Mega blij! Helemaal blij dat ik Colourful rebel heb ontdekt. Prachtige basis items, maar vooral een uitgebreid assortiment zodat je alles kunt mixen en matchen. Super fijn dat je bij elke blazer bijpa... Leggi di più
Ik heb een heerlijk zachte loungeset van Colourful Revel besteld. Eerst was ik een beetje skeptisch omdat dit natuurlijk niet hun core business is. Maar ik was blij verrast en leef de komende maanden... Leggi di più
Ik vind het een goede webshop. Alleen vind ik gratis verzending vanaf €150 erg hoog en ook dat je retourkosten moet betalen. Ook kon ik alleen met moeite via paypal betalen en niet via Ideal/Wero eat... Leggi di più
I'm very very happy with this top. It can easily be dressed up for a smarter look or worn casually for everyday wear, which makes it a versatile addition to my wardrobe. The quality is excellent, with... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Bos en Lommerweg, Amsterdam, Paesi Bassi
- colourfulrebel.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 19% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Snel en goed geholpen door de klantenservice
Ik had een probleem met een shirtje, dus contact opgenomen met de klantenservice. Binnen een paar minuten al reactie met een goede oplossing. Heel erg tevreden over hoe ze mij geholpen hebben.
Goed artikel en snelle service!
Artikel komt helemaal overeen met de foto op de website. De pasmaat werd duidelijk uitgelegd voor aankoop van het product. En de bezorging was onwijs snel.
Ik ben onwijs blij met de aankoop en ga hier zeker vaker bestellen.
Snelle levering en mooie producten
Snelle levering en mooie producten. Voor mij de eerste 2 bestellingen maar zeker voor herhaling vatbaar
Ik heb van de basic essential lijn 2…
Ik heb van de basic essential lijn 2 shirts (donker groen en donker blauw) online besteld. Ik ben onwijs blij met de shirts. De kleuren zijn mooi, de kwaliteit is zeer goed en de shirts zijn mooi lang waardoor de buik niet zichtbaar is, ook niet als je een keer je armen omhoog beweegt. Echt een aanrader als je mooie basics in je kast wilt hebben voor bijvoorbeeld office dagen.
Mooie pasvorm
Mooie pasvorm
Zelf de lange rok gekocht blijft super ook na het wassen.
Evenals de topjes, ze lijken kort na uitpakken maar vallen heel goed qua lengte.
Zeer goede kwaliteit, mooie kleuren zoals op de foto's van de site. Snelle levering.
Heerlijk zittende en mooie kleding
Heerlijk zittende en mooie kleding!
Ik slaag hier al jaren met het kopen van o.a. t-shirts.
Goede kwaliteit ook na het wassen.
Ben super tevreden!
Heel fijne shirts en tops van…
Heel fijne shirts en tops van superzacht katoen. Valt goed op maat en zit heerlijk!
Snelle verzending.
Ik heb inmiddels meerdere basics van…
Ik heb inmiddels meerdere basics van colorful rebel in m’n kast liggen. Kwaliteit heel goed, zachte stof en fitting perfect. Snelle levering en ook snelle retour service. Heel tevreden!
Snelle levering en mooie kwaliteit van…
Snelle levering en mooie kwaliteit van de shirts.
Hele mooie shirtjes en hele zachte…
Hele mooie shirtjes en hele zachte stof! Sluiten mooi aan!
Fijne webshop top kwaliteit leuke…
Fijne webshop top kwaliteit leuke kleding
Snelle levering en een heel fijne korte…
Snelle levering en een heel fijne korte broek.
Precies goede maat
De basics zijn van super mooie kwaliteit
De basics zijn van super mooie kwaliteit en blijft ook mooi 🤩
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, super fijne stof van de basics. Zit echt heerlijk comfortabel. Snelle levering.
Altijd top!
Altijd top!! Mooie kleding heerlijk zacht, goede service ga zo door!!
Fijn merk🤩
Mooie kleding die lekker zit. Als laatste een paarse korte broek besteld. Ook heb ik al meerdere basic shirts van Colourful Rebel in de kast hangen en heb ik een mooie zomerjurk van het merk. Langzaamaan mijn garderobe met het merk aan het uitbereiden🤗
Fijne klantenservice
Fijne klantenservice! Ik twijfelde over de maat en heb een foto gestuurd. Kreeg direct goed advies en dezelfde dag kreeg ik al een nieuw product opgestuurd. Basics hebben een fijne stof, heel zacht. Vallen wel heel klein!
Polka dot jurk!
De bestelling en levering super gegaan. De jurk is prachtig en zoals beschreven. Eindelijk weer een mooie polka dot jurk in the pocket!