Jeg har gået hos Katja og hendes søde klinikassistent Lillian i ca. 15 år. Katja er altid professionel, dygtig, behagelig og kender efterhånden mig og mine tænder rigtig godt. Hvis der er noget ikke-a... Leggi di più

Jeg var til almindelig kontrol og tandrensning hos Benjamin . Jeg kan kun gentage min anbefaling af ham . Meget kompetent , behagelig og grundig . Man mærker han er glad for sit arbejde og sætte... Leggi di più
Meget dygtig tandlæge Fik en grundig eftersyn af mine tænder med en god orientering om tænderne hos Benjamin Var derefter hos tandlægen Erik som var yderst dygtig og behagelig og som fik lavet en... Leggi di più
Usserød Kongevej 65 A, 2970, Hørsholm, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jeg oplever en god stemning og imødekommenhed fra hele personalet. Tandbehandlingen er, som den skal være og i det hele taget en fin helhedsoplevelse - selvom ingen nok sådan rigtig elsker at gå til tandlægen.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Altid et venligt og imødekommende personale. Rejser gerne langt for at være sikker på at behandlingen er professionel og hensynsfuld.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Super professionel behandling og smilende og behageligt personale.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Tandlægen I Hørsholm: Lars Nygaard , har jeg været så heldig at finde.
Jeg er tidligere cancer patient 2007, er stråleramt i hals mund. Med div. Følgeskader.
Havde jeg ik fundet Lars Nygaard,
Kunne det være lige meget med cancerbehandlingen, for jeg havde så mange tandsmerter efter strålebehandling. Desværre havde jeg også på det tidspunkt, en ikke cancerkyndig tandlæge.
Så meget gik galt hos ham.
Lars blev min redning, hans evige kamp for at hjælpe cancer patienter/ klienter og andre med problematiske skader på tænderne/ munden.
Dette kan man kun tage hatten af for.
Jeg følger Lars Nygaard hvor han end flytter hen, og praktisere.
Jeg har været i Brøndby, Hellerup , nu i Hørsholm, alle steder hvor Lars Nygaard praktisere.
Hans klinikassistent: Karen : De er et perfekt makkerpar. Stemningen når man lander i tandlægestolen , er helt speciel unik. De skaber ro , hygge, så man slapper af. Tak for dem.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Jeg er i mine 70'ere, så jeg har unægtelig prøvet en del med mine tænder - og mine tandlæger.
Lars Nygaard er bare helt enestående. Han er den absolut bedste tandlæge, jeg har oplevet. Mine allerbedste anbefalinger.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Tandpine er ikke sjovt. Goddag til jer på klinikken. Jeg vil bare gerne sige mange tak, for en dejlig oplevelse. Jeg havde ondt i en af tænderne og det fik vi løst hurtigt, fik en tid allerede 2 dage efter og vi gik igang med behandlingen, jeg er så glad for min nye tand! Tak Lars

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Jeg har tandlæge skræk og fik en utrolig dejlig oplevelse. Jeg blev modtaget af klinikassistenten, som direkte introduceret sig selv og spurgte hvordan min dag havde været. Tandlægen gav mig håndtryk og velkomment mig med et bredt smil, følte mig allerede mere rolig. Det var skønt og kan klart anbefale det! Fik en rolig snak inden behandlingen og det gik smurt alt sammen. Mange tak for en behagelig oplevelse.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Jeg kan kun anbefale Colosseum Tandlæge i Hørsholm. Altid super service og fair priser

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Mega god oplevelse hos Colosseum tandlægerne Hørsholm. Jeg blev taget ind hurtigt, grundet noget plastik som var flækket af min fortand. Mega dejligt jeg fik en akut tid, så jeg ikke skulle gå rundt sådan mere end en dag! Jeg var inde hos Thea som var super sød, og forstående. Hun sikrede sig meget at jeg gik derfra med det resultat jeg ønskede! Super dejlige mennesker på klinikken i Hørsholm!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Jeg kom med en rodbehandling, der var gået galt hos en anden tandlæge. For det første fik jeg tid indenfor få timer. For det andet har de bedre udstyr til straks at se, om rodbehandlingen kunne lykkes eller ej. Jeg fik så trukket tanden ud. Ugen efter ville jeg gerne have tjekket om det helede, som det skulle. Jeg fik en tid samme dag, og fik det tjekket uden beregning. Det er anden gang, jeg bruger en af Colloseums klinikker til en kompliceret rodbehandling - og jeg vil helt sikkert bruge dem igen. Bedre udstyr, nemt at få tid - og så er de søde og venlige.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Efter at have gået i 10 år hos min faste tandlæge lokalt i Hørsholm, var jeg noget chokeret over hvordan i laver min faste tandrensning. Min tandlæge var blevet en del af jeres kæde og var på ferie, så jeg kom ind til en anden tandlæge. Dette var en rigtig dårlig oplevelse, en tandrensning tog 5-6 min og føltes på ingen måde rent eller som en behagelig og god oplevelse, ærligt føltes det upersonligt og som en ren pengemaskine. Jeg ønsker ikke at behandles i Hørsholm igen da min tandlæge nu er gået på pension.

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Blev henvist til Lars Nygaard af min egen tandlæge fordi jeg har en tand der er både revnet og skulle enten rodbehandles eller trækkes ud. Klinikken har bedre udstyr til at se om rodbehandling var mulig. Det var det gudskelov.
Jeg mangler nemlig en anden tand i samme side og ville være ked af at få den trukket ud hvis det ikke var nødvendigt. Jeg har desuden knogleskørhed og det skal der tages hensyn til ift større tandbehandling, hvilket de kan.. Jeg havde håbet på at få den rodbehandlet samme dag men det er hos en anden tandlæge der har specialiseret sig i rodbehandling. Men bedre godt end hurtigt. Jeg føler mig i sikre hænder. Men desværre skal man regne med ventetid.

Susan Stougaard og co.
Yderst kompetente,profesionelle og dygtige samt empatiske!

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Hørsholm
Jeg havde en rigtig positiv oplevelse i dag, da jeg skulle have isat et implantat, der yderligere krævede en knogletransplantation.
Lars Nygaard og klinikassistent Karen sørgede for en stille og rolig (ja, det var vel nærmest en hyggelig) stemning fra start. Dybt professionelt og meget nærværende. Tak til Lars og Karen for en spændende og smertefri oplevelse. (Tænk at det skulle komme fra mig!)