Mycket nöjd med Montessoris aktivitetsväska. Vi hade problem att hitta fästkuddarna till de lösa delarna, men det ordnades snabbt efter kontakt med Coolasteprylarna.
L'azienda ha risposto
Beställde en aktivitetsbok till min dotter, tyvärr är den full med felstavade ord. Väldigt trist. Uppdatering: efter kontakt med företaget löste detta sig på ett tillfredsställande sätt. Snabb och... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Allt utom traktorn var bra. På hemsidan hade traktorn en öppen släpkärra ( som tanken var att mottagen skulle kunna lasta sand i ). Det som kom var en traktor som hade en tank som släp.
L'azienda ha risposto
Mycket nöjd med mitt köp! Saken jag köpte var slut överallt men fanns hos Coolasteprylarna. Snabb leverans var ett stort plus!
L'azienda ha risposto
E-handel på Bjärehalvön med personlig service och snabba leveranser. Coola och kreativa produkter för barn, husdjur och vuxna. Kunden i fokus 😊. Våra varor skickas alltid från Sverige.
Elestorpsvägen 18, 269 91, Båstad, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Mycket nöjd med Montessoris aktivitetsväska.

Risposta di Coolasteprylarna
Snabb och bra leverans, beställde söndag paketet levererades onsdag 3 dgr senare. 👍👍👍

Risposta di Coolasteprylarna
Besviken på att de fina träleksakerna var gjorda i Kina. Jag litar inte på att de färger de använder är säkra och kontrollerade för barn.

Risposta di Coolasteprylarna
Mjuk halskrage sååå bra o skön för min hund!

Otroligt snabb leverans.
Lätt att beställa.
Verkar prisvärda. Dock int provat produkterna än.

Risposta di Coolasteprylarna
Letar present till 1-åring. Söker och hittar en produkt som föreslås lämplig för 1-3 år, får hem produkten som är märkt +3 år. Hade aldrig köpt den om det hade framkommit i informationen. Vänligen se över hur ni saluför era produkter och att informationen på hemsidan överensstämmer med produktens egen information.

Risposta di Coolasteprylarna
Köpte ett midjekoppel för att avlasta mina onda händer,funkar kanonbra ! Snabb leverans!

Risposta di Coolasteprylarna
Leksakerna var exakt vad jag väntade mig. Även andra vuxna hade roligt med dom samt er snabba leverans den var perfekt. Tack

Risposta di Coolasteprylarna
Snabb leverans och bra återkoppling vid fråga om produkten efter köp.

Risposta di Coolasteprylarna
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.