Jeg har handlet ved collectibles/hanadacards siden dag 1 og har altid modtaget god service, hurtig levering og stor respekt for håndtering af varende som professionel beskyttelse. Jeg elsker li... Leggi di più
Har handlet af flere omgange og har kun haft rigtig god erfaring med det. Kortene bliver pakket så respektfult ind, at man ikke skal bekymre sig om skader ved fragt. Man mærker tydeligt, at man hand... Leggi di più
*Edit. Pakken blev fundet efter Alex kontaktede gls. Det var en fejl fra gls side og anmeldelsen her ændres derfor fra 2 til 5 stjerner. Plejer at have stor optur over claims og livestreams på YouT... Leggi di più
Dansk Pokemon-webshop med et stort udvalg af bl.a. de nyeste produkter, gradede PSA kort og vilde box breaks.
Vesterbrogade 208, 1800, Frederiksberg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Jeg købte nogle Riftbound packs og de blev åbnet på stream og sendt som lovet. Anbefaling.

Risposta di HanadaCards.dk
Mange forskellige mid era bulk kort i hans bulk tilbud. Meget tilfreds

Risposta di HanadaCards.dk
Jeg har flere gange, byttet købt og solgt til HanadaCards som er drevet af en proffesionel, sød og ihærdig ejer.
Der er altid fair priser i butikken og god stemning til cardshows.
Stor anbefaling herfra

Risposta di HanadaCards.dk
Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos HanadaCards. Servicen var under al kritik – personalet virkede uinteresserede, og jeg følte mig ikke taget seriøst som kunde. Det tog alt for lang tid at få hjælp, og kommunikationen var både langsom og uprofessionel. Jeg havde forventet meget bedre.Jeg kommer desværre ikke til at handle her igen.

Risposta di HanadaCards.dk
Fed butik og ok priser. Alexander er en rigtig god makker. God kundeservice, fantastisk god til børn, og en superb ambassadør for Pokémon hobbyen

Risposta di HanadaCards.dk
Hyggelig butik med et bredt udvalg af kort. Det er en fantastisk oplevelse at se igennem binders. Jeg fandt en masse kort jeg manglede og jeg har også været med på nogle af de streams der er kørt. Levering har desuden været on point!

Risposta di HanadaCards.dk
Rigtig god service selv efter en formentelig meget travl åbeningsdag, samt en super fin pris. Ikke sidste gang jeg hanlder her 😁👍🏻

Risposta di HanadaCards.dk
Plejer at have stor optur over claims og livestreams på YouTube, men denne gang er min pakke indtil videre kun registreret label hos gls uden at være sendt endnu. Ordren blev betalt d. 14 og label oprettet d. 15. Endnu ikke blevet indleveret. Blot til info til folk i fremtiden at det kan godt være at alt super godt, så skal man nogle gange væbne sig med tålmodighed ved levering.

Risposta di HanadaCards.dk
Har kun modtaget hurtig levering de gange jeg har købt på HanadaCards, og ind i mellem endda modtaget ekstra kort eller packs med mine ordre!