Banner for Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Colosseum Tandlægerne - Hørsholm Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Usserød Kongevej 65 A, 2970 Hørsholm, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har gået hos Katja og hendes søde klinikassistent Lillian i ca. 15 år. Katja er altid professionel, dygtig, behagelig og kender efterhånden mig og mine tænder rigtig godt. Hvis der er noget ikke-a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin . Jeg kan kun gentage min anbefaling af ham . Meget kompetent , behagelig og grundig . Man mærker han er glad for sit arbejde og sætte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Meget dygtig tandlæge Fik en grundig eftersyn af mine tænder med en god orientering om tænderne hos Benjamin Var derefter hos tandlægen Erik som var yderst dygtig og behagelig og som fik lavet en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Scritti dall'azienda

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Scritti dall'azienda

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Informazioni di contatto

• Usserød Kongevej 65 A, 2970, Hørsholm, Danimarca

• 4586 7696

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

36 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

300 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hos Colosseum føles det godt at gå til tandlæge

Jeg oplever en god stemning og imødekommenhed fra hele personalet. Tandbehandlingen er, som den skal være og i det hele taget en fin helhedsoplevelse - selvom ingen nok sådan rigtig elsker at gå til tandlægen.

14 gennaio 2025

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplever en god stemning og imødekommenhed fra hele teamet. Vi gør vores bedste for at skabe en positiv oplevelse – selvom vi godt ved, at tandlægebesøg sjældent er favoritten. 😊 Tak for din tillid!

Valutata 5 stelle su 5

Altid et venligt og imødekommende…

Altid et venligt og imødekommende personale. Rejser gerne langt for at være sikker på at behandlingen er professionel og hensynsfuld.

25 novembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever vores personale som venligt og imødekommende. Det betyder meget for os, at du er villig til at rejse langt for at få professionel og hensynsfuld behandling. Vi ser frem til at fortsætte med at tage os godt af dig!

Valutata 5 stelle su 5

Super professionel behandling og…

Super professionel behandling og smilende og behageligt personale.

17 dicembre 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået en professionel behandling og blev mødt af smilende og behageligt personale. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Den bedste.

Tandlægen I Hørsholm: Lars Nygaard , har jeg været så heldig at finde.
Jeg er tidligere cancer patient 2007, er stråleramt i hals mund. Med div. Følgeskader.
Havde jeg ik fundet Lars Nygaard,
Kunne det være lige meget med cancerbehandlingen, for jeg havde så mange tandsmerter efter strålebehandling.  Desværre havde jeg også på det tidspunkt, en ikke cancerkyndig tandlæge.
Så meget gik galt hos ham.

Lars blev min redning, hans evige kamp for at hjælpe cancer patienter/ klienter og andre med problematiske skader på tænderne/ munden.
Dette kan man kun tage hatten af for.

Jeg følger Lars Nygaard hvor han end flytter hen, og praktisere.
Jeg har været i Brøndby,  Hellerup , nu i Hørsholm,  alle steder hvor Lars Nygaard praktisere.

Hans klinikassistent: Karen : De er et perfekt makkerpar. Stemningen når man lander i tandlægestolen , er helt speciel unik. De skaber ro , hygge, så man slapper af. Tak for dem.

30 maggio 2024

Kære Birgit

Mange tak for din dybfølte anmeldelse og for de venlige ord om Lars Nygaard og Karen.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft så positive oplevelser med vores behandlinger og at vi har kunnet hjælpe dig igennem de tandproblemer, du har oplevet som følge af din tidligere cancerbehandling. Det er meget vigtigt for os at kunne yde specialiseret pleje til patienter med komplekse behov, og din feedback er en stor anerkendelse af vores indsats.

Vi sætter stor pris på din tillid og loyalitet, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig den bedst mulige behandling.

Mit livs bedste tandlæge

Jeg er i mine 70'ere, så jeg har unægtelig prøvet en del med mine tænder - og mine tandlæger.
Lars Nygaard er bare helt enestående. Han er den absolut bedste tandlæge, jeg har oplevet. Mine allerbedste anbefalinger.

28 maggio 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Mange tak for din anmeldelse og dine varme anbefalinger. Det glæder os meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos Lars Nygaard, som uden tvivl er en yderst kompetent behandler.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsætte med at give dig den bedste tandpleje. Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Tandpine er ikke sjovt

Tandpine er ikke sjovt. Goddag til jer på klinikken. Jeg vil bare gerne sige mange tak, for en dejlig oplevelse. Jeg havde ondt i en af tænderne og det fik vi løst hurtigt, fik en tid allerede 2 dage efter og vi gik igang med behandlingen, jeg er så glad for min nye tand! Tak Lars

11 marzo 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Stor tak din rosende anmeldelse. Det glæder os virkelig at se, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og at vi har kunnet hjælpe dig, så du ikke længere skal døje med tandsmerter. Dine venlige ord vil blive delt med vores team, uden tvivl bliver glade for din feedback.

Endnu en gang tak for din tillid til os, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen tilbage ved lejlighed.

Med venlig hilsen,

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har tandlæge skræk og fik en…

Jeg har tandlæge skræk og fik en utrolig dejlig oplevelse. Jeg blev modtaget af klinikassistenten, som direkte introduceret sig selv og spurgte hvordan min dag havde været. Tandlægen gav mig håndtryk og velkomment mig med et bredt smil, følte mig allerede mere rolig. Det var skønt og kan klart anbefale det! Fik en rolig snak inden behandlingen og det gik smurt alt sammen. Mange tak for en behagelig oplevelse.

10 aprile 2024

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm

Stor tak fordi du deler din erfaring og oplevelse med os. Tandlægeskræk er der mange som kender til, og det kan være svært at overkomme. Derfor er er rigtig godt at høre, at du oplevede varme og professionalisme gå hånd i hånd, netop som vi bestræber os på. Du er naturligvis altid velkommen hos os igen - vi står klar til at hjælpe på bedste vis.

Vi værdsætter din anmeldelse, og du ønskes en rigtig dejlig dag.

Kæmpe anbefaling

Jeg kan kun anbefale Colosseum Tandlæge i Hørsholm. Altid super service og fair priser

2 aprile 2024

Kære Oliver

Tusind tak for dine fine roser. Altid dejligt med en tilfreds patient. Du ønskes en dejlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Bedste oplevelse hos Colosseum Hørsholm!

Mega god oplevelse hos Colosseum tandlægerne Hørsholm. Jeg blev taget ind hurtigt, grundet noget plastik som var flækket af min fortand. Mega dejligt jeg fik en akut tid, så jeg ikke skulle gå rundt sådan mere end en dag! Jeg var inde hos Thea som var super sød, og forstående. Hun sikrede sig meget at jeg gik derfra med det resultat jeg ønskede! Super dejlige mennesker på klinikken i Hørsholm!

3 dicembre 2023

Kære Caroline

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er glade for, at du synes godt om vores personale og resultatet af din behandling. Dine roser er hermed givet videre til teamet i Hørsholm. Det bliver de glade for!

Du må have en dejlig weekend når du når så langt.

Top professionelle

Jeg kom med en rodbehandling, der var gået galt hos en anden tandlæge. For det første fik jeg tid indenfor få timer. For det andet har de bedre udstyr til straks at se, om rodbehandlingen kunne lykkes eller ej. Jeg fik så trukket tanden ud. Ugen efter ville jeg gerne have tjekket om det helede, som det skulle. Jeg fik en tid samme dag, og fik det tjekket uden beregning. Det er anden gang, jeg bruger en af Colloseums klinikker til en kompliceret rodbehandling - og jeg vil helt sikkert bruge dem igen. Bedre udstyr, nemt at få tid - og så er de søde og venlige.

9 ottobre 2023

Hej Pernille,
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Valutata 1 stelle su 5

Efter at have gået i 10 år hos min…

Efter at have gået i 10 år hos min faste tandlæge lokalt i Hørsholm, var jeg noget chokeret over hvordan i laver min faste tandrensning. Min tandlæge var blevet en del af jeres kæde og var på ferie, så jeg kom ind til en anden tandlæge. Dette var en rigtig dårlig oplevelse, en tandrensning tog 5-6 min og føltes på ingen måde rent eller som en behagelig og god oplevelse, ærligt føltes det upersonligt og som en ren pengemaskine. Jeg ønsker ikke at behandles i Hørsholm igen da min tandlæge nu er gået på pension.

5 luglio 2023

Hej Julie.

Tak for din anmeldelse og feedback, som hjælper os med hele tiden at blive bedre til at sikre vores patienter den bedste oplevelse.

I dit tilfælde er vi kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse i forbindelse med din tandrensning.

Jeg håber meget på at du vil kontakte klinikken, så de kan hjælpe dig og rette op på din oplevelse.
Du er meget velkommen til at ringe til klinikken på tlf: +45 4586 7696

Med venlig hilsen,
Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Valutata 4 stelle su 5

Blev henvist til Lars Nygaard af min…

Blev henvist til Lars Nygaard af min egen tandlæge fordi jeg har en tand der er både revnet og skulle enten rodbehandles eller trækkes ud. Klinikken har bedre udstyr til at se om rodbehandling var mulig. Det var det gudskelov.
Jeg mangler nemlig en anden tand i samme side og ville være ked af at få den trukket ud hvis det ikke var nødvendigt. Jeg har desuden knogleskørhed og det skal der tages hensyn til ift større tandbehandling, hvilket de kan.. Jeg havde håbet på at få den rodbehandlet samme dag men det er hos en anden tandlæge der har specialiseret sig i rodbehandling. Men bedre godt end hurtigt. Jeg føler mig i sikre hænder. Men desværre skal man regne med ventetid.

25 aprile 2023

Hej Jytte,

Sikke en omgang. Hvor er vi glade for at du var tryg og følte dig sikker hos os og hos Lars. Dejligt du får den hjælp du har brug for, trods ventetid. Tak for den fine anmeldelse :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Susan Stougaard og co.

Susan Stougaard og co.
Yderst kompetente,profesionelle og dygtige samt empatiske!

7 dicembre 2022

Kære August,

Tusind tak for de rosende ord og fem flotte stjerner - det betyder utroligt meget for os 😃.

På glædeligt gensyn på klinikken.

Mange hilsner
Colosseum Tandlægerne Hørsholm

Valutata 5 stelle su 5

Brug Colosseum-tandlægerne i Hørsholm, hvis du skal have en ny tand!

Jeg havde en rigtig positiv oplevelse i dag, da jeg skulle have isat et implantat, der yderligere krævede en knogletransplantation.
Lars Nygaard og klinikassistent Karen sørgede for en stille og rolig (ja, det var vel nærmest en hyggelig) stemning fra start. Dybt professionelt og meget nærværende. Tak til Lars og Karen for en spændende og smertefri oplevelse. (Tænk at det skulle komme fra mig!)

18 agosto 2022

Kære Karsten,

Vi er utroligt glade for, at vi har fået gjort det til et godt og behageligt besøg på klinikken. Det er altid vigtigt for os, at vores patienter har en god oplevelse, når de kommer hos os.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse - og på glædeligt gensyn på klinikken.

Mange hilsner
Colosseum Tandlægerne Hørsholm

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più