så…
Hurtig ekspedition og simpelthen så lækkert et jakkesæt.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, og flot kvalitet- og det af tøjet der blev returneret, blev lynhurtigt tilbageført på kontoen.
Handler gerne med jer igen;-)
Oplevelse i topklasse
Lækre materialer og design. Bestilte blazer og habitbukser og måtte sende tilbage for justering af størrelse - super service - let at returnere og jeg fik hurtigt den nye levering og penge retur for det jeg ikke skulle have. Varmeste anbefaling herfra