Bestemt ikke imponeret af Les Trois Cochons på Værnedamsvej. Meget mørkt lokale med meget dårlig akkustik. Var 4 til frokost. 2 var nogenlunde tilfredse uden at være imponerede, og 2 af os var best... Leggi di più
Bestilling af Cofoco Nytårsmenu 2021 Jeg bestilte nytårsmenuen fra Cofoco, både voksen og børnemenu, canapeér og kransekage og jeg må bare sige: WOW. Alt lige fra bestilling/afhentning, instruk... Leggi di più
Tak for virkelig lækker mad! Vi er fuldt ud tilfredse over hele linjen. Fra bestilling og afhentning til kundeservice og kvaliteten af maden. Alt var overskueligt pakket og nemt tilberedt via de f... Leggi di più
Cofoco Food skaber fremtidens klimavenlige, bæredygtige, kvalitetsmåltider til folk derhjemme, på arbejdet og på farten.
Amager Landevej 119, 2770, Kastrup, Danimarca
- +45 31 25 24 05
- info@cofocofood.dk
- cofocofood.dk
Vi bestilte fiskemenuen til nytårsaften…
Vi bestilte fiskemenuen til nytårsaften og det var en 5-stjernet oplevelse, som klart kan anbefales.
Afhentning fungerede upåklageligt, alt var pakket i overskuelige kasser til hver enkelt ret og det var nemt at varme de enkelte retter ud fra vejledningerne.
Maden var virkelig lækker og portionsstørrelserne meget passende for selv en “storspisende” mand.
Super koncept og det virker
Super koncept og det virker, maden fantastisk og nem at tilberede, så vi havde en skøn Nytårsaften
Lækkert nytårsmeny
Lækkert nytårsmeny. Dog passede tilberedningstiden ikke og var lidt længere end forventet af en nem måde at få mad på. Derudover var der står forskel på indholdet i to kasser af menuen. Nogle var heldige og andre mindre heldige ift. størrelsen.
Fik nytårsmenuen fra Cofoco
Fik nytårsmenuen fra Cofoco. Intet mindre end fremragende: meget smagfuldt, både for smagsløgene og æstetikken. Maden er pakket fint ind med gode instruktioner i flot layout, i overskuelige pakker. Alt spillede! Også champagnen og den røde løber ved afhentningsstedet, hvor det iøvrigt kun tog 1-2 minutter at få udleveret maden.
Vi gør det klart igen!
Alt fungerede perfekt.
Nytårsmenu - skøn mad
Fik nytårsmenu leveret og fik skøn mad, der var let at færdigtilberede, indbydende at se på og smagte virkeligt dejligt. Er slet ikke i tvivl om at vi vil gøre det igen.
Skøn Nytårsmenu
Skøn Nytårsmenu - alle elskede det - nemt at lave og overskue. Genialt koncept !!
Lidt kedeligt
Lidt kedeligt - prøvede vegetar, fisk og børnemenu. Vegetarmenuens hovedret var trist og utiltalende, resten var bare jævnt kedsommeligt. Alt vedrørende udlevering var super.
Lækker nytårsmenu
Virkelig god oplevelse med…
Virkelig god oplevelse med nytårsmenuen! Der var selvfølgelig lidt arbejde med menuen inden den kunne serveres, men det var virkelig lækkert og fedt med flotte menukort til gæsterne. Klar anbefaling herfra
Rigtig lækker mad - men små portioner
Rigtig lækker mad, men jeg synes at forret og tilbehør til hovedret var skåret meget til (lidt for små portionsstørrelser). Så vil jeg hellere betale lidt mere for lidt større portioner.
Der var også noget med tiderne mellem de enkelte ingredienser og processer i retterne som var lidt forvirrende.
Men alt i alt en rigtig god oplevelse, og kunne sagtens finde på at bestille fra Cofoco igen næste år :)
Super god menu
Super god menu. Nemt. Vi bestilte leveringen til døren og der kom en super flink fragtmand indenfor det aftalte tidsrum👌🏼
Lækker nytårsmenu
Virkelig lækkert nytårsmenu. Vi kunne ikke have lavet noget som var lige så lækkert selv. Desværre tog det en del længere tid at forberede. Fx. tog det en halv time at forbedre forretten, som var en suppe. Opskrifterne var også ret uoverskuelige.
Super lækkert
Super god nytårsmenu
Super god nytårsmenu
Alt var lige som det skulle være. Både bestilling, afhentning, opvarmning og kvalitet var bare i orden! Vil klart anbefale til andre.
Det var en dejlig menu
Det var en dejlig menu og nem at gå til og forberede. Vi morede os lidt over, at nummereringen på selve madpakkerne (ikke kasserne) var forkerte og at det måtte skyldes tidlig nnytårsskål...
Gør det gerne igen.
Super nytårsaftensmenu
Lækker nytårsmenu og super service
Flot og velsmagende nytårsmenu. Super kvalitet, service og instruktioner. Kan kun anbefales.
Kæmpe anbefaling af Cofocos nytårsmenu
Det er 3. år i træk vi får mad fra Cofoco nytårsaften og det var været en succes hvert år.
Maden er altid virkelig lækker og nem at tilberede med deres udførlige instrukser.
Så en kæmpe anbefaling herfra.