Professionell service
Professionell service, bra kvalité på produkterna och snabb leverans.

Risposta di Bare Nordic
In a world saturated with synthetic substances, we choose to return to the essentials. Our handcrafted skincare and home care products are made with clean, pronounceable ingredients – like grass-fed tallow, beeswax, and raw honey – for your skin, your home, and the Earth. We also offer carefully selected health products that support a natural and resilient lifestyle – chosen for their quality, effectiveness, and alignment with modern wellness practices.
Kvarngatan 171, 841 91, Ånge, Svezia
Professionell service, bra kvalité på produkterna och snabb leverans.

Risposta di Bare Nordic
Deodoranten är behaglig och känns inte att man har applicerat. Inget kliande som jag annars har haft av deodorant. Primal balm har jag använt på hälsprickor och torra smalben. Mycket behagligt när man har applicerat känns inte kladdigt och har god effekt trots sparsamhet.

Risposta di Bare Nordic
Vågar testa era Naturliga produkter för min känsliga hud…

Risposta di Bare Nordic
Har kämpat i många år med min häl som bara spricker hela tiden på grund av en gammal skada. Jag har lagt tiotusentals kronor på allt från kräm med laxrom till av läkare renommerade produkter. Äntligen något som funkar. Sååå tacksam.

Risposta di Bare Nordic
Hudsalvan var väldigt hård och kompakt, svårt att smörja in ansiktet. De doftade gott.

Risposta di Bare Nordic
Underbara produkter! Balm with honey smells amazing! Deodorant with spruce works perfect while day!

Risposta di Bare Nordic
Testat alla produkter och är supernöjd!
Huden har aldrig mått bättre eller sett bättre ut.
Deodoranten luktar naturligt fräscht och håller en hel dag utan problem vilket är grymt med tanke på att den är helt "gift" fri..

Risposta di Bare Nordic
Supernöjda med mina krämer, de hjälper mig med min torra hud som annars lätt ger mig stor klåda, de räcker också väldigt länge. Deodoranten har en frisk lukt som jag trivs väldigt bra med.

Risposta di Bare Nordic
Helnöjd, över förväntan, fin kvalitè som håller verkar hålla i länge.

Risposta di Bare Nordic
Bra storlek på burkarna! Fungerar perfekt på min känsliga hud ! Snabb leverans!