Visiting Tina & Carsten in Palægade is a pure thrill, every time 😁. When walking through the door at the clinique you are met with big smiles on their faces, openness and genuine customer care, all s... Leggi di più

Vi er en familie på 3 personer der har kommet hos tandlæge Carsten Blok i Palægade gennem 27 år. Vi har altid følt os velkommen og er altid blevet mødt af et dejligt smil på munden ved ankoms... Leggi di più
Det er altid en fornøjelse at besøge Tina & Carsten og hele teamet. Skønne uformelle rammer fyldt med smil og et glimt i øjet. Et tandlægebesøg kan være noget, mange måske ikke ligefrem ser frem til,... Leggi di più
Palægade 2, 1261, København K, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Carsten Blok er ekstremt dygtig og samtidig et meget fint menneske. Det er en glæde og tryghed at have ham som tandlæge!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
I have been with Karsten Blok and a team of dentists at the clinic for many years. I know they do their best to help conserve my teeth. They are always professional and our dialogue is constructive.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Enormt tryg og god oplevelse i forbindelse med en svær rodbehandling, som min forrige tandlæge havde problemer med at behandle. Tak for god behandling!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Alt er top kvalitet hos colosseum. Expertise, behandling og service. Bedre faas ikke 👍

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Bedre tandlæge - Carsten Blok - findes ikke. Tryghed og tillid er kodeordene sammen med høj faglighed. Kan varmt anbefales!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg har benyttet klinikken i ca 45 år fra før Colosseum overtog den og er meget glad for deres proffisionelle arbejde.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Dygtig tandlæge og meget sød og omsorgsfuld assistent
Får altid en proffesionel behandling.
Tandlægen er forstående, lyttende og opmærksom
på ens problem, et rart menneske

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Har i dag været hos tandlæge Carsten Blok i Palægade, og sikke en oplevelse, blir mødt i receptionen af det sødeste personale, og blir kaldt ind til tiden😊 får en god snak med Carsten så man blir helt rolig, nu bedøvelse..mærker næsten intet da sprøjterne blir givet, simpelthen fantastisk…Tandlægeskræk fra skoletiden er pist væk, kan helt klart anbefale Carsten og resten af personalet derinde.. ligefør jeg glæder mig til at komme i stolen igen😊👍

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg tror den bedste beslutning, jeg har truffet i mit liv, var at skifte til Palæklinikken. De er alle yderst kompetente, serviceminded og søde, og så kan man heller ikke brokke sig over deres attraktive priser. Uanset om det er på en tandblegning eller udtræk af visdomstænder, så er priserne altid fair.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg har verdens bedste tandlæge😃
I mange mange år har jeg døjet med en voldsom tandlægeskræk.
Men efter én tur i stolen hos Carsten forsvandt det fuldstændig.
Jeg kommer 4 gange årligt i Palægade nu.
Alt fra velkomsten i receptionen til selve behandlingen er helt enestående.
Tak for jer

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Colosseum Tandlægerne må være den klinik i landet, hvor man føler sig bedst tilpas fra det øjeblik man træder ind ad døren. Top professionelt personale, fra frontoffice til de flotte lokaler når man skal “i stolen”. Alle tandlæger,- og plejere, får en til at føle sig tryg og rolig.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg har i mange år haft stor glæde af at gå hos Carsten, Tina og alle de dygtige medarbejdere hos Coloseeum Tandlægerne i Palægade. Hele min familie og jeg bliver altid mødt med store smil og arbejdet bliver udført både professionelt og trygt. Jeg anbefaler alle at få tandlæge her.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Vi er kommet hos Carsten igennem mange mange år og han er den bedste , rigtig god til at forklare hvad der skal ske og grundig til sit arbejde , vil altid kunne anbefale Carsten til andre . 👍

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Super kompetente og altid top service ! :-)

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Vi har altid følt os velkommen og er altid blevet mødt af et dejligt smil på munden ved ankomst .
Vi føler at der bliver taget hånd om vores tandproblemer på en meget professionelt måde, hvis der er opstået noget. Behandlingen er til UG.
Vi giver vores varmeste anbefalinger så det bliver fem STORE ⭐⭐⭐⭐⭐
Klinikken hedder i dag:
Colosseum Tandlægerne - Palægade

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg er kommet i Palægade i mange år, siden min første tandlæge ikke kunne fikse mine tænder og ikke mente det kunne laves, det kunne de så heldigvis hos Carsten
Jeg kommer gladligt hver gang trods jeg har lidt svært med tandlæger :) men føler mig tryg der og kan varmt anbefale dem.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Når man kommer hos Carsten Blok, ved man bare at man er i gode hænder. Jeg har brugt Carsten som min tandlæge i over 30 år, og har aldrig haft nogen problemer- tandlægeskrækken forsvandt også hurtigt

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Har igen været hos Carsten Blok. Som altid en oplevelse at komme i klinikken God og professionel behandling fra start til slut. Og så gjorde det slet ikke ondt. Kan virkelig anbefale klinikken.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg har Carsten Blok som min tandlæge og jeg synes personligt at han er god til sit arbejde. Han går op i at sine patienter har det gost og passer på sine tænder.