Dettagli dell'azienda

1. Consulente o consigliere

Scritti dall'azienda

Coinstackers is niet de zoveelste trading groep met signalen. Wij zijn een ecosysteem gebouwd voor mensen die klaar zijn met gokken en echt willen leren hoe de markt werkt. De meeste groepen houden je afhankelijk met maandelijkse abonnementen en vage chats, wij doen het anders. Bij ons investeer je één keer in jezelf en krijg je levenslang de tools om een onafhankelijke trader te worden. Wat we doen: Wij combineren jarenlange markt-ervaring met eigen ontwikkelde software. Via onze Academy leer je de taal van de charts (SMC), terwijl onze Coinstackers OS software je dwingt om op basis van data te handelen in plaats van op je gevoel. We zitten er elke dag bovenop met live streams, trade reviews en persoonlijke support vanuit onze eigen studio.

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Een investering in jezelf die je niet zult vergeten

Beste Mensen,

Coinstackers is GEEN tradinggroep met signals, maar een plek waar je echt leert traden en de markt begrijpt. De community is sterk en behulpzaam. Iedereen helpt elkaar en vragen worden serieus opgepakt

Geloof me dames en heren: het bedrag dat je betaalt om in de groep te komen is echt een investering in jezelf. Ik heb zowel de gratis als de betaalde groep meegemaakt, en hier leer je dingen waar je de rest van je leven iets aan zult hebben.

Geen woorden maar daden.☄️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik ben inmiddels al 3 jaar actief binnen deze community en ook buiten de community voelt het als één grote familie 💯.

Hier geldt: geen woorden maar daden. Je wordt van alle kanten geholpen. Je krijgt hier geen signalen, maar de hengel 🎣 — zodat je zelf leert vissen.

De groep zit vol met ervaren traders en je leert hier elke dag bij. Er worden vast 3 keer per week live streams gehouden:
1x educatie live
2x marktanalyses
Naast deze vaste momenten gaan leden, Casa en Brats ook regelmatig live onderling, zelfs met nachtstreams.

Als ik niet in deze groep had gezeten, was ik enorm veel tijd kwijt geweest aan het verzamelen van de informatie en kennis die ik nu heb. Natuurlijk ben ik er nog lang niet, maar dit heeft mij een gigantische voorsprong gegeven ☄️

Valutata 5 stelle su 5

De enigste groep waar je echt wat aan…

De enigste groep waar je echt wat aan hebt. Geen onzin verkooppraatjes maar echte kennis en een community waar je voor betaald. Kan altijd terecht voor vragen of als je ergens tegenaan loopt! Bedankt khoya casablancovich.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn dank is niet in woorden uit te…

Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Ik zit al bijna 3 jaar bij Coinstackers & het is een life changing moment geweest voor mij. De concept & eigenaren zijn van andere niveau. Het is niet de zoveelste trading (signal) groep die je tegenkomt. Het is ondertussen geen groep meer maar een echte familie met allemaal dezelfde visie. Ik kan nogmaals me dank niet uitdrukken in woorden, anders kom ik woorden tekort. Dankjewel owners & iedereen die in Coinstackers zit. Voor de gene die twijfelen? Je weet niet wat je mist.

COINSTACKERS IS NIET ZOMAAR EEN GROEP

COINSTACKERS is niet zomaar groep voor mij het is een grote familie we hebben allemaal 1 doel en daar werken we naar we krijgen hengel om te vissen 💶 geen signals of andere droomverhalen wat influencers je aanbieden het is echt mooie concept waar je iets aan hebt voor nu en je toekomst.

1 gennaio 2026

anon.sy

Ten eerste. Dit is niet zomaar een “ tradinggroep “ dit is broederschap dat bestaat. Broeders die elkaar willen helpen, die met elkaar willen lachen en adviseren. En vooral broeders die samen geld willen verdienen.

Dit is kennis en een leidraad dat ze je geven, ze begeleiden je in je traject zodat je zelfstandig trades kan nemen. Geen signal, geen competitie, geen haat. Alleen maar broederschap en met elkaar geld willen verdienen.

Dit is het puurste van het puurste.

Dus daarom adviseer ik van harte om Coinstackers te joinen, als je kennis wilt in plaats van signals waarvan je niks leert.

7 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Coinstackers is een top community als…

Coinstackers is een top community als je zelf wilt leren traden. Veel signal groepjes gehad en gelukkig bij coinstackers beland en zoveel geleerd dat ik het iedereen aanraadt. Sinds het begin ben ik er toen was het gratis, waarvoor je betaald is het 100% waard.

18 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Serieuze en leerzame trading community

Sinds ik bij Coinstackers zit, kijk ik anders naar de markt en plan ik mijn trades veel bewuster. De uitleg is duidelijk, praktisch en direct toepasbaar, en de community is actief, behulpzaam en deelt kennis op een eerlijke manier. Dankzij de begeleiding en de tools in de groep ben ik als trader echt gegroeid en voel ik me veel zekerder in mijn keuzes. Voor iedereen die serieus wilt groeien in daytraden is dit een plek waar je echt iets leert.

Echt een game changer

Echt een game changer, niet zo als die andere signal(scam) groepen. Maar bij coinstackers leer je echt hoe je moet traden. Waarbij we lachen met elkaar, setups delen met elkaar, onze visie delen met elkaar enz. Echt elkaar helpen beter te worden.

Valutata 5 stelle su 5

Geen neppe signals- wel een familie

Sinds ik bij Coinstackers ben aangesloten, is mijn hele aanpak van traden veranderd. Dit is geen signal group met loze beloftes, maar een community die je stap voor stap leert zelfstandig en met vertrouwen te traden. De uitleg is duidelijk, de aanpak is eerlijk en je wordt aangemoedigd om je eigen analyses te maken in plaats van klakkeloos te volgen.

Wat mij echt heeft ontroerd, is de hoeveelheid tijd, aandacht en liefde die in de groep wordt gestoken.

Coinstackers voelt als een familie: leden helpen elkaar, vieren elkaars successen en tillen elkaar omhoog wanneer het even tegenzit. De transparantie en het respect liggen hoog; er wordt niets verbloemd en feedback is altijd opbouwend.

Een speciale shout‑out naar Casablancovich: hij laat keer op keer zien dat hij oprecht om zijn leden geeft—iets wat je in deze wereld zelden tegenkomt. Dankzij deze community heb ik veel geleerd, niet alleen over strategie en risk management, maar ook over discipline en mindset.

Kortom: als je een plek zoekt waar je écht leert traden en je gesteund voelt door een hechte groep, dan is Coinstackers de beste keuze die je kunt maken.

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più