Fik leveret virkelig dejlig og smagfuld mad til min søns konfirmation til 50 pers. Vi fik primært de veganske retter og selv de kødspisende gæster jublede over maden. Fantastisk fin service fra start... Leggi di più

Vi havde bestilt vegansk buffet til vores datters barnedåb. Fantastisk velsmagende lækker mad, utrolige mængder og tilfredse gæster. Hvad mere kan man ønske sig? Vi havde aldrig prøvet det fø... Leggi di più

Vi bestilte veganske retter. Lasagnen, grønsagstærten, risottoen og humusen var fantastiske. Falafen var desværre meget tør. Brownien var god, men den friske frugt var skuffende. Det var ananas i stor... Leggi di più

1. Azienda di catering
  2. Consegna di pasti a domicilio
  3. Servizio di ordini alimentari online
  4. Servizio di asporto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Catering fra Hansens Catering er økologisk og bæredygtig festmad ud af huset til små og store private begivenheder, mærkedage, højtider og firmafesten.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Luksus vegetar menu

Bestilling, kommunikation og levering gik smidigt. Havde bestilt vegetar luksus menu og det var dejlig mad, som var indbydende, smagte godt og var mættende. Eneste negative oplevelse var kartoffelbåde, der var bløde og uden smag - smagte faktisk som frosne kartoffelbåde, der var tøet op. Der var dog så meget anden dejlig mad, at det ikke ødelagde den samlede oplevelse.

1 ottobre 2022

En blandet oplevelse, men fin mad

Mange dejlige veganske retter at vælge mellem. God betjening i telefon, kunne bestille retter med andre indigrienser end beskrevet på hjemmesiden.
Dårlig skiltning ved afhentningssted.
Vi havde blandt andet bestilt laks til 10 personer, reelt var der kun til 8.
De mangler billeder af de enkelte retter på bestillingssiden

24 settembre 2021

Super vegansk mad

Super vegansk mad og kød. Fiskefilletterne til forretten var dog blevet lidt seje og maden kom desværre 20 min for sent. Ellers var der intet at klage over og der var rigeligt med mad

2 settembre 2021

Dejlig mad

Dejlig mad, der blev leveret til tiden. Der var rigeligt med mad, som var lige til at sætte på bordet. Som veganer er det dejligt det gode veganske udbud. Vores ikke- veganske venner var også meget tilfredse med maden.

15 agosto 2021

God service

God service , god kontakt , god levering , god indpakning , god mad, gæsterne
nød den.
Vi brugte vores eget smør , så det kan måske stryges .
Navn på retterne på et lille kort er hensigtsmæssigt , det lavede vi selv.
Nogle visitkort til uddeling til interesserede er måske en ide.

6 agosto 2021

Skøn mad

Skøn mad, som var let at tilberede inden servering. Fin levering. Kan absolut anbefales.

24 luglio 2021

Anbefales

Superlækkert. Og jeg er glad for at finde et firma, som satser på økologi og har stort udvalg til alle smage. Vil helt sikkert købe der igen.

30 giugno 2021