Super site mensen er achter denken ook…
Super site mensen er achter denken ook echt met je mee. Ik wou een eigen tekst er op en dat is heel mooi gedaan.
Een aanrader om hier leuke dingen te bestellen
Ik kom vast nog terug

Risposta di CooleDrip.nl
Wat CooleDrip.nl werkelijk uniek maakt, zijn onze exclusieve christelijke ontwerpen. Wij geloven dat geloof gevierd mag worden met originaliteit en kwaliteit. Elk item, van onze hoodies en t-shirts tot mokken, sleutelhangers en laser gegraveerde kaasplanken, wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd.
Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Een aanrader om hier leuke dingen te bestellen
Ik kom vast nog terug

Risposta di CooleDrip.nl
Vlotte afhandeling en nette verpakking. Goede kwaliteit hoodie en tshirt. Ze zitten lekker en de bedrukking is mooi. Het is wat ik ervan verwacht had. Mooi en zo prachtig om God op zo'n manier groot te kunnen maken. Maat komt overeen met wat ik heb.

Risposta di CooleDrip.nl
Fijne webshop, bestelling geplaatst en was keurig ingepakt, het overtrof mijn verwachtingen.
Ik raad het iedereen aan!
Wat een fijne christelijke webshop!
Ik heb een mok besteld en die overtrof mijn verwachtingen.
De kwaliteit is erg goed en de opdruk is mooi en inspirerend.
Je merkt dat er aandacht en liefde in de producten zit. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar iets moois met een christelijke boodschap.

Risposta di CooleDrip.nl
Binnen korte tijd was de bestelling al binnen, heb zelfs nog gratis een product erbij gekregen. De kwaliteit is erg goed ben er tevereden mee

Risposta di CooleDrip.nl
Heb hier meerdere truien besteld. De truien zijn van zeer goede kwaliteit en zitten erg lekker. Ze werden snel geleverd en de bedrukking is van goede kwaliteit. Ik jeb na de eerste bestelling een custom trui laten maken, overleg verliep snel en goed waarna ik het design opgestuurd kreeg. Het eindresultaat is prachtig. Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit en service en raad dit iedereen aan

Risposta di CooleDrip.nl
Een paar mokken laten bedrukken, zien er heel goed uit

Risposta di CooleDrip.nl
De kwaliteit is goed. Leuke spullen/kleding en goede service:D

Risposta di CooleDrip.nl
Ik ben heel blij dat ik mijn kristelijk kleding hier mag kopen.
CooleDrip is een hele mooie ervaring geweest.
Mijn bestellingen zijn prachtig, mooie geprint en super op tijd geleverd.

Risposta di CooleDrip.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.