Behandleren var omhyggelig og detaljeret og havde ikke travlt med at få mig ud af døren. Altid venlige og smilende.

L'azienda ha risposto
Jeg har generelt høj tillid til folk med jyske aner. Marias hænder behandler min mund og tænder som kronjuveler, og når hun siger, vi er færdige, ligger jeg bare og tænker hvorfor, og glæder mig aller... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik en super betjening af søde tandlæge Marianne. Jeg følte mig velkommen som kunde af et venligt og professionelt personale. Jeg kan varmt anbefale Colosseum tandlægerne I Kongensgade I Odens... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Kongensgade 54, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg er fuldstændig rasende over den absolut forfærdelige service, min partner har fået fra denne klinik! Hun har haft mere end tre besøg og har smidt en stor sum penge efter behandling, scanninger og bøjler, kun for at blive mødt af total inkompetence!
Efter måneders venten på svar om hendes bøjlescanninger undskylder de endelig og hævder, de har overset hendes e-mails. Pludselig sender de mig en regning, som jeg skulle betale, før jeg kunne modtage mine bøjler. Fint, hun betaler, kun for at blive mødt stilhed. Ingen opdateringer, ingen svar.
Pludselig tør de sende hende en e-mail og skriver at hun skal finde et andet sted, og mine bøjler er nu annulleret.
Så lad mig forstå dette - de tager penge for en service, de ikke har leveret, og har så frækhed til at bede hende om at tage behandling et andet sted?
Dette er fuldstændig grotesk.
Hvordan tør I behandle kunder på en så modbydelig måde! Jeg opfordrer alle, der læser denne anmeldelse, til at holde sig langt væk fra denne klinik, nu er I blevet advaret!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Jeg kan varmt anbefale Colosseum tandlægerne I Kongensgade I Odense.
Jeg er virkelig taknemmelig over at have besøgt jer og kommer helt sikkert igen.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Som en person der lider af tandlægeskræk, kan jeg kun give dem mine varmeste anbefalinger. Jeg er patient hos Marianne, og hun er altid sød, rolig, tålmodig og ikke mindst dygtig. Hin forklarer altid hvad hun gør, inden hun gør det, og er meget opmærksom på mine signaler. Også assistenten Anette fortjener ros. Hendes hånd på skulderen har reddet mig fra mange panikanfald. Det er aldrig fedt at gå til tandlægen, men Colosseum Kongensgade gør det til en tålelig oplevelse.
De fire stjerner skyldes, at der nu to gange er blevet repareret/skiftet en plastfyldning, som kun er to år gammel, og som er lavet hos dem. Det er sgu ikke så heldigt. Men anden gang var det gratis, fordi den var blevet skiftet i november. Det er god service!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Det er den bedste tandlægeklinik jeg har haft i mit liv. Tandplejer Stine er i særklasse dygtig.
Og tandlægerne følger lige efter.
Stort kram og ses til næste år
Hilsen Erik Brøndsted

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Jeg har idag fået rtg, eftersyn og en tandrens ved Tandplejeren Stine.
Det var endnu en gang en rigtig god og tryk oplevelse, og jeg kan varmt anbefale hende ☀️🦷

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Kompetente medarbejdere fra man kommer til endt behandling. God behandling.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Venligt og behageligt personale, der tog sig tid til at forklare og besvare spørgsmål. Man fik fornemmelsen, at det var meget transparent. Rigtig god oplevelse!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
De er meget søde og omsorgsfulde og har tid til at forklare og de lytter til det, jeg som kunde kommer med af spørgsmål. Vil varmt anbefale stedet til andre.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Det er aldrig fedt for mig at skulle til tandlæge, men her gør alle deres bedste for at jeg kan føle mig godt tilpas.
Alle er imødekommende, og jeg oplever faglig og kompetent vejledning og behandling.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Meget grundig, og kompetent… dejlige rolige omgivelser

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Fik skiftet plomber i 2 tænder af Kirsten uden bedøvelse, som sædvanligt klarede hun det uden det gjorde ondt.👍

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Kompetent og behagelig behandling.
Kan absolut anbefales.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Har brugt tandplejer Stine i mange år og er yderst tilfreds!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Fantastisk tandlæge. Kirsten Rysgaard og hendes assistent Aynur er de mest kompetente jeg nogensinde har gået hos. Jeg lider af tandlægeskræk, og de gør hele oplevelsen meget bedre. De sørger for at jeg føler mig tryg, de fortæller hvad der foregår, og er effektive. Alle på klinikken er venlige og søde. Fra det øjeblik man træder ind, føler man sig godt modtaget, de smiler og skaber en behagelig stemning.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Jeg skiftede til Colosseum Tandlægerne for 2 år siden, Hvilket jeg aldrig har fortrudt. Altid god og professionel behandling. Og meget imødekommende personale, som altid sørger for at informere om prisen for div. behandlinger før de sættes i gang.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Søde, tålmodige og dygtige tandlæger. Kan helt klart anbefales! :)

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Kongensgade Odense
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.